Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(jurda @ 2010 11 29, 19:10)
Žinau mergaitę vardu BRUKNĖ

tikriausiai pernai/užpernai buvo diskusija su apklausa apie šį vardą; tikriausiai ir mergaitė ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 29, 21:10)
Žinau mergaitę vardu BRUKNĖ

Dvi Bruknės yra. Viena 2009 m, kita 2010 m įregistruota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malena44: 30 lapkričio 2010 - 11:24
Mes planuojam pavadint mažylę Akmile, man labai gražus vardas Akmėja, bet MB ne tai pasilikom prie Akmilės kilmė ta pati kaip ir Akmėjos.
Atsakyti
Mano vardas Kornelija. Gal dabar jis ir nėra toks retas, bet vistiek, bent jau man jis vis dėlto nėra labai dažnai sutinkamas. Labai labai nepatinka kai maišo su Karolina doh.gif Dabar prisiminiau vardą Justicija. O Justicija jei neklystu tai yra Romėnų teisingumo deivė. Nežinau kodėl man ta Justicija taip įstrigo... smile.gif
Atsakyti
pasirodo turiu kolege kitame mieste, kurios vardas Fetinija doh.gif
Atsakyti
mes dukryte pavadinom vardu Vėja - taip paslaptinga, neapciuopiama, svelnu, bet kartu ir audringa wub.gif tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2010 12 03, 11:27)
mes dukryte pavadinom vardu Vėja - taip paslaptinga, neapciuopiama, svelnu, bet kartu ir audringa  wub.gif tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares  wub.gif

Labai gražus, kaip ir Vėjūnė wub.gif

Žinau Žibutę, jai gerokai virš 60 biggrin.gif
Atsakyti
Man neseniai teko susipazinti su Cezariu ir moterim,kurios vardas Vencuse. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 03 gruodžio 2010 - 18:26
Mano dukrytes vardas Vestina.Man labai grazus ir tikrai nera is labai populiariuju.Na jis su niekuo bjauriu neasocijuojasi,lengvai tariams bei isimenamas,o ir reiksme mums labai patiko wub.gif
Dabar uzduotis nauja pilvelio gyventojui/ai sugalvoti varda.Tik si kart viskas sudetingiau.Atrodo niekas netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute23 @ 2010 12 03, 20:05)
Mano dukrytes vardas Vestina.Man labai grazus ir tikrai nera is labai populiariuju.Na jis su niekuo bjauriu neasocijuojasi,lengvai tariams bei isimenamas,o ir reiksme mums labai patiko wub.gif
Dabar uzduotis nauja pilvelio gyventojui/ai sugalvoti varda.Tik si kart viskas sudetingiau.Atrodo niekas netinka doh.gif

Jis tikrai nėra retas mirksiukas.gif .
Atsakyti
vieno bičiulio draugų dukra vardu Heida. lietuviai, čia ir gyvena.
Atsakyti
"Maximoj" aptarnavo pardavėja vardu DANIJA
Atsakyti