Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Arvena @ 2010 09 11, 21:35)
JONATA   blink.gif

(lyg klaidingai parašyta Jolanta  blush2.gif )

bendradarbį ALDĄ ir aš turėjau  ax.gif
1. su Z ar su Ž  ? Džiumana tokia randa  doh.gif  doh.gif  kaip Džiumandži kažkaip  doh.gif

2. Man asmeniškai labai labai negražu lietuviukei, kaip ir Samata, Estela, Vanesa  doh.gif   doh.gif

1.Džiumana
2.Na bereikalo as ca taip paklausiau nepaskaicius kad daugiau negu puse forumo savo vaikams detu tik lietuviskus vardus.

Na nesvarbu kiekvienas trime savo nuomone ir renkame savo vaikams vardus kurie patiems grazus o ne ziurim i kitu nuomone 4u.gif Beje uosviene norejo kad butu mano sunus Vakaris aciu dievui kad turejau savo nuomone ir sio baisaus vardo nedejau doh.gif beje sunus Nedas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 14 rugsėjo 2010 - 21:02
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 14, 22:01)
Beje uosviene norejo kad butu mano sunus Vakaris aciu dievui kad turejau savo nuomone ir sio baisaus vardo nedejau doh.gif  beje sunus Nedas 4u.gif

O man vardas Nedas baisus, ir nedėčiau jo net uošvienei reikalaujant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 09 14, 21:03)
O man vardas Nedas baisus, ir nedėčiau jo net uošvienei reikalaujant  biggrin.gif

tai tik jusu asmenine nuomone tongue.gif o mano poste buvo tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Amanda, Samanta.... doh.gif doh.gif Aš pripratus prie Amandų, čia pas mus kas antra tokiu vardu biggrin.gif , kaip Lietuvoj Inga, Kristina. Bet grįžus į Lietuvą girdint Amanda toks juokas truputį suima biggrin.gif

Vakaris wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luki: 15 rugsėjo 2010 - 07:48
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 15, 00:01)
Beje uosviene norejo kad butu mano sunus Vakaris aciu dievui kad turejau savo nuomone ir sio baisaus vardo nedejau doh.gif  beje sunus Nedas 4u.gif

O man Vakaris labai grazu wub.gif
Atsakyti
vakar telefonų knygoj už akių užkliuvo vardas Geividas.
Atsakyti
žinau kokių 6 m berniuką vardu Otonas
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 14, 22:01)

Na nesvarbu kiekvienas trime savo nuomone ir renkame savo vaikams vardus kurie patiems grazus o ne ziurim i kitu nuomone 4u.gif Beje uosviene norejo kad butu mano sunus Vakaris aciu dievui kad turejau savo nuomone ir sio baisaus vardo nedejau doh.gif  beje sunus Nedas 4u.gif

Vakaris - vienas gražiausiu vardų wub.gif

vardą uždėjot. ar nenukrito?
Atsakyti
Vienos forumietes sunaus vardas Adonis Efe. Man Adonis tai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 09 15, 11:27)
žinau kokių 6 m berniuką vardu Otonas

kažkada stovykloj buvau su Otonu smile.gif
Atsakyti
mano vyras rusas vardas Jurij visi vadina Juran tai galvojom gal mergaite jei kada turesim pavadinti Jurana, kazkada "ant bajerio" pasakiau ir prilipo, man graziai skamba blush2.gif ir prie ukrainietiskos pavardes tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 09 15, 15:04)
mano vyras rusas vardas Jurij visi vadina Juran tai galvojom gal mergaite jei kada turesim pavadinti Jurana, kazkada "ant bajerio" pasakiau ir prilipo, man graziai skamba  blush2.gif ir prie ukrainietiskos pavardes tinka  mirksiukas.gif

Jurana yra toks vardas, tik nelietuviskas jis
Atsakyti