Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Ende @ 2010 10 12, 13:22)
Vėl teko pasivaikščiot kapinėse, tai vėl ''pasikultūrinau" antkapiuose vardų įdomių ieškodama. Tai tik 2 radau įdomesnius.. Dievainis, ir dabar Klaudijus (gim. 1891)., galvojau kad tas Klaudijus toks ale naujoviškas vardas Lietuvoj, pasirodo nea.  blush2.gif

Klaudijus, kiek pamenu, romėniškas vardas, bet XIX a. pabaigoje Lietuvoje šiuo vardu pakrikštytas ne vienas vaikas.
Atsakyti
man berniukui grazu Vakaris, Jovaras wub.gif , dukryte Agile pavadinom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 14 spalio 2010 - 16:02
maža mergaitė Leonsija ax.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Nors dar tik busima mamytė, bet manau kad pavadinčiau savo dukryte Dagnė, man labai gražus, nors kam pasakau, tai keistai į mane pasižiūri blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Algute27 @ 2010 10 14, 22:24)
Sveikutės  smile.gif
Nors dar tik busima mamytė, bet manau kad pavadinčiau savo dukryte Dagnė, man labai gražus, nors kam pasakau, tai keistai į mane pasižiūri  blink.gif

Man keistai skamba, as apkeisciau g ir n vietomis, butu Dange smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algute27 @ 2010 10 14, 19:24)
Sveikutės  smile.gif
Nors dar tik busima mamytė, bet manau kad pavadinčiau savo dukryte Dagnė, man labai gražus, nors kam pasakau, tai keistai į mane pasižiūri  blink.gif

gražu smile.gif
jei vardas normalus, įtrauktas į vardynus, bet tiesiog retas, primirštas - aš visados už thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Algute27 @ 2010 10 14, 21:24)
Sveikutės  smile.gif

Labai grazus smile.gif O kiti te ziuri keistai, visiems neitiksi. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 15 spalio 2010 - 10:29
mūsų mieste savaitgalį tekės mergina, vardu Teofilė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 18, 18:23)
mūsų mieste savaitgalį tekės mergina, vardu Teofilė  smile.gif

Mano senelio sesuo buvo Teofile ar Teofilija. Man tai labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
Vakar per teliką kalbėjo Kaetana smile.gif
Atsakyti
Jau pamirštas, retas, bet gražus vardas berniukui - Juras
Atsakyti
Siandien vardadienius svencia Gilanda ir Hiliaras smile.gif
Atsakyti