Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Arvena @ 2010 02 27, 12:11)

Nestoras lotuliukas.gif

broliams dvyniams tiktų
Atsakyti
Mano sese pries dvi sav gimusi vaikeli nori pavadint Arsenijum. Arsenij - retas vardas, man toks senoviskas. Bet toks sunkus. O sesej jau seniai istrigo sis vardas. Ir nieko jau nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 01, 00:47)
Mano sese pries dvi sav gimusi vaikeli nori pavadint Arsenijum. Arsenij - retas vardas, man toks senoviskas. Bet toks sunkus. O sesej jau seniai istrigo sis vardas. Ir nieko jau nepadarysi.

Arsenijus, man tai grazus vardas ax.gif
Atsakyti
telefono ieškojau knygoj, užkliuvo tokie vardai: Napalis, Benadas, Izida ir Edvilė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 03 04, 12:47)
telefono ieškojau knygoj, užkliuvo tokie vardai: Napalis, Benadas, Izida ir Edvilė smile.gif

...na tie vyriski vardai... blink.gif tikriausiai pasenau g.gif
Atsakyti
Vėlgi iš spaudos RELIJA. Kažkur vardo pradžia prapuolus g.gif

QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 01, 00:47)

Vardas man girdėtas iš knygos ARSENIJUS LUPENAS PRIEŠ ŠERLOKĄ HOLMSĄ. Vaikystėj skaičiau. Vardas tai neelabai...

Va šiandien dar kapinėse netyčia vardą pamačiau PUDENCIJA.
Atsakyti
QUOTE(žanin @ 2010 03 07, 18:14)
Va šiandien dar kapinėse netyčia vardą pamačiau PUDENCIJA.

toks jausmas, kad praleista viena raide hihihi.gif manau turejo but Prudencija g.gif
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2010 03 08, 12:43)
toks jausmas, kad praleista viena raide hihihi.gif manau turejo but Prudencija g.gif

Na taip ir man pasirodė, kad praleista raidė. Bet kažin, ar ant antkapio būtų parašyta su klaidom. g.gif

Dar vienas keistokas mano ausiai vardas RIMALDAS.
Atsakyti
mireta ir vaineta - čia facebooke radau
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2010 03 08, 13:43)

Raidę nebūtinai praleido iškaldami. Jau esu SM rašiusi, mano vyro antras vardas Siktas (turi būti Sikstas) - praleido kunigas rašydamas metrikus, taip ir liko. Kai dabar renku jo vardą kompiuteriu, man kaskart rodo, kad reikia taisyti į Piktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai gražus vardas Erminas smile.gif

Yra toks vienas mano pažįstamas Raivydas. Nu kas gali duoti tokį vardą? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiedų_fėja: 11 kovo 2010 - 18:15
Mano vienu pazystamu vaikas ---Spaikas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Kai isgirdau pirma karta, galvojau gal jie ji taip pravardziuoja, bet pasirodo jo toks vardas....niekaip nesugalvociau sitaip savo sunaus pavadint lotuliukas.gif
Atsakyti