Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Ramunita @ 2010 10 27, 19:34)

Ramunita, 27 Spa 2010 - 19:34, parašė:

Ramunita, 27 Spa 2010 - 19:34, parašė:

tikrai Antra tongue.gif tik ne Katrė,bet Vincė rolleyes.gif

tikrai Antra tongue.gif tik ne Katrė,bet Vincė rolleyes.gif

Ale tikrai Vincė, o ne Katrė blush2.gif O visą vakarą tik ir sukosi mintys apie Antrą Katrę smile.gif

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 28, 21:44)

Ruby Tuesday, 28 Spa 2010 - 21:44, parašė:

Ruby Tuesday, 28 Spa 2010 - 21:44, parašė:

Prisiminiau, kad mano mama labai idomius vardus savo lelems duodavo. Vienos ju vardas buvo Grasilda. Kai is mamos paveldejau visas leles, vardai liko tokie patys, tai ta Grasilda normaliai skambedavo, bet dabar kai prisiminiau, tai labai keistai.

Prisiminiau, kad mano mama labai idomius vardus savo lelems duodavo. Vienos ju vardas buvo Grasilda. Kai is mamos paveldejau visas leles, vardai liko tokie patys, tai ta Grasilda normaliai skambedavo, bet dabar kai prisiminiau, tai labai keistai.

Grasilda gyvena mano mamos kaiminystėje.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 28, 20:44)

Ruby Tuesday, 28 Spa 2010 - 20:44, parašė:

Ruby Tuesday, 28 Spa 2010 - 20:44, parašė:

viena mano profesorė buvo Grasilda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 29, 11:38)

muminukas, 29 Spa 2010 - 11:38, parašė:

muminukas, 29 Spa 2010 - 11:38, parašė:

viena mano profesorė buvo Grasilda  smile.gif

viena mano profesorė buvo Grasilda  smile.gif

Blažienė tikriausiai biggrin.gif
Grasilda buvo mano propromočiutė iš mamos pusės ir promočiutė iš tėčio. Visur komentaruose pasirašinėju šiuo vardu jau daug metų, norėjau ir SM, bet jau yra tokia užsiregistravusi, nenorėjau būti antra ar trečia.
Atsakyti
Mano dukros draugė , vardu Deivė. Mergaitei 10 metų. Kažkaip visąlaik labai keista būna, tą vardą išgirstant biggrin.gif Neturiu nieko prieš jį, bet manau, tėvai labai drąsūs buvo jį duodami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 10 31, 01:19)

Altaira, 31 Spa 2010 - 01:19, parašė:

Altaira, 31 Spa 2010 - 01:19, parašė:

Mano dukros draugė , vardu Deivė. Mergaitei 10 metų. Kažkaip visąlaik labai keista būna, tą vardą išgirstant biggrin.gif Neturiu nieko prieš jį, bet manau, tėvai labai drąsūs buvo jį duodami biggrin.gif

Ir matyt labai daug is dukros tikisi, kai ji uzaugs biggrin.gif Bet butu uzteke vardo Daiva, juk reiksme ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 10 30, 22:19)

Altaira, 30 Spa 2010 - 22:19, parašė:

Deive dar nieko, as zinau viena Deiveine, tai nesuprasi ne kur kirti deti smile.gif Kazkoks nei sioks, nei toks man... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 10 30, 22:19)

Mano dukros draugė , vardu Deivė.

Mano dukros draugė , vardu Deivė.

Viena SM dalyve savo dukra Feja pavadino, tai kodel gi negali buti ir Deives, Kauko ir kitu mitiniu butybiu g.gif O jei rimtai, man tokie vardai truputi nesamoningi atrodo. Na, isivaizduoju 70 metu storoka moteryte, prazilusia, su akiniais, vardu Deive ar Feja. Kraupu doh.gif Mazai mergyte tokie vardai gal ir grazu, bet gi kazkada ta maza butybe uzaugs, kazkada pasens.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 10 31, 23:46)

Leksa, 31 Spa 2010 - 23:46, parašė:

Leksa, 31 Spa 2010 - 23:46, parašė:

Viena SM dalyve savo dukra Feja pavadino, tai kodel gi negali buti ir Deives, Kauko ir kitu mitiniu butybiu  g.gif O jei rimtai, man tokie vardai truputi nesamoningi atrodo. Na, isivaizduoju 70 metu storoka moteryte, prazilusia, su akiniais, vardu Deive ar Feja. Kraupu  doh.gif Mazai mergyte tokie vardai gal ir grazu, bet gi kazkada ta maza butybe uzaugs, kazkada pasens.

Viena SM dalyve savo dukra Feja pavadino, tai kodel gi negali buti ir Deives, Kauko ir kitu mitiniu butybiu  g.gif O jei rimtai, man tokie vardai truputi nesamoningi atrodo. Na, isivaizduoju 70 metu storoka moteryte, prazilusia, su akiniais, vardu Deive ar Feja. Kraupu  doh.gif Mazai mergyte tokie vardai gal ir grazu, bet gi kazkada ta maza butybe uzaugs, kazkada pasens.

Man apskritai tokie vardai i pseudonimus, o ne tikrus vardus panasesni.
Atsakyti
pries kelias dienas susipažinau su moteriške vardu Branguole bigsmile.gif sake tetis jai toki varda išrinko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Algute27 @ 2010 10 14, 20:24)

Algute27, 14 Spa 2010 - 20:24, parašė:

Algute27, 14 Spa 2010 - 20:24, parašė:

Sveikutės  smile.gif
Nors dar tik busima mamytė, bet manau kad pavadinčiau savo dukryte Dagnė, man labai gražus, nors kam pasakau, tai keistai į mane pasižiūri  blink.gif

Sveikutės  smile.gif
Nors dar tik busima mamytė, bet manau kad pavadinčiau savo dukryte Dagnė, man labai gražus, nors kam pasakau, tai keistai į mane pasižiūri  blink.gif

man tai normalus vardas, pazisti Dagne sunaus klasioke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 11 01, 10:26)

Semile, 01 Lap 2010 - 10:26, parašė:

Semile, 01 Lap 2010 - 10:26, parašė:

pries kelias dienas susipažinau su moteriške vardu Branguole bigsmile.gif  sake tetis jai toki varda išrinko ax.gif

pries kelias dienas susipažinau su moteriške vardu Branguole bigsmile.gif  sake tetis jai toki varda išrinko ax.gif

nu geras.......... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 10 31, 20:46)

Leksa, 31 Spa 2010 - 20:46, parašė:

Leksa, 31 Spa 2010 - 20:46, parašė:

man tai ir vaikui tokie vardai,kaip Fėja, Pasaka, Svajonė, Aistra, Meilė, Rojus ir pan, nu doh.gif
Aš suprantu,kad vaikas mamai gali atrodyti dieviškai gražu,bet tegul tas sudievinimas ir lieka kaip sakoma vidiniam bendravime,o ne vardą duot rolleyes.gif
Atsakyti
netyčia kokį vardą užmačiau - Ulpijus.
Atsakyti