Siandien vardadienius svencia Tarvinas, Virmante ir Mauricijus
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 22, 15:50)
Siandien vardadienius svencia Tarvinas, Virmante ir Mauricijus
Mano katinas Mauricijus Šiaip, ir Prancūzijoje ir angliakalbėse šalyse (Maurice) tas vardas kaip vardas . Tiesa, ispanakalbėse irgi.
Ka tik Facebooke pamaciau skelbima apie keramikos paroda Kauno menininku namuose. Keramikes vardas Rene Kristina
Lietuvos ryte perskaičiau skelbimą, kurio autorė moteris, vardu Dobė (pavardė lietuviška).
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 27, 13:25)
Ka tik Facebooke pamaciau skelbima apie keramikos paroda Kauno menininku namuose. Keramikes vardas Rene Kristina
Renė -bent jau mano gimtinėj neretas vardas, pažinojau net kelias; mergaitės juo vadintos apie 1945 - 1950 metus.
Siandien vardadienius svencia Daugas ir Marcelis
Vėl teko pasivaikščiot kapinėse, tai vėl ''pasikultūrinau" antkapiuose vardų įdomių ieškodama. Tai tik 2 radau įdomesnius.. Dievainis, ir dabar Klaudijus (gim. 1891)., galvojau kad tas Klaudijus toks ale naujoviškas vardas Lietuvoj, pasirodo nea.
QUOTE(Ende @ 2010 10 12, 12:22)
Vėl teko pasivaikščiot kapinėse, tai vėl ''pasikultūrinau" antkapiuose vardų įdomių ieškodama. Tai tik 2 radau įdomesnius.. Dievainis, ir
o Dievainis gal pavarde Galaunė?
QUOTE(muminukas @ 2010 10 12, 13:24)
o Dievainis gal pavarde Galaunė?
Pagooglinau, tai gali būti, nes palaidota visa ta šeima tose kapinese kur žiūrinėjau...
QUOTE(Ende @ 2010 10 12, 12:44)
Pagooglinau, tai gali būti, nes palaidota visa ta šeima tose kapinese kur žiūrinėjau...
nes daugiau, kiek teko domėtis Dievainiu, niekur kito neradau
o man FB siūlo su Čenita draugauti
Lietrytyje skaičiau straipsnį, kuriame paminėta mergaitė, vardu Dilana.
QUOTE(muminukas @ 2010 10 13, 11:20)
nes daugiau, kiek teko domėtis Dievainiu, niekur kito neradau
Pažįstu tokią. Gal ta pati? gal fotkej?