Mano vardas Kornelija. Gal dabar jis ir nėra toks retas, bet vistiek, bent jau man jis vis dėlto nėra labai dažnai sutinkamas. Labai labai nepatinka kai maišo su Karolina Dabar prisiminiau vardą Justicija. O Justicija jei neklystu tai yra Romėnų teisingumo deivė. Nežinau kodėl man ta Justicija taip įstrigo...
mes dukryte pavadinom vardu Vėja - taip paslaptinga, neapciuopiama, svelnu, bet kartu ir audringa tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares
mes dukryte pavadinom vardu Vėja - taip paslaptinga, neapciuopiama, svelnu, bet kartu ir audringa tikiu, kad sitas vardas tik dabar yra retas, o su laiku ispopuliares
Mano dukrytes vardas Vestina.Man labai grazus ir tikrai nera is labai populiariuju.Na jis su niekuo bjauriu neasocijuojasi,lengvai tariams bei isimenamas,o ir reiksme mums labai patiko Dabar uzduotis nauja pilvelio gyventojui/ai sugalvoti varda.Tik si kart viskas sudetingiau.Atrodo niekas netinka
Norėti gali kiekvienas, net ir silpnuolis, bet ką nors vertinga pasiekti galima tiktai tvirta valia ir ryžtingu siekimu.
Mano dukrytes vardas Vestina.Man labai grazus ir tikrai nera is labai populiariuju.Na jis su niekuo bjauriu neasocijuojasi,lengvai tariams bei isimenamas,o ir reiksme mums labai patiko
Dabar uzduotis nauja pilvelio gyventojui/ai sugalvoti varda.Tik si kart viskas sudetingiau.Atrodo niekas netinka