Kalendoriuje esu uzmaciusi vyriska varda Dovilas.. kazkaip labai jau man jis istrigo ir nepalieka manosios galveles ir pakankamai retas, nors mergaiciu Doviliu tai juk tikrai daug..
QUOTE(sticho @ 2010 11 02, 17:57)
Kalendoriuje esu uzmaciusi vyriska varda Dovilas.. kazkaip labai jau man jis istrigo ir nepalieka manosios galveles ir pakankamai retas, nors mergaiciu Doviliu tai juk tikrai daug..
Vaikysteje teko knygele skaityti, kur buvo vardas Dovilas. Man rodos, K. Sajos "Burimas obuolio seklomis", bet apie ka ta knyga tai nors uzmusk nepamenu, tik tas vardas istrigo
QUOTE(sticho @ 2010 11 02, 15:57)
Dovilo dar negirdėjau, bet Dobilas labai gražus vaikinas buvo Dabar jis ne Lietuvoj gyvena, bet tas vardas jį primena
Tais laikais tas vardas man buvo nerealus, kaip iš fantastiskos srities ( prieš 15 metų)
QUOTE(sticho @ 2010 11 02, 15:57)
Bijau sumeluoti bet Nomedos vyresnysis sunus ar ne Dovas? cia irgi giminingas.
QUOTE(Dzenete @ 2010 11 03, 10:57)
Bijau sumeluoti bet Nomedos vyresnysis sunus ar ne Dovas? cia irgi giminingas.
Nomedos sūnus yra Dovilas. Dovas- vardo trumpinys.
Vis uzmetu aki i anekdotu tapusi vardu zodyna "Vardai nuo A iki Z". Aisku, jame siek tiek yra lietuvisku, siek tiek girdetu, bet siaip didzioji dalis- vertalai is anglu ir kitu kalbu. Čaildas, Forestas, Taunis bet labiausiai "patiko" Polikarpas (is gr- vaisingas) bei Jabanachas (is hebraju- tas, kuris yra visa ko pradzia). Pastarasis priverte susimastyti, kaip galima panaudoti du rusiskus keiksmazodzius- ir dar sitaip kurybingai
na, mano viena dėstytoja vardu Pajauta(kirtis ant au), pavardė-Paipalienė
QUOTE(Loveco @ 2010 11 04, 17:47)
Vis uzmetu aki i anekdotu tapusi vardu zodyna "Vardai nuo A iki Z". ... Jabanachas (is hebraju- tas, kuris yra visa ko pradzia). Pastarasis priverte susimastyti, kaip galima panaudoti du rusiskus keiksmazodzius- ir dar sitaip kurybingai
Nerealu
Nu jau Jabanachas tai topinis
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 11 05, 17:47)
Nu jau Jabanachas tai topinis
nerealus
teko bendrauti banke su ponia Danija
šiandien sutikau alimpiją
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 05, 18:52)
Aš ateinu visas nugąsdint. Mano grupiokė sako, kad MRU panaikino baigiamuosius egzaminus ir kad nuo šių metų bus bakalaurinis visiems, neva mes paskutiniai laikėm baigiamuosius. Čia tiesa?
Per TV kalbėjo Erna.