QUOTE(Algute27 @ 2010 10 14, 20:24)
Sveikutės
Nors dar tik busima mamytė, bet manau kad pavadinčiau savo dukryte Dagnė, man labai gražus, nors kam pasakau, tai keistai į mane pasižiūri
Nors dar tik busima mamytė, bet manau kad pavadinčiau savo dukryte Dagnė, man labai gražus, nors kam pasakau, tai keistai į mane pasižiūri
pažįstu vieną Dagnę nuo mokyklos laikų,tai man normaliai
Šiandien dokumentuose užmačiau vardą Saiva
Neseniai per vieną TV laidą žurnalistas kalbino moterį, vardu Antra Katrė. Pirmojo moters vardo dar nebuvo tekę girdėti.
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 27, 09:48)
Neseniai per vieną TV laidą žurnalistas kalbino moterį, vardu Antra Katrė. Pirmojo moters vardo dar nebuvo tekę girdėti.
Gal Andra? Nes iskart pagalvojau apie Zemaites "Marcia" ir kad tevai, pavadindami dukra Antra Katre jai likima su antru Vingiu Jonu numate
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 27, 08:07)
Gal Andra? Nes iskart pagalvojau apie Zemaites "Marcia" ir kad tevai, pavadindami dukra Antra Katre jai likima su antru Vingiu Jonu numate
Parašyta tikrai buvo Antra. Moteriškė jau senyvo amžiaus, tai sąsajos su Žemaitės ''Marčia'' tikėtinos
Na tokių kur pažystu tik po vieną egzempliorių tai Eivilė, Meilė, Deivė, Aisas, Alenas, Erminas, Ichtiandras Visi man jie skamba normaliai, na nes draugai ir pažystami, jau pripratus tik kad daugiau tokių nesu girdėjus
laikraštyje skaičiau, kad viename Lt mieste gimė Dainotas.
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 27, 07:48)
tikrai Antra tik ne Katrė,bet Vincė dar su B žvengėm,kad turėjo pirmą Vincę ir antrą vincę Ten laida(o gal žinios ) buvo,kaip moteriškei (nu močiutei) valstybė neišmoka 600 000 Lt komensacijos už kažkokius jos tėvo paveikslus
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 14, 20:51)
Man keistai skamba, as apkeisciau g ir n vietomis, butu Dange
Is filmo, pamenu, kad buvo Dagne. Visai nieko.
Kazkada man labai patiko berniukiskas vardas Daminas. Nors dabar jau savo kukulio tikrai nevadinciau tokiu vardu, o maniskiui isvis nepatinka toks vardas
QUOTE(muminukas @ 2010 10 27, 12:09)
laikraštyje skaičiau, kad viename Lt mieste gimė Dainotas.
Mano kaimynas Dainotas (jam apie 30m)
Prisiminiau, kad mano mama labai idomius vardus savo lelems duodavo. Vienos ju vardas buvo Grasilda. Kai is mamos paveldejau visas leles, vardai liko tokie patys, tai ta Grasilda normaliai skambedavo, bet dabar kai prisiminiau, tai labai keistai.