naudoju Cliven kremą skirtą po depiliacijos ir nė karto nėra manęs išbėrę o taip pat visada prieš ir po pradezinfekuoju depiliatorių,
Kremą naudoju tiek kojoms, tiek bikinio sričiai , jis taip pat gerai padrėkina bei neleidžia "suirzti" odai, o ir kaina nedidelė ( apie 6 lt. )
O kai koks viena kitas kojų plaukiukas įauga, į pagalbą imu šiukštesnė kempinę bei skrabą ir viskas
o su kuo dezinfekuoji epiliatorių?
QUOTE(Leticija @ 2006 02 11, 15:22)
o su kuo dezinfekuoji epiliatorių?
na tiesiog nuėmusi uždedamą antgalį nuplaunu po vandeniu ir po to dar vandenilio peroksidu perlieju
QUOTE(Leticija @ 2006 02 06, 18:41)
Man padeda BEPANTHEN tepaliukas. Jokių bėrimų ir kaina prieinama, apie 10 lt
O kur ji pirkti?
QUOTE(cat @ 2006 02 24, 23:28)
aš irgi naudoju Bepanten, bet ne tepalą, o kremą. jis skystesnis, nelieka riebumo pojūčio. puikus daiktas visiems gyvenimo atvejams.
as irgi turiu si krema, niekada napagalvojau kad juo butu galima tept. man ji dermatologe israse kj dermatitas aplink nosi atsirado, tj dabar visa veida tepu. kremas reiks pabandyt ir bikini sriti
aciu toms kurios pasake kad po skutimo reikia peroksidu nuvalyti
berimas beveiks isnyko
QUOTE(Spirgis @ 2004 04 27, 13:27)
As buvau susidurusi su ta pacia problema. Bet pradejau depiliuotis vasku kosmetikos kabinete. Negaliu atsidziaugti Pilnai atauga plaukai gal po menesio, o po skutimo jau kita diena badosi. Negaliu sakyt, kad neskauda, bet kenteti tikrai galima ir verta, kas svarbiausia.
As moku 25 Lt uz bikini depiliacija Kaune.
As moku 25 Lt uz bikini depiliacija Kaune.
sveika gal gali parasyti kur atlieki sia procedura kaune? as ir lb noreciau bet nzn dar kur eiti....
Tik nuskutus reikia pabarstyti higienine pudra - nebus jokiu berimu.Isbandyta.
Pas mane po skutimosi "toje" vietoje beria spuogeliais ir niežti odą, tikriausiai netinka man šitas metodas. Gal galit ką patart?