Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(vikutuke @ 2011 02 08, 18:37)
Vaikystėje turėjau sodo kaimynę vardu Gilanda, tai kaip ir tada, taip ir dabar, neįsivaizduoju baisesnio mergaitės vardo. biggrin.gif

Vos ne girlianda biggrin.gif
Atsakyti
laikraštyje skaičiau vardus Gildas (kažkoks aktorius) ir Šviesė - jau pagyvenusi turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 09, 09:23)
laikraštyje skaičiau vardus Gildas (kažkoks aktorius) ir Šviesė - jau pagyvenusi turėtų būti.

Šviesė visai žavingai skamba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2011 02 09, 10:11)
Šviesė visai žavingai skamba  blush2.gif

taip įdomiai. buvo parašyta ir Šviesė, ir Švieselė - matyt, taip malonybiškai vadina.
Atsakyti
tikrai įdomus, kaip ir pvz. lemputė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 02 09, 14:52)
tikrai įdomus, kaip ir pvz. lemputė biggrin.gif

man irgi panašiai.
Atsakyti
šiaip inteligentų vaikas (užuojautą skaičiau), turėtų būti gimusi 6 dešimtmetyje, tai gal iš kažkokių patriotinių paskatų taip vadino unsure.gif
Atsakyti
Žinau tik po vieną asmenį su šiais vardais: Džeirana, Gutjera, Girtautas.(Girtautas -manau asocijuojasi visiems su "ta pačia' reikšme:))
Atsakyti
Tikriausiai turesime mergaite, tai su vyru nutareme ja pavadinti 2 vardais, vienu is jo kalbos, kitu lietuvisku. Del to ieskojau trumpu lietuvisku vardu, tai tokiu tragisku radau doh.gif Pvz, Mirga arba Gaiva. Net nebuciau pagalvojusi, kad tokiu galima vardyne atrasti! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 10, 09:48)
Tikriausiai turesime mergaite, tai su vyru nutareme ja pavadinti 2 vardais, vienu is jo kalbos, kitu lietuvisku. Del to ieskojau trumpu lietuvisku vardu, tai tokiu tragisku radau doh.gif Pvz, Mirga arba Gaiva. Net nebuciau pagalvojusi, kad tokiu galima vardyne atrasti! biggrin.gif

o man tas Mirga visai nieko skamba, nors pati ir nevadinčau smile.gif ir GAiva visai nieko.

šiandien parduotuvėje aptarnavo vidutinio amžiaus pardavėja Milgeidė. visai netiko jai tas vardas... bet kaip prieš kokius 50 metų tėvelių pasirinkimas tikrai originalus smile.gif
Atsakyti
Vakar per Tv kalbejo Miglius. Man labai negražus vardas.
Atsakyti
čia iš tos pačios operos kaip aistis, ugnius ir pan. ar visi -ajai, -ojai wacko.gif
Atsakyti