Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(ciuke @ 2010 01 31, 12:57)
Vakar parodoj maciau varda is 19 a., Polikarpas  bigsmile.gif

Poli - daug, karpas - karpos, taip ir įsivaizduoju karpuotaveidį kažkokį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 01 31, 11:57)
Vakar parodoj maciau varda is 19 a., Polikarpas  bigsmile.gif

prezidentės tėvukas tokiu vardu buvo ax.gif reikšmė gal ir nieko, bet skambėjimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(idn @ 2010 01 30, 19:41)
o kaip tada jei tėvai rusakalbiai, tai negali pvz. duot vardo Aleksandr? kaip gi jį be galūnės išlinksniuot?  g.gif

Atrodo, kad negali. Bet nežinau tiksliai. Šiame forume viena skundėsi, kad negali užregistruot sūnaus Daniil.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 01 30, 19:47)
pažiūrėjus, kokia M. Rubackytės šeima, vardas nestebina. tikriausiai jau įsčiose buvo užprogramuotas likimas  ax.gif

Mūza Rubackytė kilusi iš muzikų šeimos: prosenelė – pianistė, senelis – matematikas, mėgėjų orkestro įkūrėjas ir dirigentas, mama ir teta – pianistės, tėtis – operos dainininkas.
Dažnai praeinu Žaliakalnio gatvėmis, su mama atvažiuojame į Kauną, jei tik būnu Lietuvoje, pasivaikščioti Lietuvių gatve. Čia likusi mano vaikystė.

Turėjau omenyje, kad čia ne paskutinių metų fenomenas ieškot vaikui išskirtinio vardo. Gal viena SM forumietė pavadintų dukrą Arfinėja ir taip "užprogramuotų" mergaitei likimą.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 31, 14:54)
Turėjau omenyje, kad čia ne paskutinių metų fenomenas ieškot vaikui išskirtinio vardo. Gal viena SM forumietė pavadintų dukrą Arfinėja ir taip "užprogramuotų" mergaitei likimą.

tai visada buvo neįprastų vardų. dėl Arfinėjos smarkiai abejoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 31, 14:54)
Atrodo, kad negali. Bet nežinau tiksliai. Šiame forume viena skundėsi, kad negali užregistruot sūnaus Daniil.

priebalsis galūnėj manau gali būt. taigi yra viena forumietė, kurios vaikai yra Edvin, elvin ir stephen. sakė lt gyvena, bet kiek supratau jie lietuvos rusai. arba atsimenat mergaitę iš kažkokio realybės šou, vardu Nino. ir bent jau aš žinau ne 1 žmogų su rusišku vardu ve galūnes, kuris registruotas lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 31, 16:21)
...ir bent jau aš žinau ne 1 žmogų su rusišku vardu ve galūnes, kuris registruotas lt mirksiukas.gif

Turėjau klasiokę vardu Liindi (taip, trys i); tėtis jos nelietuvis. Tai, sulaukusi 16-os, ji vardą pasikeitė į Lindija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 31 sausio 2010 - 18:43
QUOTE(Simute90 @ 2010 01 28, 19:21)
Žinojau Lietuvoj vaikiną vardu - Agnius... (turbūt tėvai mergaitės norėjo.. hah.gif )

pazystu viena stomatologa tokiu vardu, ir dar geriausios drauges vaiko toks vardas, is pradziu gal ir buvo keistas, bet visai noreciau ir savo vaika, jei kada turesiu sunu, pavadinti taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 31, 16:21)
priebalsis galūnėj manau gali būt. taigi yra viena forumietė, kurios vaikai yra Edvin, elvin ir stephen. sakė lt gyvena, bet kiek supratau jie lietuvos rusai. arba atsimenat mergaitę iš kažkokio realybės šou, vardu Nino. ir bent jau aš žinau ne 1 žmogų su rusišku vardu ve galūnes, kuris registruotas lt mirksiukas.gif

Nino,tai nebuno Nino man regis,pseudonimas,kaip ir tos Laisvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 01 31, 22:22)
Nino,tai nebuno Nino man regis,pseudonimas,kaip ir tos Laisvos mirksiukas.gif

O ji nebuvo Nina realybej? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Simute90 @ 2010 01 28, 19:21)
Žinojau Lietuvoj vaikiną vardu - Agnius... (turbūt tėvai mergaitės norėjo.. hah.gif )

Mano mokykloj irgi buvo Agnius, bet tas vardas mums tikrai nesukėlė emocijų pvz: hah.gif . Kaip ir Renatas ir Ugnius.
Atsakyti
Sveikos, drauge mergaitei uzdejo varda Dilvina.
Nezinau, kur ji isgirdo, bet jai labai patiko. Man graziai skamba, bet matyt tokio nedeciau. Kaip jums sis vardas?
Atsakyti
Man tragedija... Jei dar lietuvių šeima...Man kraupu, kai lietuvių šeimose auga Kevinai, Samantos, Džestinos, Estelos ir dar bala žino kokiais vardais pavadinti vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 vasario 2010 - 17:18
Fantazija ir skoniu matyt seima nesiskundzia
Atsakyti