Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(muminukas @ 2011 01 19, 13:46)
bet yra skirtumas tarp Ingos/Ingridos ir Dianos/Dijanos. Diana yra norminis variantas, natūralu, kad raštingas žmogus taisyklingai ir parašo.

Norminis nenorminis, bet jei jau žmogus tokiu užregistruotas, tai yra jo vardas. O ne kažkas kas labiau norminis. Suprast aišku galima kodėl kitas užrašo kitaip, bet galima suprast ir tą, kuris mato užrašytą ne savo vardą. O tikrai būna kai sakai, kad mano vardas toks toks, o ne toks, o tie kuriem dešimtis kartų sakai vis tiek pamiršta. Gal ir nėra priežasties rūstaut, bet ne savo vardo savu staiga laikyt gi irgi nepradėsi.

Tiesa dar iš "Fatimos" temos. Kilme tas vardas tai musulmoniškas, o bet tačiau dabar jį kuo puikiausiai galime suprasti ir krikščioniškai, nes Fatima yra žymus piligrimystės centras Portugalijoje. Kažkaip gal todėl jis man nė neatrodo nei retas nei keistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 20 sausio 2011 - 15:49
QUOTE(Dagilis @ 2011 01 20, 15:45)
Norminis nenorminis, bet jei jau žmogus tokiu užregistruotas, tai yra jo vardas. O ne kažkas kas labiau norminis. Suprast aišku galima kodėl kitas užrašo kitaip, bet galima suprast ir tą, kuris mato užrašytą ne savo vardą. O tikrai būna kai  sakai, kad mano vardas toks toks, o ne toks, o tie kuriem dešimtis kartų sakai vis tiek pamiršta. Gal ir nėra priežasties rūstaut, bet ne savo vardo savu staiga laikyt gi irgi nepradėsi.

drinks_cheers.gif tas tiesa, bet nuolat dejuoti, kad įstaigose blogai užrašo ir pan. nelogiška. mes visi žinojome, užrašydavome kaip reikia tačiau pirmą kartą ir pati užrašiau Diana, o ne Dijana.
Atsakyti
Šiandien vyras bendravo su muitininku Deodatu unsure.gif
Atsakyti
Grupioke Elma ir siaip zinojau mergina vardu Gendra.
O siand klientas buvo Danas Danielius, Danielius Danas...taip ir neisdrysau paklausti kur cia vardas kur pavarde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2011 01 24, 13:40)
Grupioke Elma ir siaip zinojau mergina vardu Gendra.
O siand klientas buvo Danas Danielius, Danielius Danas...taip ir neisdrysau paklausti kur cia vardas kur pavarde  biggrin.gif

Pas vyra kazkada buvo klientas Gintautas Rimantas ... ar Rimantas Gintautas biggrin.gif

Turejau kiemo drauge vaikysteje vardu Fiolina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citroen: 26 sausio 2011 - 00:34

Vilniaus miesto antrojo apylinkės teisme dirba teisėja Pelagėja Stonkienė.
Atsakyti
Baisiausi girdeti: Irenijus, Kevina, Armane ir Kinga doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 24, 13:36)
Šiandien vyras bendravo su muitininku Deodatu unsure.gif

O tu kosmare blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 01 26, 17:36)
Baisiausi girdeti: Irenijus, Kevina, Armane ir Kinga  doh.gif
Papildyta:

O tu kosmare  blink.gif

Bet kaip tas muitininkas didziavosi savo vardu... cool.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 26, 16:38)
Bet kaip tas muitininkas didziavosi savo vardu... cool.gif  smile.gif

muitininkas kažkur A raidę nuo vardo pametęs hihihi.gif

žinau mergaitę, vardu Gvidė.
Papildyta:
QUOTE(Chanelle @ 2011 01 26, 16:36)
Baisiausi girdeti: Irenijus, Kevina, Armane ir Kinga  doh.gif

jei ne Irenijus, galvočiau, kad apie kalių vardus sakai doh.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos supermamos 4u.gif

Aš pažįstu Ferdinandą, Militą, Ainą, Ilmarą, Nemyrą, Miją, Arminą, Ameliją.
Draugai savo dukrytei davė vardą Lėją, pusseserė sūneliui- Benediktas, o pusbrolis savo sūneliui- Liūtauras.
Man mama norėjo duoti vardą Santa, tačiau seneliai perkalbėjo.
O šiaip man visai gražus vardas Marisa, jau senai jis man patinka, nors gerokai dvelkia muilo operom biggrin.gif Ir dar čia išgirdau vardą Spartakas... man įstrigo jis... labai gražus, įdomus ir unikalus... wub.gif
Papildyta:
Dar prisiminiau pažįstu mergaitę vardu Mintarė smile.gif
Atsakyti
Keli idomesni mano ar seimos nariu pazystamu zmoniu vardai:
RiNgaudas, Santa, Alvita, Agniete, Andra, Jogile, Zydre, Elinga, Eurika, Olesia, Anaras, Aimas, Arnetas, Asta Cecilija,Orestas, Grinvydas, Irmina, Lijana, Benita, Eisvile, Ervinas, Domicele. Vyras mokykloj dirba tai kokiu tik vardu neprisiklauso...
Atsakyti
Klasiokas buvo Silverijus.
Atsakyti