vistik as nepatenkinta artdeco seseliais. is esmes tai jie kaip ir geri- gerai laikosi, pigmentuoti, maloniai tepasi, bet man spalvos labai isikreipia ant odos, kazkodeltai visos be isimties atrodo uzteptos ant odos dviem tonais tamsesnes negu pakuoteje, o tepu siaip ant seseliu pagrindo. taigi mano surinkta ir nusipirkta palete su neutraliom spalvom kasdienai, gavosi daugiau duminio makiazo tamsiu spalvu palete. ir siaip man spalvos kazkokio murzinumo turi ant mano odos. idomumo delei rytoj imesiu jums pavizdziu pafotografavus, nes idomu ar ir kitoms taippat atrodo
kaip tik planuoju pirkti seselius kasdieai,nes vis pataikau ant per tamsiu, tai pasirodys, kad ir sie ne tas variantas
QUOTE(milagra797 @ 2013 01 29, 20:02)
kaip tik planuoju pirkti seselius kasdieai,nes vis pataikau ant per tamsiu, tai pasirodys, kad ir sie ne tas variantas
su neutraliom spalvom tikrai man problema, bet melyni atspalviai kuriuos pirkau tikrai labai grazus. kai eisi pirkti pasiimk su savim seseliu pagrinda kuri naudoji ar skysta pudra ar net krema kuriuo tepiesi veida pries dazydamasi ir uzsitepk ant rankos pries bandydama seselius parduotuveje. tada pamatysi kaip jie keiciasi ir lengviau bus isirinkti. mano seseliai pasirodo stipriai reaguoja su krempudra - nutamseja visos spalvos. idomumo delei as pabandysiu kokia diena nufotografuoti savo turimas spalvas
QUOTE(emiliuxas @ 2013 01 29, 01:07)
vistik as nepatenkinta artdeco seseliais. is esmes tai jie kaip ir geri- gerai laikosi, pigmentuoti, maloniai tepasi, bet man spalvos labai isikreipia ant odos, kazkodeltai visos be isimties atrodo uzteptos ant odos dviem tonais tamsesnes negu pakuoteje, o tepu siaip ant seseliu pagrindo. taigi mano surinkta ir nusipirkta palete su neutraliom spalvom kasdienai, gavosi daugiau duminio makiazo tamsiu spalvu palete. ir siaip man spalvos kazkokio murzinumo turi ant mano odos. idomumo delei rytoj imesiu jums pavizdziu pafotografavus, nes idomu ar ir kitoms taippat atrodo
O kuriuos turite artdeco seselius? ikelkit foto
Gal kas turit/esat bandžiusios Artdeco bronzing powder compact?
Kokia tekstūra? kaip ant veido atrodo?
Sis bronzatas man labai patiko, matinis, naturaliai atrodo
Gal is kazkur siunciates sia kosmetika pigiau?
Gal is kazkur siunciates sia kosmetika pigiau?
QUOTE(11alpina @ 2013 02 16, 21:57)
Gal kas turit/esat bandžiusios Artdeco bronzing powder compact?
Aš taip pat esu ne vieną tokį sunaudojusi, man labai patiko, nes gerai dengėsi, ir spalva labai natūrali...ir kad matinis;)
Papildyta:
Merginos, bandau atgaivinti temukę, kaip Jums naujausios ARTDECO kolekcijos???!!!
Vasarą man labai patiko spalvų pasirinkimas "Color & Art" kolekcijoje https://www.facebook...3...1786&type=3
bet naujausia rudens "Beauty meets Fashion" iš viso pribloškė savo subtilumu....
https://www.facebook...9...e=3
Šiaip tai ta minėta Jūsų kosmetika yra ARTDECO atmaina, mažesnio lygio ir prastesnės kokybės. ARTDECO yra aukščiausias lygis. Informacija iš patvirtintų šaltinių. Kažkas sėkmingai naudojasi ARTDECO reklama.
Nu nevisai taip:)
jau viska issiaiskinau- abi kosmetikas gamina ta pati gamykla, tik Artdeco platinama, per kosmetikos parduotuves, Malu Wilz galima isisgyti per profesionalius visazistus ir grozio centrus.
Daug metu naudojau Artdeco, dabar dar nusipirkau Malu Wilz lupdazi, seseliu pagrinda, mineralini ruza, dar labai patiko naujove- tokie popiereliai sugeriantys veido blizguma...nu kadangi giminingos firmos, tai nelabai jauciuosi ir isdavusi Artdeco:)
jau viska issiaiskinau- abi kosmetikas gamina ta pati gamykla, tik Artdeco platinama, per kosmetikos parduotuves, Malu Wilz galima isisgyti per profesionalius visazistus ir grozio centrus.
Daug metu naudojau Artdeco, dabar dar nusipirkau Malu Wilz lupdazi, seseliu pagrinda, mineralini ruza, dar labai patiko naujove- tokie popiereliai sugeriantys veido blizguma...nu kadangi giminingos firmos, tai nelabai jauciuosi ir isdavusi Artdeco:)
QUOTE(alphaa @ 2013 11 21, 23:09)
dar labai patiko naujove- tokie popiereliai sugeriantys veido blizguma...nu kadangi giminingos firmos, tai nelabai jauciuosi ir isdavusi Artdeco:)
anokia čia naujovė
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2013 03 03, 14:24)
o matinės abi spalvos? ar ta šviesenė turi kokio blizgesio?
kam naudojote? ar tiktų kontūravimui?
kokia kaina jos apytiksliai?
Turiu artdeco camouflage maskuokli, pats geriausias maskuoklis, as turiu ta, kur zalsvas, raudoniui, issipletusiems veido kapiliarams, mazkuoja ideliai.