Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Turėjau bendradarbę vardu Balanda-nežinau ką tėvai galvojo suteikdami tokį vardą,taip pat pažįstu 50 metų vyrą vardu Girdutis
Atsakyti
Prisiminiau, mamos draugė buvo Žalvitė.
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 02 15, 11:02)
Prisiminiau, mamos draugė buvo Žalvitė.

labai keistas vardas g.gif

SM mačiau broliukus Vygirdas ir Girvydas unsure.gif o LR skaičiau apie berniuką, vardu Ingris unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 02 15, 12:57)
labai keistas vardas  g.gif

Aham... Tik mislinu dabar gal Žalvytė ji buvo, tik tardavo Žalvitė (nu bet vistiek keistas) g.gif
Atsakyti
vyro pusesere Arlena 4u.gif man sis vardas buvo keistas,dabar jau pripratau rolleyes.gif bet pazystu tik ta viena Arlena smile.gif
Atsakyti
Šiek tiek iš pažįstamų-
Gytenis,Vaidrius,Gilanda,Linoreta,Romena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilliVanilli: 17 vasario 2010 - 17:07
QUOTE(alincikita @ 2010 02 17, 12:12)
vyro pusesere Arlena 4u.gif man sis vardas buvo keistas,dabar jau pripratau rolleyes.gif bet pazystu tik ta viena Arlena smile.gif

keistas bet man visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien vienoj įstaigoj mane aptarnavo Smuidra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2010 02 19, 14:43)
Šiandien vienoj įstaigoj mane aptarnavo Smuidra  g.gif

o čai tai vardelis bigsmile.gif bigsmile.gif
gal visgi pavardė............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 19 vasario 2010 - 20:14
Šyrit per vieną laidą kalbino moterį vardu Gima.
Atsakyti
žinau žmogų, vardu Rustelis g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Neisizeiskit, kad taip brukuosi i jusu temute blush2.gif Noreciau jusu paklausti kaip jums vardas Darija ir Arnas? Labai noreciau ateity, jei turesiu mergaite, pavadint Darija, o berniuka Arnas wub.gif Bet visi mane atkalbineja del mergaites vardo, atseit pavarde bus lietuviska-negrazu. Taciau jis mane be proto traukia, kaip magnetas.. rolleyes.gif

Prie idomesniu vardu kurie man istrigo, tai galeciau paminet Andromeda (vargana kaimo moterele), Džema ir Žibute (pagyvenus valytoja). smile.gif
Atsakyti