Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

Kai oda po depiliavimo ar skutimo parausta, būna jautri, peršti - labai padeda vaikiška pudrytė thumbup.gif
Atsakyti
Buvau salone depiliuotis, aisku, jausmas ne is maloniausiu blink.gif , bet uztat kaip gerai po to thumbup.gif gali pora savaiciu kuo ramiausiai jaustis, taip svelnu ir jokiu plaukeliu wub.gif svarbiausia, kad butu faina kosmetologe, kad galetum ramiai jaustis ir atsipalaiduoti.Po salono i peiliukus ziureti nebesinori beee.gif , dar kelis kart nueisiu, o paskui jau pati bandysiu su depiliatorium, gal maziau skaudes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aidaja @ 2005 01 22, 14:36)
Kai oda po depiliavimo ar skutimo parausta, būna jautri, peršti - labai padeda vaikiška pudrytė thumbup.gif

O siaip kokia geriausia,nes as mazu vaiku neturiu tai nenaudoju-gal gali parasyt pavadinima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvira @ 2005 01 22, 19:12)
O siaip kokia geriausia,nes as mazu vaiku neturiu tai nenaudoju-gal gali parasyt pavadinima ax.gif

Arvira, aš turiu Johnson's baby powder, jį ir naudoju (nes mažei taip ir neprireikė), bet, manau, didelio skirtumo gal nėra smile.gif Man patarė kosmetologė ir tikrai padeda: neperšti, neskauda ir greit praeina paraudonavimas (tai ypač aktualu, jei depiliuoji elektriniu depiliatoriumi) tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aidaja: 23 sausio 2005 - 12:47
greit praeina paraudonavimas (tai ypač aktualu, jei depiliuoji elektriniu depiliatoriumi) tongue.gif
[/quote]

Butinai reiks isbandyt! Tikiuos, kad ir man pades.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 01 22, 18:08)
Buvau salone depiliuotis, aisku, jausmas ne is maloniausiu blink.gif , bet uztat kaip gerai po to thumbup.gif gali pora savaiciu kuo ramiausiai jaustis, taip svelnu ir jokiu plaukeliu wub.gif svarbiausia, kad butu faina kosmetologe, kad galetum ramiai jaustis ir atsipalaiduoti.Po salono i peiliukus ziureti nebesinori beee.gif , dar kelis kart nueisiu, o paskui jau pati bandysiu su depiliatorium, gal maziau skaudes ax.gif

i kuri ejai jei ne paslaptis? tongue.gif
Atsakyti
As ejau i Kamvila Pasilaiciuose, nes labai daug geru atsiliepimu prisiskaiciau apie ja situose forumuose biggrin.gif visai nieko, dabar vel eisiu, tik bandysiu pas kita kosmetologe pakliuti, ju ten dvi, kaip supratau.Ziuresiu, kuri labiau patiks ax.gif
Atsakyti
Nezinau merginos ar i ta skyreli pataikiau, bet labai norejau paklausti.
Kai pirkau epiletoriu philips ( saldanti) man konsultante pasake, kad jis neskirtas bikini sriciai, bet kai pasiskaiciau instrukcija tai ten raso, jog tinka ir bikini g.gif ir dar del ko abejoju prie jo nera atskiros galvutes kaip buna kituose tom vietom schmoll.gif . Gal kuri galiti suteikti informacijos daugiau blush2.gif
Atsakyti
Atkreipk demesi, kad informaciniame lapelyje yra nurodyta kokie epiliatoriai tinka bikiniui (tai nurodo serijos numeris). Prie tokiu pridedamos atskiros galvutes.
Atsakyti
Gerai, kai nusiskutu, tai neberia, tik patepu Nivea kremuku ir viskas OK!
Kazkaip ir i salona eiti depiliuotis reikalo nera.
Atsakyti

Sveikutes mergaiciukes! 4u.gif

Buciau labai dekinga,jei man i AZ kas nors parasytu kur Klaipedoje kokia faina kosmetologe,pas kuria galeciau bikini issidepiliuot? blush2.gif kaina nesvarbu...

Aciu is anksto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanciuke @ 2005 02 08, 11:38)
Sveikutes mergaiciukes! 4u.gif

Buciau labai dekinga,jei man i AZ kas nors parasytu kur Klaipedoje kokia faina kosmetologe,pas kuria galeciau bikini issidepiliuot? blush2.gif kaina nesvarbu...

Aciu is anksto wub.gif

Holcmann kosmetikos salone tai daro, Sauliu g.14 mirksiukas.gif
Atsakyti