Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

QUOTE(Undinelle @ 2010 02 03, 14:37)
Kaip tik dabar dairausi kazko smagaus paakiams maskuoti, bet pageidautina nelabai brangaus (kaina aisku kiekvienas subjektyviai supranta  biggrin.gif ). Paakiams naudoju drekinamaji krema, o ant virsaus kremine pudra, taciau ji lengva ir paakiu trukumu nepaslepia. Jei ant virsaus uztvirtinu kompaktine pudra, tai kazkaip negraziai paakiai atrodo, kadangi odele plona labai, tai tokie sunkus ir pavarge atrodo, sausi labai.  unsure.gif Ar gerai ji butu tepti tiesiai ant drekinamojo kremo, ar dar ant kremines? Bet tai cia gal jau paakiu nuo zemes neatplesiu?  doh.gif  biggrin.gif Nebus per sunku?  g.gif

Tikrai nebus per sunku, juk čia tik milteliai smile.gif , aš jų labai sakingai tepu, na nėra pas mane tragiška padėtis, tik truputį patamsėję paakiai ir tiek, tai man užtenka ir mažo kiekio. Kaina labai padori biggrin.gif 30Lt
Papildyta:
QUOTE(Ivile @ 2010 02 03, 15:36)
Kaip tik šiandien eisiu pirkti krempudros. Geresnės neesu turėjusi  4u.gif
O blizgį kažkada gavau dovanų, tai irgi labai patiko  mirksiukas.gif

Kokia konkrečiai pudra? ax.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti apie seselius.Pas mane labai jautrios akys,kiek ieskojau info tai neblogi atsiliepimai.Bet sioje savaiteje ejau nusipirkti i kosmada parduotuve,ir mane nukalbejo g.gif patare isigyti gosh firmos.As paklausiau konsultantes ir gosh pasiemiau,bet deje man ji netinka.Tai vis dar galvoju pabandyt artdeco seselius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cere @ 2010 02 04, 18:19)
Noreciau pasiteirauti apie seselius.Pas mane labai jautrios akys,kiek ieskojau info tai neblogi atsiliepimai.Bet sioje savaiteje ejau nusipirkti i kosmada parduotuve,ir mane nukalbejo  g.gif patare isigyti gosh firmos.As paklausiau konsultantes ir gosh pasiemiau,bet deje man ji netinka.Tai vis dar galvoju pabandyt artdeco seselius  schmoll.gif

Mano draugės ir jos mamos jautrios akys, abi naudoja Artdeco, kitokių jau nebebando, nes šitie nealergizuoja akių. smile.gif

Kuo netiko Gosh?
Atsakyti
Kas liecia spalvas tai labai grazios,bet kai pasidaziau po kokiu 10 min mano akys atrodo,kad butu smelio pripiltos,pradejau dazniau mirkseti,po pusvalandzio pradejo smilkinius spaust verysad.gif Labai idomu ar artdeko turi testeriukus,tai pabandyciau pasitept vietoj,gosh tai turejo,bet pabijojau pabandyt,nes visi juos liecia.Na o nusipirk ir padet i stalciu nelabai norisi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cere @ 2010 02 04, 22:57)
Kas liecia spalvas tai labai grazios,bet kai pasidaziau po kokiu 10 min mano akys atrodo,kad butu smelio pripiltos,pradejau dazniau mirkseti,po pusvalandzio pradejo smilkinius spaust  verysad.gif Labai idomu ar artdeko turi testeriukus,tai pabandyciau pasitept vietoj,gosh tai turejo,bet pabijojau pabandyt,nes visi juos liecia.Na o nusipirk ir padet i stalciu nelabai norisi  schmoll.gif

