Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

rimtai ax.gif pagooglinau ir pasirodo yra ten merginu tokiu vardu, bet pati girdejus nebuvau, kazkaip jis man netycia gime galvoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 09 15, 14:04)
mano vyras rusas vardas Jurij visi vadina Juran tai galvojom gal mergaite jei kada turesim pavadinti Jurana, kazkada "ant bajerio" pasakiau ir prilipo, man graziai skamba  blush2.gif ir prie ukrainietiskos pavardes tinka  mirksiukas.gif

pažįstu 35 m moterį vardu Jūrana
Atsakyti
Pažįstų maždaug 38m. šlykštų tipą, melagį, skystalą nuolat apeliuojant į kitų gailestį, vardu Juranas. Brrr... Nėra man baisesnio vardo.

Užtai labai mielas tiesiog Juras smile.gif
Atsakyti
Kęstutė, Gidas, Vikas, Siverija, Dilaila (su liet. pavarde bigsmile.gif ) ax.gif .
Atsakyti
Man vaikucio tevelis primygtinai siule pavadinti sunu-pirmagymi DIDA... Jau buvo sutikes ir -s galune prideti-DIDAS biggrin.gif biggrin.gif
Cia issilavinusio, gryno lietuvio norai tongue.gif Sutarem del zmogiskesnio varianto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 09 16, 11:07)
pažįstu 35 m moterį vardu Jūrana

As rasyciau su u trumpaja Jurana, nes vyras rusas pas juos ilguju raidziu nebuna o ir gyvenam Airijoj, cia Lietuvisku raidziu irgi neraso smile.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2010 09 16, 14:37)
Pažįstų maždaug  38m. šlykštų tipą, melagį, skystalą nuolat apeliuojant į kitų gailestį,  vardu Juranas. Brrr... Nėra man baisesnio vardo.

Užtai labai mielas tiesiog Juras  smile.gif

Na maniskis tai Юрий (Jurij) Juras man irgi nieko mirksiukas.gif o Juran tai daugiau kaip pravarde ar sutrumpinimas, net tevas jy taip vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulia @ 2010 09 16, 20:54)
Man vaikucio tevelis primygtinai siule pavadinti sunu-pirmagymi DIDA...  Jau buvo sutikes ir -s galune prideti-DIDAS  biggrin.gif  biggrin.gif
Cia issilavinusio, gryno lietuvio norai  tongue.gif Sutarem del zmogiskesnio varianto  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Suprasciau, jei jusu vyras butu kiles is kokios salies, kurioje toks vardas populiarus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 17, 09:04)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Suprasciau, jei jusu vyras butu kiles is kokios salies, kurioje toks vardas populiarus blink.gif

gal mama Diana, jis pats Darius, tai iš savo vardų "gamino" g.gif
Atsakyti
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 09 17, 00:42)
As rasyciau su u trumpaja Jurana, nes vyras rusas pas juos ilguju raidziu nebuna o ir gyvenam Airijoj, cia Lietuvisku raidziu irgi neraso smile.gif

Na maniskis tai Юрий (Jurij) Juras man irgi nieko  mirksiukas.gif  o Juran tai daugiau kaip pravarde ar sutrumpinimas, net tevas jy taip vadina  biggrin.gif

Na, taip, Juranas ir būna su trumpa u , kiek žinau. Kaip ir Juras.

Jurij - normalus rusiškas vardas, rusui ir tas Juran visai kažkaip kitaip skamba, nu, kaip Vlad, Stas, kas dabar madinga (turiu tolimą giminaitį Andrej, tai jį Dron vadina biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 17, 11:04)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Suprasciau, jei jusu vyras butu kiles is kokios salies, kurioje toks vardas populiarus blink.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 09 17, 11:51)
gal mama Diana, jis pats Darius, tai iš savo vardų "gamino"  g.gif

As Dina, jis- Rolandas, bet vardas visai neturejo joks darinys buti biggrin.gif Tai kazkokio afrikos futfolininko vardas doh.gif Jam labai istrigo, kad isskirtinis, prasmingas ir t.t, dar jis fotbolo gerbejas, na, zodziu... Butu vargsas berniukas, o gal as ir klystu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 09 17, 15:10)
Na, taip, Juranas ir būna su trumpa u , kiek žinau. Kaip ir Juras.

Jurij - normalus rusiškas vardas, rusui ir tas Juran visai kažkaip kitaip skamba, nu, kaip Vlad, Stas, kas dabar madinga (turiu tolimą giminaitį Andrej, tai jį Dron vadina  biggrin.gif ).

nu Vlad Stas tai man yprasta, Bet tai Dron blink.gif dar negirdejau tokio cia turbut patys isvedziojo kazka, paprastai Andrejui net nera sutrumpinimu na nebent andriucha.. ax.gif na bet skamba originaliai tas Dron bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 09 18, 13:20)
nu Vlad Stas tai man yprasta, Bet tai Dron  blink.gif dar negirdejau tokio cia turbut patys isvedziojo kazka, paprastai Andrejui net nera sutrumpinimu na nebent andriucha.. ax.gif  na bet skamba originaliai tas Dron  bigsmile.gif

Manau, kad Rusijoj tai priimta smile.gif . Garsus režisierius Andrejus Michalkovas-Končalovskis (Nikitos Michalkovo brolis) prisistato Andron, o nuo to nebetoli ir iki Dron smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 18 rugsėjo 2010 - 17:24