Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Ne ne yra toks dvigubas vardas, būtent Herkus Mantas... ne vieną tokį pažįstu tongue.gif
Papildyta:
Herkus Mantas– 1260-1274 m. prūsų sukilimo žymiausias vadas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 31, 13:43)
labai gražu Jovaras  wub.gif

Kai išgirdau pirmąkart, tai gal ir nieko nuskambėjo... Bet kai mano garso r neištariantis sūnus kasdien vis iš darželio parėjęs pasakoja apie Jovalą, tai nekaip skamba. O jie kol kas visi trimečiai ir didžioji dalis vaikų vietoj r taria l.
Atsakyti
QUOTE(prada666 @ 2011 01 31, 15:27)
Ne ne yra toks dvigubas vardas, būtent Herkus Mantas... ne vieną tokį pažįstu  tongue.gif
Papildyta:

na, to vado tai buvo vardas ir pavardė smile.gif
Atsakyti
Preila
Atsakyti
QUOTE(prada666 @ 2011 01 31, 15:27)
Ne ne yra toks dvigubas vardas, būtent Herkus Mantas... ne vieną tokį pažįstu  tongue.gif
Papildyta:

ir kokia to dvigubo vardo viena reikšmė? g.gif juolab ai vienas baltiškas, o kitas germaniškas.

QUOTE(jurslan @ 2011 01 31, 16:35)
na, to vado tai buvo vardas ir pavardė smile.gif

dar nebuvo tais laikais susiformavusios pavardės, geriausiu atveju galima teigti, kad tai du asmenvardžiai.
Atsakyti
Na, tiesą sakant reikšme tikrai nesidomėjau, bet šiaip man gražiai šis duetas skamba 4u.gif Berods kažkurio iš Bendžių sūnaus toks vardas smile.gif
Atsakyti
Mano girdėti retesni vardai:
Juneta, Gėja, Gelmina, Elika, Ramelijus, Narsetas, Aristida, Jovitas
Atsakyti
darželis:
Alvadorija blink.gif blink.gif blink.gif
Sesė Leticija, brolis-Klaudijus doh.gif mama turbūt manekenių gerbėja g.gif

Gydytoja Girstenė doh.gif blink.gif ilgąlaik maniau, kad pavardė, be galūnės -ienė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 01 vasario 2011 - 15:21
QUOTE(pinčius @ 2011 02 01, 16:03)
Mano girdėti retesni vardai:
Jovitas

Vat norėčiau tokį žmogų sutikti. Kad toks vardas yra esu girdėjus, bet realiai sutikti būtų faina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 02, 11:22)
Vat norėčiau tokį žmogų sutikti. Kad toks vardas yra esu girdėjus, bet realiai sutikti būtų faina  lotuliukas.gif

mano kaime bent 3 Jovitai yra smile.gif tiesa, jie jau +/- 55-60 metų turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 02, 11:22)
Vat norėčiau tokį žmogų sutikti. Kad toks vardas yra esu girdėjus, bet realiai sutikti būtų faina  lotuliukas.gif

Kai realiai žmogų pažįsti, su laiku ir prie vardo pripranti ir nebeatrodo toks keistas.

Dar esu girdėjus vardą Jolantas, bet sutikti tokio žmogaus neteko, nors gal ir nenorėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinčius: 02 vasario 2011 - 17:16
QUOTE(pinčius @ 2011 02 02, 17:15)
Dar esu girdėjus vardą Jolantas, bet sutikti tokio žmogaus neteko, nors gal ir nenorėčiau  lotuliukas.gif

man teko biggrin.gif bet jis turi ir įprastą vardą, kuriuo ir vadinasi, prisistato.
Atsakyti