Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 10 27, 20:49)
Kazkada man labai patiko berniukiskas vardas Daminas. Nors dabar jau savo kukulio tikrai nevadinciau tokiu vardu, o maniskiui isvis nepatinka toks vardas ax.gif

Daminas tai tas pats Dominykas, kaime taip vadino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 11 05, 18:15)
teko bendrauti banke su ponia Danija

Mano vienos bendradarbės toks vardas buvo, bet ji pasikeitė į Daną

Darželį lanko Hilarija
Atsakyti
hilarious biggrin.gif
Atsakyti
dukros darzelyje mergaite Džileta vardu yra... g.gif
Atsakyti
Aš kai išgirdau, kad 3ų metų mergaitę šaukia Liberte tai maniau čia juokas. O kodėl ne kokia Independė bigsmile.gif
Atsakyti
mūsų mieste auksinės santuokos jubiliejų minės Mylita smile.gif
Atsakyti
mano dukryte Džastina blush2.gif
Atsakyti
Man asmeniskai keistas Honorata... Be to, viena bobute teko matyt vardu Alimpiada... Keistokas... unsure.gif
Papildyta:
O be to, karta parduotuvej teko matyti, kaip mamyte savo gal pusantru metuku Andromeda vaikosi. Tokia mazute mergyte, o taip ziauriai skambejo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Megane @ 2010 11 16, 20:42)
O be to, karta parduotuvej teko matyti, kaip mamyte savo gal pusantru metuku Andromeda vaikosi. Tokia mazute mergyte, o taip ziauriai skambejo...  schmoll.gif

nežinau, bet man visai jis ne žiaurus....vardas su istorija ir reikšme...man žymiai žiauriau skamba tokie vardai kaip Džastina blush2.gif ir dar čia daugelis paminėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 11 17, 12:35)
nežinau, bet man visai jis ne žiaurus....vardas su istorija ir reikšme...man žymiai žiauriau skamba tokie vardai kaip Džastina  blush2.gif ir dar čia daugelis paminėtų  ax.gif

Man tai pat... smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Užsirašiau pas gydytoją, pasižiūriu ant talonėlio bigsmile.gif vardas Delfina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2010 11 17, 13:52)
Užsirašiau pas gydytoją, pasižiūriu ant talonėlio  bigsmile.gif  vardas Delfina  smile.gif

gydytojos?

žinau vieną mokytoją, moterį, vardu Kolomba smile.gif
o vakar telefonų knygoj kai ko ieškojau, tai tokie gerietiški vardai užkliuvo - Gerutis ir Linksmuolė biggrin.gif
Atsakyti