Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

QUOTE(Claude @ 2010 02 15, 13:32)
Aš naudoju 6nr, na jis toks labiau į tamsumą turbūt, bet man plonu sluoksniu padengus idealiai prisitaiko, šiaip tikrai nėra labai tamsus,vidutinis toks. Pati soliariumuose nesilankau,natūraliai nesu labai baltaodė, bet ir neįdegus šiuo metu smile.gif

Aišku, ačiū, matyt turėtų tikti smile.gif
Beje, kaip ji maskuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 vasario 2010 - 12:58
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 12:58)
Aišku, ačiū, matyt turėtų tikti  smile.gif
Beje, kaip ji maskuoja?

Neblogai maskuoja,nors pas mane ir nėra daug ką maskuot,tai nelabai galiu pasakyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Claude: 15 vasario 2010 - 14:57
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 12:58)
Aišku, ačiū, matyt turėtų tikti  smile.gif
Beje, kaip ji maskuoja?

ax.gif Man mazokai maskavimo, kai sausa tepu unsure.gif Paskaiciau kazkur, kad galima dregnu sepeteliu tepti, va tada man thumbup.gif (apipurskiu sepeteli virintu vandenuku, po to i pudryte rolleyes.gif )
Ziuriu, su Aistiliaa panasias priemones renkames biggrin.gif
Atsakyti
cia kazkada kalbejome apie mineralines kabukini sepeteli ir, kad jis labai seresi, tai va as jau po 5 kartu jo naudojimo galiu pasakyti, kad pirmais kartais seresi baisingai o va dabar jau nebe.vienas du sereliai iskrenta.tai dar pakenciama ax.gif
Atsakyti
Man seseliai nepatinka, greit subega, bet nagu lakai patinka labai ax.gif
Atsakyti
Pagirsiu ir as Hydra Silk kremine pudra wub.gif . Esu sunaudojusi pora buteliuku - tai, pamenu, labai patiko 4u.gif . O, sakykit, kokia splalva renkates vidutinio tamsumo odai? Turejau Nr.5, tai, kiek pamenu buvo per tamsi. O ir lyg nebuvo is ko rinktis...arba sviesi, arba tamsi...
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2010 02 18, 12:41)
Pagirsiu ir as Hydra Silk kremine pudra  wub.gif . Esu sunaudojusi pora buteliuku - tai, pamenu, labai patiko 4u.gif . O, sakykit, kokia splalva renkates vidutinio tamsumo odai? Turejau Nr.5, tai, kiek pamenu buvo per tamsi. O ir lyg nebuvo is ko rinktis...arba sviesi, arba tamsi...

O man 1 nr per tamsus unsure.gif , kad būtų šviesesnių , būtų mano mylima pudrytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 18, 19:00)
O man 1 nr per tamsus  unsure.gif , kad būtų šviesesnių , būtų mano mylima pudrytė  wub.gif

Va tai tau, kaip idomiai g.gif , tai ten manau pagal atspalvius numeruoja, o ne pagal sviesuma. Buvo toks Nr.8, labai grazi spalva ir sviesesne uz Nr.5, bet sake, jos nebegamina blink.gif
Atsakyti
labai domina ši pudrytė, gal kas naudojot?
http://www_artdeco_d...oil-free-spf-20
Atsakyti
o as isbandziau seselius, super visa diena islaike, visiskai nesubego, labai ptenkinta ir spalvos superines
Atsakyti
O gal kuri bandet tokius kaip akiu piestukus,kur gale kempinele,nezinau kaip pavadinti?Tokie labai trumpuciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 22, 22:45)
O gal kuri bandet tokius kaip akiu piestukus,kur gale kempinele,nezinau kaip pavadinti?Tokie labai trumpuciai biggrin.gif

Aš turiu tą pieštuką, tikrai thumbup.gif
Atsakyti