Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(GiedrėM @ 2010 12 19, 16:05)
Ir man gražus. Norėjau taip pirmą sūnų pavadint rolleyes.gif

Gerai,kaip jums sūnūs gaunas biggrin.gif Šiaip beje šis vardas tik man patinka.Artimieji labai prieš būtų.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 11 04, 17:47)
Jabanachas (is hebraju- tas, kuris yra visa ko pradzia). Pastarasis priverte susimastyti, kaip galima panaudoti du rusiskus keiksmazodzius- ir dar sitaip kurybingai  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip nuotaika pataise pries miega.
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2010 12 03, 12:27)
mes dukryte pavadinom vardu Vėja - taip paslaptinga, neapciuopiama, svelnu, bet kartu ir audringa  wub.gif tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares  wub.gif

Geriau jau Vėtra būtumėt pavadinusi,nes vėjas juk vyriškos giminės,nesiderina.Nemanau ,kad išpopuliarės šis vardas.Vardas jokių asmeninių savybių nesuteikia,nebent paskui,jei kam jis pradeda užkliūti ,tada vaikas pasikeičia į kurią tai pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajivlis: 21 gruodžio 2010 - 22:36
Vienoje įstaigoje sutikau dirbančia moteriške vardu Sigrida. Labai įstrigo man tas vardas iš galvos neišeina. O kita ryta į darba važuojant per radija kalbino mergaite Sigrita.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 12 22, 21:44)
Vienoje įstaigoje sutikau dirbančia moteriške vardu Sigrida. Labai įstrigo man tas vardas iš galvos neišeina. O kita ryta į darba važuojant per radija kalbino mergaite Sigrita.

Turbūt Sigito ir Ritos dukra smile.gif
Atsakyti
Registruodamasi KMUK pas gydytojus atkreipiau dėmesį į vienos daktarės vardą Lakštutė Dockienė g.gif
Ir dar man neįprastas vardas Nauris (taip pat gydytojas) Grušauskas

Papildyta:
QUOTE(kristinkaa @ 2010 12 03, 11:27)
wub.gif tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares  wub.gif

va sito as nesuprantu niekaip. Kodel yra toks noras? Man kaip tik nesinoretu kad vardas butu is TOP 10. Koks smagumas kai pvz vienoje klaseje 4 Jurgitos ar 5 Mindaugai (cia mano kartoj)?
Atsakyti
vienoj įmonėj dirba Vilioeta doh.gif na, vis tiek man mįslė, kodėl žmonės su klaidingai užrašytais vardais sulaukę 16os jų snesusitvarko... turiu dar pažįstamą Dijaną, kuri vis pyksta, kad visur jos vardą rašo Diana blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 04, 13:40)
vienoj įmonėj dirba Vilioeta doh.gif na, vis tiek man mįslė, kodėl žmonės su klaidingai užrašytais vardais sulaukę 16os jų snesusitvarko... turiu dar pažįstamą Dijaną, kuri vis pyksta, kad visur jos vardą rašo Diana blink.gif

Negalima be 18, o paskui, būna kad jau ir diplomas, ir dar kokie nors dokumentai, tai taip ir pasilieka ax.gif . Aš tai nepykstu, jau įpratau iškarto pasakyt. Tik vieną kart buvau nustebinta vienos darbuotojos reakcijos, kai buvau apšaukta dėl vardo rašybos doh.gif va šito tai tikrai nesuprantu doh.gif
Atsakyti
teko dirbt su moteriške, vardu Skina smile.gif
Atsakyti
Buvom vyro gimines susutikime ir susipaznau su dviem dedem (broliai jie) Mamertas ir Donaldas. g.gif
Atsakyti
ieškodama adreso telefonų knygoj mačiau vardus Zarina, Arnotas ir Aistra. visų pavardės lietuviškos. Arnotas tai kunigo drabužis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 12 22, 20:44)

aš pažinojau Singridą
Atsakyti