Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkate vilną Kaune?

QUOTE(rututu @ 2010 02 23, 18:24)
www.mazaseriukas.lt

Kaune galima atsiimti patiems  thumbup.gif

As prekinuos cia. Atsiuncia greit thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai lankiausi parduotuveje ABC tai ten prekiauja lietuviska vilna.
Atsakyti
aš tai bazėj pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 11 10, 23:37)
aš tai bazėj pirkau smile.gif

O kur ten bazel ieskoti ir kokios kainos?
Atsakyti
Laba diena. Gal Urmo bazėj yra sluoksnos? Kas galėtų pasidalinti info ?aciuks.gif Gundausi pabandyti velti, bet bijau nusipirkti netinkamos vilnos, kad neištiktų nesėkmė. O tada jau nebeliktų noro velt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 11 14, 10:44)
Laba diena. Gal Urmo bazėj yra sluoksnos? Kas galėtų pasidalinti info ?aciuks.gif Gundausi pabandyti velti, bet bijau nusipirkti netinkamos vilnos, kad neištiktų nesėkmė. O tada jau nebeliktų noro velt verysad.gif

Sluoksnos bazėje nelabai rasi, tik karšinys, bent aš neužmačiau.
Atsakyti
QUOTE(jurcita @ 2010 11 14, 16:16)
Sluoksnos bazėje nelabai rasi, tik karšinys, bent aš neužmačiau.

O gal bandyti iš karšinio? Skaičiau temutę ir dauguma velia iš sluoksnos, tai ir mąstau nuo ko pradėti. O gal kainą žinote?
Atsakyti
As pirma karta is www.mazaseriukas.lt uzsisakiau vilna - sluoksna. Pas juos galima atsiimti Kaune. Ne tik vilnos kokybe esu patenkinta, bet ir ypač profesionaliu aptarnavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 11 11, 10:44)
O kur ten bazel ieskoti ir kokios kainos?

jei gerai pamenu ten tarp sandėlių (tarp pagrindinės ir raudonos )kažkada seniau pirkau
Atsakyti
QUOTE(pupa96 @ 2010 07 28, 21:18)
Aš irgi ten perku vilna smile.gif jų vilna sausu būdu veliant gera, bet šlapiai tai gan sunkiai veliasi. Čia tikslus adresas http://www.katalog.l...otuve-133730029

hmm,gal dėl to šlapiai suvelt iš ten pirktos vilnos man nesigavo...dabar visai susimaišiau,kuo skiriasi ta sluoksna nuo paprastos vilnos?
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 12 10, 15:31)
hmm,gal dėl to šlapiai suvelt iš ten pirktos vilnos man nesigavo...dabar visai susimaišiau,kuo skiriasi ta sluoksna nuo paprastos vilnos?

sluoksna tokia kaip ilgos plauku sruogos, plaukeliai tarsi viena kryptimi issukuota, susukta i kamuolius ar kazkaip...
o vilnna, tai kaip vata toks purus lengvas gmiuzulas jokios plaukeliu krypties nematyti.

buna ir sluoksna nesivelia, bet ja lengviau vienodu sluoksniu paskleisti...
Atsakyti
Sveikos, aš kiek esu pirkusi vilna iš ABC, tai ji man puikiai susivelia ir šlapia ir sausa smile.gif ir dabar ten perku vilna.
Atsakyti