Labai laukiu atsiliepimų jei bus, kas išbandė
Naujiena ARTDECO High Definition Foundation
http://www_artdeco_d...ion-foundation/
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 03 26, 22:19)
o koki numeriuka turit? as ziurineju i 7 ir 12 nr
Naudoju nr 8 As turiu refila, tai man labai liux kainyte ju gavosi, nereikia man ten to ju ypakavimo ir prabangios dezutes
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 03 26, 21:03)
gal kas bandete artdeco skaistalus, uzmaciau visai neblogu spalvyciu pasidalinkit atsiliepimais kam patiko ir kam nepatiko ir kuom
va as ir susigudziau tais skaistalais, pirkau NR.12 lihgt coral, spalva grazi, bet tikrai mazai pigmentuota, vos vos matos, o as sviesios odos, noretusi siek tiek ryskesnes splavos, yra smulkiu blizguciu, bet ant veido beveik nesimato ju
QUOTE(Estela_ @ 2011 03 28, 13:15)
Labai laukiu atsiliepimų jei bus, kas išbandė
Gal paveluotai atsakau, bet man si pudr labai patinka, kaip ir beje visos kitos skystosios artdeco pudros.
QUOTE(Azazella @ 2011 09 02, 19:48)
Gal paveluotai atsakau, bet man si pudr labai patinka, kaip ir beje visos kitos skystosios artdeco pudros.
niekad ne per vėlu, manau daug kam čia ji įdomi
ar Lietuvoj pirkot, kokia kaina jos? kaip maskuoja, kokiai odai ji , ar nėra labai matinė?
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 02, 19:17)
niekad ne per vėlu, manau daug kam čia ji įdomi
ar Lietuvoj pirkot, kokia kaina jos? kaip maskuoja, kokiai odai ji , ar nėra labai matinė?
taip, pirkau Lietuvoje, kiek mokejau dabar nepasakysiu, nes jau keli men. praejo kaip pirkau, apie simta litu kainavo.
Dar labai giriu artdeco birias mineralines pudras, jos man pacios paciausios.
Artdeco kabuki sepetelis labai nepatiko.
Dar labai patinka artdeco seseliai, as perku tuos piestukinius, kur i aplikatoriu isisuka, galima naudoti kaip seselius, o galima ir kaip akiu piestuka.
Vienintelis trukumas, kad nerandu kur galima butu internetu uzsisakyti artdeco cosmetikos, nes manau, kad vis gi Lietuvoje, kaip ir viskam kitam, kainos uzkeltos.
Beje, kazkada skaiciau straipsni apie lavonu grimavima, tai grimuotojai kalbejo , kad naudoja arba specialia kosmetika, arba artdeco, nes si yra tinkamiausia. Supraskit kaip norit
[quote=Azazella,2011 09 02, 20:33]
o kokiam odos tipui skirta si pudra?
o kokiam odos tipui skirta si pudra?
laba domina artdec skaistalai nr. 13, yra ilgiau naudojanciu? siandien pabandziau parduotuveje - labai patiko spalva
Sveikos merginos Labai noreciau pasiteirauti apie Long lasting kremine pudra, ar labai sunki ji ant veido? Ar nesudaro kaukes efekto? Ar imanoma rasti neutralu sviesu atspalvi?
Aš ateinu su atsiliepimais apie skaistalus. Pas mane 24nr, oda tikrai gan šviesi.
Dienos šviesoj pakuotėje spalva atrodo daugiau rožinė, bet užtepus nieko panašaus, ir tas man laaabai patinka. Nes nemegstu rožinių skruostų
Dėl spalvos esu patenkinta. Dar būtina paminėt, jie labai gerai pigmentuoti. Užtenka priliest su šepetėliu ir vuolia, pasikabinę normaliai. Jei braukyčiau, tai įsivaizduoju, kaip karnavale buvus atrodyčiau mano galva, ilgai aš juos naudosiu.. iki tol kol visai įsikyrės Laikosi neblogai, bet galėtų ir ilgiau. Bet kadangi vidury dienos visad taisau makiažą, menka bėda man. Bet manau daugumai aktualu kuo ilgesnis išsilaikymas.
Dienos šviesoj pakuotėje spalva atrodo daugiau rožinė, bet užtepus nieko panašaus, ir tas man laaabai patinka. Nes nemegstu rožinių skruostų
Dėl spalvos esu patenkinta. Dar būtina paminėt, jie labai gerai pigmentuoti. Užtenka priliest su šepetėliu ir vuolia, pasikabinę normaliai. Jei braukyčiau, tai įsivaizduoju, kaip karnavale buvus atrodyčiau mano galva, ilgai aš juos naudosiu.. iki tol kol visai įsikyrės Laikosi neblogai, bet galėtų ir ilgiau. Bet kadangi vidury dienos visad taisau makiažą, menka bėda man. Bet manau daugumai aktualu kuo ilgesnis išsilaikymas.
Gal zinot kokia kamufliazo kaina pas mus ir ar apskritai jo yra kazkur pirkti? 2 didelius drogus apejau, niekur neturi, vienam net nezinojo apie toki
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 29, 16:14)
Gal zinot kokia kamufliazo kaina pas mus ir ar apskritai jo yra kazkur pirkti? 2 didelius drogus apejau, niekur neturi, vienam net nezinojo apie toki
Yra Kosmadoj., neperseniausiai pirkau draugės prašymu.. Kaina kažkas virš 20Lt.