Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Žiūrėdama Teleloto laimėjimus,akis užkliuvo ne už vardo,o už pavardės žmogaus.Tai net įdomu patapo,ar galima pasikeisti pavardę? Žmogus Feliksas Girtas.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 01 10, 08:44)
Žiūrėdama Teleloto laimėjimus,akis užkliuvo ne už vardo,o už pavardės žmogaus.Tai net įdomu patapo,ar galima pasikeisti pavardę? Žmogus Feliksas Girtas.

Aisku, kad galima.
Bet jei iki siol nepasikeite tai gal zmogui ir nekliuva jo pavarde.
Atsakyti
Girtas galima suprasti dvejopai - prisigėręs ir pagirtas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 10, 09:34)
Girtas galima suprasti dvejopai - prisigėręs ir pagirtas wink.gif

Bet manau pirma mintis vistiek pas daugumą būna,kad prisigėręs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 01 10, 09:44)

Pas tėvų kaime gyvena Girtų šeima - kažkaip visi jau įpratę prie tos pavardės smile.gif Būna ir blogiau skambančių pavardžių..
Atsakyti
man atrodo visai įprasta pavardė. tiesa pirmą kartą išgirdus asocijavosi su girtuoklėm (uogom), o ne girtumu ar gyrimu. rolleyes.gif
Atsakyti
dabar jau pripratau, bet labai keistas buvo vardas mergaitei Juventa. Man kazkodel skambejo kaip degalines pavadinimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 17 sausio 2011 - 15:44
Kliento vardas buvo RIMTAS, atrodo netoli nuo realybes, bet vis tiek keistas...

QUOTE(Forget @ 2010 12 03, 19:14)
Labai gražus, kaip ir Vėjūnė  wub.gif
Žinau Žibutę, jai gerokai virš 60  biggrin.gif

As zinau Rožę...gerokai virs 60 ir vis dar panele. biggrin.gif Bet ne kokia Rozalija ir sutrumpinta i Rožę, o tiesiog Rožė.

QUOTE(@leja @ 2011 01 17, 16:42)
dabar jau pripratau, bet labai keistas buvo vardas mergaitei Juventa. Man kazkodel skambejo kaip degalines pavadinimas  doh.gif

Rovena...Romena... man keisti vardai, ir tik po viena karta girdejau zmones su tais vardais.
Atsakyti
viename miestelyje yra medikė, vardu Irta. ir gimimai surašyti - viena mergaitė pavadinta Eiva.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 17, 17:42)
viename miestelyje yra medikė, vardu Irta. ir gimimai surašyti - viena mergaitė pavadinta Eiva.

Teko ir man su Irta pabendrauti.

Dar pazistu dvi Elikas. Tiesa jaunesnes Elikos vardas atiteko, nuo tos vyresnes. per pazistamus.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 01 17, 16:42)
dabar jau pripratau, bet labai keistas buvo vardas mergaitei Juventa. Man kazkodel skambejo kaip degalines pavadinimas  doh.gif

nepatinka man tokie vardai schmoll.gif neseniai susidūriau su Roventa, tai man su buitinės technikos gamintoju asocijuojasi unsure.gif
Dar pažįstu darželio auklėtoją - Polmena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gutte: 17 sausio 2011 - 17:18
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 17, 17:17)
tai man su buitinės technikos gamintoju asocijuojasi 

drinks_cheers.gif pritariu, kazkokie firmu pavadinimai unsure.gif
Atsakyti