Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 24, 22:23)
o gal butu kokiu atsiliepimu apie sia pudra?
user posted image

naudoju šitą, tai man thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 15, 13:22)
Prisidedu prie klausimo apie sia pudryte... 4u.gif
user posted image

šitos nebandžiau, bet kiek supratau, ji skirta daugiau probleminei odai. manyčiau irgi turėtų būti nebloga g.gif

Papildyta:

O mano šio pavasario atradimas - lūpų blizgis ATRDECO Glam Stars Lip Gloss (04) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
norejau paklausti jei naudotum
Mineral Powder Foundation,reiketu dar
Illuminating Powder Finish pudra kaip uzfiksuoti makiaza,ar uztektu tik to pagrindo? ax.gif
Atsakyti
esu bandzius artdeco seseliu baze, patiko thumbup.gif , seselius ir lupu blizgi seniau buvo tokios nude spalvytes irgi buvo megiamas drinks_cheers.gif , na o dabar naudoju is artdeco hydra silk pudra numeriuka pirma ir negaliu atsidziaugt, kokia grazia oda padaro thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kuri ARTDECO skaistalus banzdiusi? 4u.gif
Atsakyti
noriu paklaust apie artdeco birias pudras. kaip jums jos? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

įdomu, gal kur nuolaidos šitai kosmetikai nusimato? g.gif
Atsakyti
Turejau tusa All In One mascara, tai nelabai jis man. Is pradziu daze gal ir neblogai, bet po kokio menesio pradejo i gumuliukus veltis schmoll.gif Ir siaip, nepasakyciau kad jis ''all in one'', nes realiai jis man tik tankino blakstienas, nei storino, nei ilgino... g.gif
Atsakyti
O Hydra Silk pudryte tiktu misriai i sausuma odai? Beje, gal zinote kokia mazdaug kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 25, 09:20)
O Hydra Silk pudryte tiktu misriai i sausuma odai? Beje, gal zinote kokia mazdaug kaina? ax.gif

tiktu thumbup.gif mano oda misri ziema linke skruostukai sauset, tai si pudra taip gerai sudrekina ir padaro toki grazu svytinti veiduka thumbup.gif pas mane numeriukas 1 (splava i ruzavuma, 3 kiek zinau i geltonuma, bet man buvo per tamsus unsure.gif ) o pudrytes kaina 66, 7lt. Siuo metu kosmadoje artdeco produkcijai nuolaidos iki 40 procentu (gal yra ir tai pudrai nuolaidele.. g.gif )
Atsakyti
O kaip su Rich Treatment Foundation atspalviais? Irgi turbūt šviesių nerasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 11 17, 14:44)
O kaip su Rich Treatment Foundation atspalviais? Irgi turbūt šviesių nerasta g.gif

Man Rich Treatment Foundation thumbup.gif Tačiau dabar parduotuvėse jų pasirinkimas labai skurdus. Vasaros sezonu naudoju 18. O žiemą 15. Tačiau jis turi rausvo atspalvio. Visur ieškau 17 , tačiau jo pardavime nebera.
Pamenu, kada aš pradėjau naudoti (prieš 3metus), atspalvių pasirinkimas buvo gana nemažas.

Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 25, 09:20)

mano irgi tokia oda,kaip ir minejo ji labai graziai lengvai tepasi,nesijaucia jokio sunkumo,taciau man kas nepatiko,kad jau po pietu islysdavo blizhesys ir ant mano veido tai labai matydavosi,gal ji labiau vakarui skirta??? ir antra buteliuka naudojant pradejo poros kimstis g.gif nu bet vistiek siai pudrai gerus balus duodu smile.gif
Atsakyti