Turėjau bendradarbę vardu Balanda-nežinau ką tėvai galvojo suteikdami tokį vardą,taip pat pažįstu 50 metų vyrą vardu Girdutis
Prisiminiau, mamos draugė buvo Žalvitė.
QUOTE(Ende @ 2010 02 15, 11:02)
Prisiminiau, mamos draugė buvo Žalvitė.
labai keistas vardas
SM mačiau broliukus Vygirdas ir Girvydas o LR skaičiau apie berniuką, vardu Ingris
QUOTE(muminukas @ 2010 02 15, 12:57)
labai keistas vardas
Aham... Tik mislinu dabar gal Žalvytė ji buvo, tik tardavo Žalvitė (nu bet vistiek keistas)
vyro pusesere Arlena man sis vardas buvo keistas,dabar jau pripratau bet pazystu tik ta viena Arlena
QUOTE(alincikita @ 2010 02 17, 12:12)
vyro pusesere Arlena man sis vardas buvo keistas,dabar jau pripratau bet pazystu tik ta viena Arlena
keistas bet man visai nieko
Šiandien vienoj įstaigoj mane aptarnavo Smuidra
QUOTE(Ramunytėė @ 2010 02 19, 14:43)
Šiandien vienoj įstaigoj mane aptarnavo Smuidra
o čai tai vardelis
gal visgi pavardė............
Šyrit per vieną laidą kalbino moterį vardu Gima.
žinau žmogų, vardu Rustelis
Sveikos mergaites
Neisizeiskit, kad taip brukuosi i jusu temute Noreciau jusu paklausti kaip jums vardas Darija ir Arnas? Labai noreciau ateity, jei turesiu mergaite, pavadint Darija, o berniuka Arnas Bet visi mane atkalbineja del mergaites vardo, atseit pavarde bus lietuviska-negrazu. Taciau jis mane be proto traukia, kaip magnetas..
Prie idomesniu vardu kurie man istrigo, tai galeciau paminet Andromeda (vargana kaimo moterele), Džema ir Žibute (pagyvenus valytoja).
Neisizeiskit, kad taip brukuosi i jusu temute Noreciau jusu paklausti kaip jums vardas Darija ir Arnas? Labai noreciau ateity, jei turesiu mergaite, pavadint Darija, o berniuka Arnas Bet visi mane atkalbineja del mergaites vardo, atseit pavarde bus lietuviska-negrazu. Taciau jis mane be proto traukia, kaip magnetas..
Prie idomesniu vardu kurie man istrigo, tai galeciau paminet Andromeda (vargana kaimo moterele), Džema ir Žibute (pagyvenus valytoja).