Sveikos merginos! Norejau Jusu pasiteirauti gal kuri esate maciusi pas mus pirkti stai toki bespalvi universalu Artedo lupu piestuka:
Gal zinote kru toki galima isigyti? Akropolio Douglase nebuvo...
Manau jau laaabai reikalingas daiktas, tinkantis visoms lupu dazu spalvoms, nes yra bespalvis ir praktiskai net jo nesimato
QUOTE(Dulsija @ 2013 11 25, 17:34)
Turiu artdeco camouflage maskuokli, pats geriausias maskuoklis, as turiu ta, kur zalsvas, raudoniui, issipletusiems veido kapiliarams, mazkuoja ideliai.
spuogus gerai uzmaskuoja, kaip ant riebios odos laikosi?
QUOTE(BetaOmega @ 2014 06 10, 12:19)
O gal kas bandėt Art DEco grupės kosmetiką Malu Wilz? Buvau renginyje ir ten juos labai gyrė, tai susidomėjau. Gal kas bandėt, girdėjot?
Yra atskira tema.
QUOTE(rave @ 2014 02 07, 16:19)
Labai patenkinta Artdeko šešėlių pagrindu - puikiai laikosi šešėliai nors anksčiau po poros valandų subėgdavo
rekomenduociau isbandyti Malu Wilz seseliu pagrinda, tai Artdeko tos pacios gamyklos, bet geresnes kokybes linija, as perku per www.maluwilz.lt
gal kuri turėjote? kokie atsiliepimai?
ARTDECO Glossy Lip Volumizer
ARTDECO Glossy Lip Volumizer
Kad jau buvo klausta, paliksiu atsiliepimą apie neseniai įsigytą nagų laką
ARTDECO Art Couture Nail Laquer -629 Begonia Bloom
Spalva ryški, vasariška, lakas labai blizgus ir kokybe tikrai nustebino, praktiškai nereikia top coat'o ant jo. Pastebėjau, kad antras sluoksnis sunkiai džiūsta, tai nemažas minusas,reikia gerokai palaukti, na o vieno sluoksnio man neužteko,vistiek truputį dryžiai atsirado.
Tačiau išsilaiko labai gerai, beveik savaitę be jokio ar su labai minimaliais atsilupimais.
Pirkčiau ir daugiau ARTDECO lakų ateity.
ARTDECO Art Couture Nail Laquer -629 Begonia Bloom
Spalva ryški, vasariška, lakas labai blizgus ir kokybe tikrai nustebino, praktiškai nereikia top coat'o ant jo. Pastebėjau, kad antras sluoksnis sunkiai džiūsta, tai nemažas minusas,reikia gerokai palaukti, na o vieno sluoksnio man neužteko,vistiek truputį dryžiai atsirado.
Tačiau išsilaiko labai gerai, beveik savaitę be jokio ar su labai minimaliais atsilupimais.
Pirkčiau ir daugiau ARTDECO lakų ateity.
QUOTE(inetule22 @ 2015 02 24, 21:31)
man labai patinka, vizualiai didina lupas, drekina, nelipnus.
QUOTE(Muminukė @ 2015 08 29, 21:20)
man labai patinka, vizualiai didina lupas, drekina, nelipnus.
toki pati turi ir Malu Wilz (tas pats gamintojas) ir manyciau pigiau:)
QUOTE(pempe @ 2015 09 21, 20:18)
toki pati turi ir Malu Wilz (tas pats gamintojas) ir manyciau pigiau:)
ačiū už rekomendaciją o kiek Malu Wilz kainuoja?