Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 18, 17:00)
mano irgi tokia oda,kaip ir minejo ji labai graziai lengvai tepasi,nesijaucia jokio sunkumo,taciau man kas nepatiko,kad jau po pietu islysdavo blizhesys ir ant mano veido tai labai matydavosi,gal ji labiau vakarui skirta??? ir antra buteliuka naudojant pradejo poros kimstis  g.gif  nu bet vistiek siai pudrai gerus balus duodu  smile.gif

o jus pabandykit maziau riebesni krema veidui naudot 4u.gif (as kai pakeiciau savo kremuka veidui, dabar su sia pudryte tik vakare islenda blzigesys, kur anksciau irgi labai greit islysdavo ax.gif ) as siai pudrai irgi aukstus balus duociau tik vat kad 1 nr spalva ruzavoka, man tas kliuna g.gif o 3 nr man per tamsus kaip ir nera didesnio pasirinkimo verysad.gif todel nezinau ar anrtakarta ja pirkciau (del krempudros splavos, visa kita kaip pudros atlieka mane labai tenkina g.gif )
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 18, 18:50)
o jus pabandykit maziau riebesni krema veidui naudot 4u.gif (as kai pakeiciau savo kremuka veidui, dabar su sia pudryte tik vakare islenda blzigesys, kur anksciau irgi labai greit islysdavo ax.gif ) as siai pudrai irgi aukstus balus duociau tik vat kad 1 nr spalva ruzavoka, man tas kliuna g.gif  o 3 nr man per tamsus kaip ir nera didesnio pasirinkimo verysad.gif  todel nezinau ar anrtakarta ja pirkciau (del krempudros splavos, visa kita kaip pudros atlieka mane labai tenkina g.gif )

o man tai oranžinę priminė nr 1, unsure.gif esu labai blyški, gal todėl, bet jau tikrom šviesiaodėm Artdeco pasirinkimo pudrų tikrai nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 18, 18:50)
o jus pabandykit maziau riebesni krema veidui naudot 4u.gif (as kai pakeiciau savo kremuka veidui, dabar su sia pudryte tik vakare islenda blzigesys, kur anksciau irgi labai greit islysdavo ax.gif ) as siai pudrai irgi aukstus balus duociau tik vat kad 1 nr spalva ruzavoka, man tas kliuna g.gif  o 3 nr man per tamsus kaip ir nera didesnio pasirinkimo verysad.gif  todel nezinau ar anrtakarta ja pirkciau (del krempudros splavos, visa kita kaip pudros atlieka mane labai tenkina g.gif )

va cia tai geras patarimas,nes kremas gal ir tikrai riebokas drinks_cheers.gif man pirmas numeris tiko,nes oda nera visikai balta.reiks isbandyti su kitu kremu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 18, 21:40)
va cia tai geras patarimas,nes kremas gal ir tikrai riebokas  drinks_cheers.gif man pirmas numeris tiko,nes oda nera visikai balta.reiks isbandyti su kitu kremu  bigsmile.gif

o jums ir 1 numeriuka naudojat? na man 1 rozine spalvyte, o 3 nr i geltonuma 4u.gif
Atsakyti
hmm artdeco lupu blizgiai visai neblogi, gal kas bandet ar turit kokiu artdeco lupdaziu, kurie megiamiausi? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 18, 22:27)
o jums ir 1 numeriuka naudojat? na man 1 rozine spalvyte, o 3 nr i geltonuma 4u.gif

taip, as pirma nr naudojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 20, 00:01)
hmm artdeco lupu blizgiai visai neblogi, gal kas bandet ar turit kokiu artdeco lupdaziu, kurie megiamiausi? g.gif  biggrin.gif

aš turėjau vieną - labai patiko, ir tekstūra, ir kvapas, ir laikė gerai, bet pakeitė pakuotes ir panaikino mano spalvą! dabar galvoju gal kokį rožinį pabandyt, nes tikrai patiko ta linija.

beje, galiu pagirti artdeco nagų lakus, turiu kelis, vieną jau baigiu, pirksiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kokie butu jusu atsiliepimai apie sia mineraline pudryte?http://www_artdeco_de/en/cosmetics/makeup/pure-minerals/foundation/mineral-powder-foundation/

Nesenai ja pradejau naudoti, siaip viskas butu gerai, patinka, bet prasidejo spuogai blush2.gif kas svarbiausia, kad tokiu problemu kaip spuogai nesu niekada turejus, ir se tau doh.gif
Atsakyti
taigi, nesusilaikiau ir nusipirkau štai tokį lūpų blizgesį http://www_artdeco_d...lips/lip-gloss/ Nr. 14, man atrodo, kvapas labai nepasikeitė, bet tekstūra - šiek tiek, bent jau šitas tai toks lipnesnis, bet labai malonus. patinka biggrin.gif
Atsakyti
Baigineju savo Artdeco Mineral Powder Foundation. Nu man tai ji wub.gif Tik per ziopluma buvau nusipirkus per tamsia, nes buvau isitikinus, kad 2 numeriukas turi but sviesesnis uz 4 ir tik neseniai pastebejau internetiniam psl., kad sviesiausias is ju pasirodo 3 doh.gif Bet kazkaip 3 numeriuko pas mus Alytuj niekada nemaciau pirkt g.gif Gal kas zinot kur ji galima butu rast? O gal jis labai rausvas? As sviesiaode, bet nei i rausvuma, nei i geltonuma unsure.gif
Atsakyti
Aš jau antrą kartą nusipirkau doble finish kietą kreminę pudrą,labai patenkinta esu,gerai maskuoja,išsilaiko,veidukas atrodo matinis thumbup.gif (oda mano riebi)

ir kartojama taip pat šešelių bazė,irgi superinė
Atsakyti
Sveikos, gal kurios naudojote toki tusa ir priemone blakstienu augimui ir turi atsiliepimu, ar tikrai paauga blakstienos g.gif
http://www_artdeco_d...initon-mascara/
http://www_artdeco_d...ht-repair-balm/
kazkaip vienos akies blakstienos trumpesnes negu kitos pasidare doh.gif nesupratau kodel taip atsitiko g.gif noriu paauginti mirksiukas.gif
Atsakyti