Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Vardų kalendoriuose mačiau Zefiriną biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Naktis*: 21 spalio 2010 - 22:49
QUOTE(Algute27 @ 2010 10 14, 20:24)
Sveikutės  smile.gif
Nors dar tik busima mamytė, bet manau kad pavadinčiau savo dukryte Dagnė, man labai gražus, nors kam pasakau, tai keistai į mane pasižiūri  blink.gif

pažįstu vieną Dagnę nuo mokyklos laikų,tai man normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien dokumentuose užmačiau vardą Saiva
Atsakyti
Neseniai per vieną TV laidą žurnalistas kalbino moterį, vardu Antra Katrė. Pirmojo moters vardo dar nebuvo tekę girdėti.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 27, 09:48)
Neseniai per vieną TV laidą žurnalistas kalbino moterį, vardu Antra Katrė. Pirmojo moters vardo dar nebuvo tekę girdėti.

blink.gif Gal Andra? Nes iskart pagalvojau apie Zemaites "Marcia" ir kad tevai, pavadindami dukra Antra Katre jai likima su antru Vingiu Jonu numate doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 27, 08:07)
blink.gif Gal Andra? Nes iskart pagalvojau apie Zemaites "Marcia" ir kad tevai, pavadindami dukra Antra Katre jai likima su antru Vingiu Jonu numate doh.gif

Parašyta tikrai buvo Antra. Moteriškė jau senyvo amžiaus, tai sąsajos su Žemaitės ''Marčia'' tikėtinos smile.gif
Atsakyti
Na tokių kur pažystu tik po vieną egzempliorių biggrin.gif tai Eivilė, Meilė, Deivė, Aisas, Alenas, Erminas, Ichtiandras g.gif Visi man jie skamba normaliai, na nes draugai ir pažystami, jau pripratus tik kad daugiau tokių nesu girdėjus ax.gif
Atsakyti
laikraštyje skaičiau, kad viename Lt mieste gimė Dainotas.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 27, 07:48)

tikrai Antra tongue.gif tik ne Katrė,bet Vincė rolleyes.gif dar su B žvengėm,kad turėjo pirmą Vincę ir antrą vincę lotuliukas.gif Ten laida(o gal žinios g.gif ) buvo,kaip moteriškei (nu močiutei) valstybė neišmoka 600 000 Lt komensacijos už kažkokius jos tėvo paveikslus
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 14, 20:51)
Man keistai skamba, as apkeisciau g ir n vietomis, butu Dange smile.gif

Is filmo, pamenu, kad buvo Dagne. Visai nieko.

Kazkada man labai patiko berniukiskas vardas Daminas. Nors dabar jau savo kukulio tikrai nevadinciau tokiu vardu, o maniskiui isvis nepatinka toks vardas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 27, 12:09)
laikraštyje skaičiau, kad viename Lt mieste gimė Dainotas.

Mano kaimynas Dainotas (jam apie 30m) smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad mano mama labai idomius vardus savo lelems duodavo. Vienos ju vardas buvo Grasilda. Kai is mamos paveldejau visas leles, vardai liko tokie patys, tai ta Grasilda normaliai skambedavo, bet dabar kai prisiminiau, tai labai keistai.
Atsakyti