Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

man irgi su bikinio srities depiliacija sunku, o su koju oda tai baisu darosi. cry.gif Depiliavau su el.depiliatoriumi, viskas buvo labai puiku. Oda svelni, bet po kiek laiko pradejo plaukeliai iauginet unsure.gif , gal kas turit kokiu ideju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa@: 16 vasario 2005 - 18:29
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2004 04 27, 18:15)
Labai noriu pasidalinti savo patirtimi
Mano bikinio srityje oda irgi labai jautri blink.gif
Tai viena karta kažkur perskaičiau tokį labai gerą dalyką clap.gif
Reikia daryti taip: prieš visą procedūra Pasiryti pylingą (Bet aš to nedarau), po to ta vietą kur nori skusti dezinfekuoti vandenilio peroksidu, taip pat ir po viso to (turiu omeny dezinfekuoti). Nu ir ką? Aš taip darau jau kokį pusę metų ir labai džiaugiuosį, nes nebeturiu problemų clap.gif
būna, kad parausta truputį, tada ir vėl perbraukiu vata su vandenilio peroksidu. ir butinai butinai neskusti prieš plauką!
Visoms draugėms išpasakojau ir visoms padėjo, beje ne visoms iš karto.
Taigi nenuleiskite rankas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
Neabejoju, kad ir Jums, mielosios, padės smile.gif

Papildyta @ [mergetime]1083082588[/mergetime]
Ir dar butinai parašykite kai sekėsi. Ar padėjo smile.gif

O idomu, reix butinai isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Na, kaip supratau perskaiciusi jusu patarimus tai su iaugusiais plaukeliais reikia kovoti pilingu ir trynimu?! rolleyes.gif
Atsakyti
Sako padeda po skutimo patepus vandenilio peroksidu. Išbandytas reikalas.
Atsakyti
Na ir as isbandziau pilinga ir vandenilio peroksida. Visad turedavau problemu su berimais, o dabar, po situ proceduru - nieko smile.gif Lygu ir be jokiu berimu. Aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2005 02 16, 20:55)

Reikes butinai isbandyt, nes ta problemele ir man ramiai neleidzia gyventi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drusia: 17 vasario 2005 - 20:26
QUOTE(d2d @ 2005 02 17, 01:29)
Na ir as isbandziau pilinga ir vandenilio peroksida. Visad turedavau problemu su berimais, o dabar, po situ proceduru - nieko smile.gif Lygu ir be jokiu berimu. Aciu labai  thumbup.gif

pasakykit man tundrai kas yra PILINGAS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2005 02 16, 20:55)

o kur jo gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2005 02 19, 16:32)
o kur jo gauti? g.gif

vaistineje yra
Atsakyti
[quote=bravada,2005 02 19, 14:10]
pasakykit man tundrai kas yra PILINGAS blush2.gif
.///nu ir gerai nesakykit kas yra PILINGAS vaikščiosiu su kasom
Atsakyti

pilingas tai kūno šveitimas specialiomis priemonėmis, kurio metu pašalinamos negyvos ląstelės, pagerėja kraujotaka, organizmas apvalomas nuo toksinų. Po šios procedūros oda geriau kvėpuoja ir geriau įsisavina lieknimamuosius, anticeliulitinius ar drėkinančius kremus bei gelius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 24 vasario 2005 - 20:20
Eurokos yra labai gera priemone po skutimosi ,vadinasi Satine,kainuoja labai nedaug,kiekis nemazas,bet labai efektyvu,niekada neisbers.Yra tos pacios firmos ir skutimosi putos moterims
Atsakyti