Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

Seselius as irgi galeciau tik pagirt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 06, 11:06)
Aš jau antrą kartą nusipirkau doble finish kietą kreminę pudrą,labai patenkinta esu,gerai maskuoja,išsilaiko,veidukas atrodo matinis thumbup.gif (oda mano riebi)

ir kartojama taip pat šešelių bazė,irgi superinė

si pudryte man irgi labai patinka,mano oda taip pat riebi mirksiukas.gif
Dar labai patinka camouflage cream,viska uzmaskuoja ,neisivaizduoju be jo gyvenimo,man jo uztenka metams laiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 01 31, 14:11)

pritariu ir man patinka, tik kasdienai man jo nereikia, bet jei kokie negerumai atsiranda ar vakarui tai puiki priemonė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 01 31, 15:11)
si pudryte man irgi labai patinka,mano oda taip pat riebi mirksiukas.gif
Dar labai patinka camouflage cream,viska uzmaskuoja ,neisivaizduoju be jo gyvenimo,man jo uztenka metams laiko smile.gif
user posted image

QUOTE(Estela_ @ 2011 01 31, 15:13)
pritariu ir man patinka, tik kasdienai man jo nereikia, bet jei kokie negerumai atsiranda ar vakarui tai puiki priemonė  wub.gif

o kokia spalva naudojat?
Atsakyti
Mano spalva naturaliai rusva va tokia nr 5 smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neilaaa: 31 sausio 2011 - 19:15
QUOTE(dzestina @ 2011 01 31, 14:11)
user posted image

Kokia jo kaina?
Atsakyti
ir man idomu,reiks išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

pas mane spalvytė grynai kaip šioj foto, nr 6 tokia šviesiai rusva -neutrali.
Šiaip tai gana sunkus produktas, ne pudra aišku, bet žinau kas naudojo ir vos ne visam veidui, nes odos uždegimas buvo, tai nieko blogo neatsitiko, man kažkaip visa Artdeco kosmetika gana patikima atrodo.
O šito kamufliažo kaina apie 20-25Lt Bent jau prisimenu aš tiek Kosmadoj mokėjau 4u.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie tusa All in One? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2011 02 01, 20:23)
O kokie atsiliepimai apie tusa All in One?  4u.gif

http://www_artdeco_d...in-one-mascara/
Esu mamai šitą dovanojus, yra tekę pasidažyt keletą kartų tai labai patiko, toks tankus šepetėlis, ryškias blakstienas padarydavo, ir mamos atsiliepimai teigiami, nes nebyrėjo nei kiek, kas jai labai svarbu. Tik teigiamai vertinu, manau pirksiu ateity sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 01, 21:22)
http://www_artdeco_d...in-one-mascara/
Esu mamai šitą dovanojus, yra tekę pasidažyt keletą kartų tai labai patiko, toks tankus šepetėlis, ryškias blakstienas padarydavo, ir mamos atsiliepimai teigiami, nes nebyrėjo nei kiek, kas jai labai svarbu. Tik teigiamai vertinu, manau pirksiu ateity sau  smile.gif

Aciu 4u.gif Mane domina ar duoda koki teigiama efekta blaksienoms, pvz maitina ar apsaugo jas, nes nuo paskutinio tuso pameciau puse blakstienu doh.gif Dvejoju tap Pupos "Lash Energizer" ir jau minetojo Artdeco g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2011 02 02, 09:17)
Aciu  4u.gif  Mane domina ar duoda koki teigiama efekta blaksienoms, pvz maitina ar apsaugo jas, nes nuo paskutinio tuso pameciau puse blakstienu  doh.gif  Dvejoju tap Pupos "Lash Energizer" ir jau minetojo Artdeco  g.gif

na pagal aprašymą lyg ir turėtų maitinti blakstienas, šiaip Artdeco dekoratyvinė alergiškiems žmonėms žinau rekomenduojama, na bent jau iš mano patirties tai blakstienos tikrai nekrito 4u.gif

Kokį čia tušą naudojot? unsure.gif
Atsakyti