Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

Sveikos merginos! Norejau Jusu pasiteirauti gal kuri esate maciusi pas mus pirkti stai toki bespalvi universalu Artedo lupu piestuka:
user posted image
Gal zinote kru toki galima isigyti? Akropolio Douglase nebuvo...
Manau jau laaabai reikalingas daiktas, tinkantis visoms lupu dazu spalvoms, nes yra bespalvis ir praktiskai net jo nesimato bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 18 sausio 2014 - 08:19
Labai patenkinta Artdeko šešėlių pagrindu - puikiai laikosi šešėliai nors anksčiau po poros valandų subėgdavo smile.gif
Atsakyti
Aš va iš ArtDeco grupės esu atradusi jų tokia gaminamą dekoratyvinę kosmetiką Malu Wilz - www.maluwilz.lt/dekoratyvine-kosmetika.html. Labai pasidžiaugiai makiažo ir šešėlių baze. thumbup.gif O pudros jau teko paieškoti ir išbandyti, bet man labiausiai patiko iš jų Natural touch biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsija @ 2013 11 25, 17:34)
Turiu artdeco camouflage maskuokli, pats geriausias maskuoklis, as turiu ta, kur zalsvas, raudoniui, issipletusiems veido kapiliarams, mazkuoja ideliai. thumbup.gif

spuogus gerai uzmaskuoja, kaip ant riebios odos laikosi?
Atsakyti
O gal kas bandėt Art DEco grupės kosmetiką Malu Wilz? Buvau renginyje ir ten juos labai gyrė, tai susidomėjau. Gal kas bandėt, girdėjot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BetaOmega @ 2014 06 10, 12:19)
O gal kas bandėt Art DEco grupės kosmetiką Malu Wilz? Buvau renginyje ir ten juos labai gyrė, tai susidomėjau. Gal kas bandėt, girdėjot? unsure.gif

Yra atskira tema.
Atsakyti
QUOTE(rave @ 2014 02 07, 16:19)
Labai patenkinta Artdeko šešėlių pagrindu - puikiai laikosi šešėliai nors anksčiau po poros valandų subėgdavo  smile.gif

rekomenduociau isbandyti Malu Wilz seseliu pagrinda, tai Artdeko tos pacios gamyklos, bet geresnes kokybes linija, as perku per www.maluwilz.lt
Atsakyti
gal kuri turėjote? kokie atsiliepimai?
ARTDECO Glossy Lip Volumizer

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 24 vasario 2015 - 20:32
Kad jau buvo klausta, paliksiu atsiliepimą apie neseniai įsigytą nagų laką

ARTDECO Art Couture Nail Laquer -629 Begonia Bloom

user posted image

Spalva ryški, vasariška, lakas labai blizgus ir kokybe tikrai nustebino, praktiškai nereikia top coat'o ant jo. Pastebėjau, kad antras sluoksnis sunkiai džiūsta, tai nemažas minusas,reikia gerokai palaukti, na o vieno sluoksnio man neužteko,vistiek truputį dryžiai atsirado.
Tačiau išsilaiko labai gerai, beveik savaitę be jokio ar su labai minimaliais atsilupimais.

Pirkčiau ir daugiau ARTDECO lakų ateity. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2015 02 24, 21:31)
gal kuri turėjote? kokie atsiliepimai?
ARTDECO Glossy Lip Volumizer

user posted image

man labai patinka, vizualiai didina lupas, drekina, nelipnus. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2015 08 29, 21:20)
man labai patinka, vizualiai didina lupas, drekina, nelipnus.  4u.gif  thumbup.gif

toki pati turi ir Malu Wilz (tas pats gamintojas) ir manyciau pigiau:)
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2015 09 21, 20:18)
toki pati turi ir Malu Wilz (tas pats gamintojas) ir manyciau pigiau:)

ačiū už rekomendaciją 4u.gif o kiek Malu Wilz kainuoja?
Atsakyti