Testeriukai tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimu apie Artdeco tušus. Gal kas naudojat ir galėtumėt rekomenduoti tokį, kuris barbiškas blakstienas padaro?
Atsakyti
Sveikos, na va aptikau savo numyletos kosmetikos tema tongue.gif . Kaip tik baigiau krempudra, tai dairausi apie kitas, bet vis galvoju toliau apie Artdeco. Manau vistiek pirksiu ja ax.gif . Turejau pudra, tai labai patenkinta, daug draugiu prase sios firmos pavadinimo, kad galetu nusipirkti, nes ji taip lengvai tepasi ir nesimatosi. Taip pat seseliu turiu, patinka, kad yra didele spalvu palete ir pasirenku tas spalvas kurios man tik reikalingos thumbup.gif . Taip pat lupdazi turiu, jis taip lengvai tepasi, tikrai patenkinta esu ju gaminiais. thumbup.gif
Bet idomu tai, kad viska pirkausi net neziuredama i firmos pavadinima, o tik namie pastebejau, kad ta pati Ardeco. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 02 05, 16:34)
Norėčiau atsiliepimu apie Artdeco tušus. Gal kas naudojat ir galėtumėt rekomenduoti tokį, kuris barbiškas blakstienas padaro?

va mane taip pat domintu tusai sios firmos ax.gif . Tikiuosi ir jie geri, nes mano taip pat akys jautrios yra, tai nesinoretu, kad dirgintu ju smile.gif Nes seselei tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 02 05, 15:48)
Sveikos, na va aptikau savo numyletos kosmetikos tema  tongue.gif . Kaip tik baigiau krempudra, tai dairausi apie kitas, bet vis galvoju toliau apie Artdeco. Manau vistiek pirksiu ja  ax.gif . Turejau pudra, tai labai patenkinta, daug draugiu prase sios firmos pavadinimo, kad galetu nusipirkti, nes ji taip lengvai tepasi ir nesimatosi. Taip pat seseliu turiu, patinka, kad yra didele spalvu palete ir pasirenku tas spalvas kurios man tik reikalingos  thumbup.gif . Taip pat lupdazi turiu, jis taip lengvai tepasi, tikrai patenkinta esu ju gaminiais.  thumbup.gif
Bet idomu tai, kad viska pirkausi net neziuredama i firmos pavadinima, o tik namie pastebejau, kad ta pati Ardeco. smile.gif
Papildyta:

va mane taip pat domintu tusai sios firmos  ax.gif . Tikiuosi ir jie geri, nes mano taip pat akys jautrios yra, tai nesinoretu, kad dirgintu ju  smile.gif Nes seselei tai  thumbup.gif

Apie kokią pudrą kalbat? 4u.gif

Man labai patinka All in one tušas, tokios dyyydelės blasktienos tampa iš mano trumpučių biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat šį bronzatą? Kokie atsiliepimai būtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 05, 19:02)
Apie kokią pudrą kalbat?  4u.gif

Man labai patinka All in one tušas, tokios dyyydelės blasktienos tampa iš mano trumpučių  biggrin.gif

Hydra Silk smile.gif
Man taip pat tada tas tusas patiktu, nes grazu kai blakstienos ilgos 4u.gif
Atsakyti
Susidomėjau Artdeco mineraline biria pudra, norėčiau pasiklausti ar 6 nr. realybėje labiau į šviesumą, ar tamsumą? Man reikia tokios vidutiniškos spalvytės, nei tamsios, nei šviesios, na gali būti labiau į tamsumą, ar pataikyčiau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 vasario 2010 - 11:35
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 11:34)
Susidomėjau Artdeco mineraline biria pudra, norėčiau pasiklausti ar 6 nr. realybėje labiau į šviesumą, ar tamsumą? Man reikia tokios vidutiniškos spalvytės, nei tamsios, nei šviesios, na gali būti labiau į tamsumą, ar pataikyčiau  rolleyes.gif  biggrin.gif

Aš naudoju 6nr, na jis toks labiau į tamsumą turbūt, bet man plonu sluoksniu padengus idealiai prisitaiko, šiaip tikrai nėra labai tamsus,vidutinis toks. Pati soliariumuose nesilankau,natūraliai nesu labai baltaodė, bet ir neįdegus šiuo metu smile.gif
Atsakyti