Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

o gal butu kokiu atsiliepimu apie sia pudra?
user posted image
Atsakyti
Gal biskiuka paveluotai, bet cia mano topine krempudra, naudoju gal metai, geresnes nesu turejus- lygiai dengiasi, paslepia trukumas ir nepastebima ant veido. ilgai islieka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 02 03, 15:17)
tikriasiai smile.gif
as pati esu sviesi ir sviesios odos, tai ilga laika vengiau raudonos spalvos, man atrode kad ji man netinka. bet eidama i teatra, pasidariau pilna makiaza, o lupas paryskinti ner kuo. paprastas lupdazis kiekvienai dienai. tada ir sugalvojau kad prie tokiu juodu sukneliu labai reik raudono lupdazio. pradejau ieskot ir isirinkau Artdeco. isties geros spalvos! wub.gif

Cia apie kuri butent kalbat ? Ir koks nr rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip Artdeco bronzantai?
Atsakyti
mane irgi domina ARTDECO BRONZANTAI ax.gif gal kuri naudojot sitoki purskiama?ar geras? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 24, 23:23)
o gal butu kokiu atsiliepimu apie sia pudra?
user posted image

QUOTE(olia12 @ 2010 03 08, 14:12)
Gal biskiuka paveluotai, bet cia mano topine krempudra, naudoju gal  metai, geresnes nesu turejus- lygiai dengiasi, paslepia trukumas ir nepastebima ant veido. ilgai islieka. smile.gif

O kokiam tipui ji skirta? mano oda misri, tai biaju, kad neblizgetu... unsure.gif
O ant veiduko nesimato? nepadaro kaukes?
Ir kazin kaip su atspalviais g.gif ar yra sviesiu? nes as po ziemos visai balta blush2.gif
Beje, o artdeco kremines su dozatorium? man patinka su dozatorium bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 04 16, 09:38)
Beje, o artdeco kremines su dozatorium? man patinka su dozatorium bigsmile.gif

be dozatoriaus ax.gif
Atsakyti
O kuri misriaodems artdeco pudra labiau tinkama? 4u.gif
Atsakyti
Gal galit papasakot ką nors apie skystus pravedimus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 04 16, 15:31)
O kuri misriaodems artdeco pudra labiau tinkama?  4u.gif

turejau sia pudra,maskavo gerai,bet ji skirta manausausaodems,nes mano riebiai odai ji buvo per daug maitinanti...blizgejo veidas.ir kiek teko susidurti su priemonem ant kuriu parasyta "RICH" buvo skirtos sausai odai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 12 gegužės 2010 - 09:12
QUOTE(laurinija @ 2010 03 24, 19:04)
mane irgi domina ARTDECO BRONZANTAI ax.gif gal kuri naudojot sitoki purskiama?ar geras? 4u.gif

user posted image

Turiu šitą, nežinau net, nei labai geras,nei blogas biggrin.gif Užsipurškia pakankamai gražiai ir lygiai,tik man pati spalva gal galėtų kitokia būt, truputi labiau oranžinė, o ne bronzinė man ji, bet jei nepadaugini,tai natūraliai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 20, 22:01)
labai domina ši pudrytė, gal kas naudojot?
http://www_artdeco_d...oil-free-spf-20

Prisidedu prie klausimo apie sia pudryte... 4u.gif
user posted image
Atsakyti