Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

Isbandziau pirma karta artdeco lupu blizgi, na visai patiko, bet spalva laikosi ne itin ilgai (itikruju gana trumpai) bet siaip gana malonus wink.gif Mano sis nr 64.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 13 rugsėjo 2012 - 11:10
QUOTE(laimucia @ 2012 04 07, 23:33)
Nusipirkau pries savaite ji  blink.gif  Po keliu dienu naudojimo, pastebejau kad tinsta akiu vokai..tiksliau ties ta linija kur breziu. Akiu kampuciuose megstu pastorinti ir pakelti akis, tai vakare valant makiaza vokai net pulsuoja ir atrodo paraudusi bei sudirgusi oda.
Nesu jautri kosmetikai..ypac artdeko patinka..bet jau taip nepasiseke su siuo flomu  verysad.gif

Man irgi nuo Artdeco laineriu akys rausta, beje, nuo seseliu taip pat verysad.gif . Blizgesiai galetu laikyti ir ilgiau, bet siaip visai nieko. O stai maskuoklis Camouflage - super thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 13 rugsėjo 2012 - 22:38
mamytes domina art deco blizgiai,kelis atsiliepimus radau,gal dar kas bande?domina ar verti kainos,ar gerai laiko.. 4u.gif
Atsakyti
Ar pas mus lt yra artdeco rich treatement foundation nr 10?
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2012 11 11, 15:52)
mamytes domina art deco blizgiai,kelis atsiliepimus radau,gal dar kas bande?domina ar verti kainos,ar gerai laiko.. 4u.gif

Laiko tikrai neblogai. Turiu tuos, kur su šviesele ir veidrodėliu, tai man patinka, kad vidutinio klampumo, nenuvžbėga, išsilaiko kelias valandas ir nesausina.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 12 03, 20:42)
Ar pas mus lt yra artdeco rich treatement foundation nr 10?

Sveiki, manau, kad nera, man reikia nr 12, jau antri metai nerandu, o tokia gera krempudra, nerandu iki šiol pakaitalo sad.gif
Atsakyti
Naudojau birią pudrą, likau patenkinta.
Atsakyti
nervina, kad daug jų produktų pas mus nėra. pavarčiau jų vokišką puslapį ir tiek visko užsimaniau, nulėkiau į Šiaulių Drogą ir... nieko neradau doh.gif doh.gif Labai graži kolekcija Golden Vintage bigsmile.gif kurios aišku, pas mum nėra doh.gif
ir šito daikto neradau, gal kur vistik matėt? g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ameera @ 2012 12 04, 16:15)
Laiko tikrai neblogai. Turiu tuos, kur su šviesele ir veidrodėliu, tai man patinka, kad vidutinio klampumo, nenuvžbėga, išsilaiko kelias valandas ir nesausina.

o kurie čia su šviesele? g.gif
Atsakyti
Man labai patinka artdeco seseliai. Ir spalvu pasirinkimas didelis, ir galima lengvai susikurti savo seseliu palete. Bet seseliu laikymo dezutes, tai man katastrofiskos doh.gif Jei laikant ant kosmetikos stalelio - viskas puiku. Bet nesiojantis kosmetineje, piesinelis nusitrina labai greitai...Tada atrodo taaaip nepatraukliai doh.gif O laikyti "palaidus" seseliukus kazkaip man irgi nepatogu g.gif
Atsakyti
mergaites gavau dovanu didziausia artdeco dezute, noreciau pasidaryti akiu seseliu palete, gal turite kokiu graziu spalvu? zinote numeriukus i kuriuos vertetu atkreipti demesi, man tinka visos siltos spalvos. bet va kai nuejau i parduotuve ir ant pirstu patepliojau testeriukus tai supratau kad tie seseliai ant odos atrodo visai kitaip nei pakuoteje, uztai ir klausiu gal ka patarsit?
Papildyta:
QUOTE(egluti @ 2012 12 08, 20:10)
šito daikto neradau, gal kur vistik matėt?  g.gif
user posted image

na as ne lietuvoj , bet siaip galiu pakomentuoti kad sis pagrindas man fainesnis uz senaji varianta apvalioje dezuteje. patogiau naudoti del ispaudziamos pakuotes, ir man atrodo kad laikosi siek tiek ilgiau
Atsakyti
del blizgiu - tai esu viena kartojusi kelis sykius. Labai graziai ir naturaliai atrode ant lupu ir tikrai neblogai laike, kartociau ir vel smile.gif
Atsakyti
anksciau naudojau artdeco,bet kaip ir mergaites minejo, problema, kad nevisada gali rasti reikiama spalva,be dabar atradau Malu Wilz,
tai pasirodo Artdeco atmaina, parduodama grozio salonuose, o ne parduotuvese, daugiau profesionali linija, bet gamntojas tas pats,
daug produktu analogisku ar net aukstesnes kokybes, o kainos net geresnes:)galkam pravers si info smile.gif
Atsakyti