Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Siandien vardadienius svencia Tarvinas, Virmante ir Mauricijus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 22, 15:50)
Siandien vardadienius svencia Tarvinas, Virmante ir Mauricijus blink.gif

Mano katinas Mauricijus biggrin.gif Šiaip, ir Prancūzijoje ir angliakalbėse šalyse (Maurice) tas vardas kaip vardas mirksiukas.gif . Tiesa, ispanakalbėse irgi.
Atsakyti
Ka tik Facebooke pamaciau skelbima apie keramikos paroda Kauno menininku namuose. Keramikes vardas Rene Kristina smile.gif
Atsakyti
Lietuvos ryte perskaičiau skelbimą, kurio autorė moteris, vardu Dobė (pavardė lietuviška).
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 27, 13:25)
Ka tik Facebooke pamaciau skelbima apie keramikos paroda Kauno menininku namuose. Keramikes vardas Rene Kristina smile.gif

Renė -bent jau mano gimtinėj neretas vardas, pažinojau net kelias; mergaitės juo vadintos apie 1945 - 1950 metus.
Atsakyti
Siandien vardadienius svencia Daugas ir Marcelis biggrin.gif
Atsakyti
Vėl teko pasivaikščiot kapinėse, tai vėl ''pasikultūrinau" antkapiuose vardų įdomių ieškodama. Tai tik 2 radau įdomesnius.. Dievainis, ir dabar Klaudijus (gim. 1891)., galvojau kad tas Klaudijus toks ale naujoviškas vardas Lietuvoj, pasirodo nea. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 10 12, 12:22)
Vėl teko pasivaikščiot kapinėse, tai vėl ''pasikultūrinau" antkapiuose vardų įdomių ieškodama. Tai tik 2 radau įdomesnius.. Dievainis, ir

o Dievainis gal pavarde Galaunė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 12, 13:24)
o Dievainis gal pavarde Galaunė?  g.gif

Pagooglinau, tai gali būti, nes palaidota visa ta šeima tose kapinese kur žiūrinėjau...
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 10 12, 12:44)
Pagooglinau, tai gali būti, nes palaidota visa ta šeima tose kapinese kur žiūrinėjau...

nes daugiau, kiek teko domėtis Dievainiu, niekur kito neradau ax.gif

o man FB siūlo su Čenita draugauti schmoll.gif
Atsakyti
Lietrytyje skaičiau straipsnį, kuriame paminėta mergaitė, vardu Dilana.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 13, 11:20)
nes daugiau, kiek teko domėtis Dievainiu, niekur kito neradau  ax.gif

o man FB siūlo su Čenita draugauti  schmoll.gif

Pažįstu tokią. Gal ta pati? blush2.gif nestuke.gif gal fotkej? biggrin.gif
Atsakyti