Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

QUOTE(fantamsagorija @ 2011 02 01, 20:23)
O kokie atsiliepimai apie tusa All in One?  4u.gif

Mano atsiliepimas priešingas, labai nepatiko šis tušas schmoll.gif Blakstienas sulipindavo ir jos tokios apsunkusios buvo, dienos pabaigoj skaudėdavo akis, vos baigiau rolleyes.gif
Atsakyti
Internetu sios kosmetikos galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 02 12, 17:27)
Internetu sios kosmetikos galima nusipirkti?

Man atrodo, kad ne g.gif
Atsakyti
Na, mielosios, ir as jungiuosi i jusu gretas. :)
Jau baigiu sunaudot antra mineralines pudros dezute (naudojau 4 nr, oda labai sviesi). O patinka man del to, kad turiu oda su tiesiog didelemis poromis, tai si pudra puikiai jas paslepia ir labai naturaliai atrodo. Vienintelis dalykas, ko man is jos truksta, tai gero paakiu maskavimo, nes jie pas man labai balti su melsvumu. Gal jus ka nors patart galit?
Tiesa dar negailesiu pagyru paprastam akiu piestukui, gera konsistencija, neluzineja, kietumas pats tas. Pirkau ne juoda, o tamsiai pilka.
Tiesa, ar dabar kartais Kosmadoj nera nuolaidu Artdeco kosmetikai? :hm
Atsakyti
QUOTE(justee @ 2011 02 20, 20:13)
Jau baigiu sunaudot antra mineralines pudros dezute (naudojau 4 nr, oda labai sviesi). O patinka man del to, kad turiu oda su tiesiog didelemis poromis, tai si pudra puikiai jas paslepia ir labai naturaliai atrodo. Vienintelis dalykas, ko man is jos truksta, tai gero paakiu maskavimo, nes jie pas man labai balti su melsvumu. Gal jus ka nors patart galit?

Patariu įsigyt mineralinį maskuoklį, turėjau, bet truputį matėsi pas mane paakiuose nes labai sausa oda, tai pardaviau, bet galima su kremu pamaišyt, tik tingėjau terliotis. biggrin.gif Man jis patiko, gerai maskavo, priemonė lengvutė, Nr 1 labai šviesus. smile.gif Nedaug reikia, ilgam užtenka
user posted image

http://www_artdeco_d...rals/concealer/
Atsakyti
kazkurioje temoje uzmacius buvau lupu balzama, ar neteko bandyti?gal kosmetiniu turtai, bet nuotrauka iseme ir nespejau uzmatyti. o komentarai buvo labai viliojantys.. wub.gif

radau pavadinima,artdeco gourmet gloss, spalva domina butent tokia -champange fizz
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 25 kovo 2011 - 11:16
QUOTE(rentabili @ 2011 03 25, 12:05)
kazkurioje temoje uzmacius buvau lupu balzama, ar neteko bandyti?gal kosmetiniu turtai, bet nuotrauka iseme ir nespejau uzmatyti. o komentarai buvo labai viliojantys.. wub.gif

radau pavadinima,artdeco gourmet gloss, spalva domina butent tokia -champange fizz
user posted image

nesulaukusi koment pati nulekiau ir prabandziau vien zo- nepatiko
jeigu naudoti kaip koki gydomaji tai gal bet man nevertas demesio, taip ir nesupratusi kuo jis toks geras
Atsakyti
gal kas bandete artdeco skaistalus, uzmaciau visai neblogu spalvyciu bigsmile.gif pasidalinkit atsiliepimais kam patiko ir kam nepatiko ir kuom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 03 26, 21:03)
gal kas bandete artdeco skaistalus, uzmaciau visai neblogu spalvyciu bigsmile.gif  pasidalinkit atsiliepimais kam patiko ir kam nepatiko ir kuom  4u.gif

Turiu, patinka visai, maloni tekstura ir lengvai dengiasi, tik atpsalvi gal reikejo rinktis kita:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantamsagorija: 26 kovo 2011 - 20:11
QUOTE(fantamsagorija @ 2011 03 26, 21:11)
Turiu, patinka visai, maloni tekstura ir lengvai dengiasi, tik atpsalvi gal reikejo rinktis kita:)

o koki numeriuka turit? as ziurineju i 7 ir 12 nr bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.
labai susidomejau sios firmos seseliais,kur parduoda atskirai dekliuka,ir gali deti spalvas kokias nori smile.gif pas pazystama pamaciaukad laaaabai jie grazus,laaabi blizgus,vakarui nerealiai graziai akys atrodo wub.gif papasakokit kiek kainuoja tas dekliukas,ir kiek viena spalva?
aciuka iskart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 03 26, 21:03)
gal kas bandete artdeco skaistalus, uzmaciau visai neblogu spalvyciu bigsmile.gif  pasidalinkit atsiliepimais kam patiko ir kam nepatiko ir kuom  4u.gif

Turiu skaistalus, bet man jie nėra kažkas labai jau gero, nors keikti irgi negaliu. Gal pasirinkau netinkamą spalvą, bet kažkodėl atrodo, kad jie labai silpnai pigmentuoti. Turiu Nr. 13. smile.gif
Atsakyti