Mano vaikučių vardai yra SILVIJA, ORESTAS,ARIJUS ir MELITA
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 10, 22:05)
Prisiminiau dar viena idomu varda - Aldas. Vienas tecio kolega kazkada buvo Aldas Pranaitis, tai zmones ji Pranu Aldaiciu daznai vadindavo
man aldas gražu. pažįstų alką ir alkį - va tai man tai keisti vardai
Kaip jum varadas Dziumana ?Viena pazystama savo mergyte taip pavadino dabar laukiasi antro vaiko baisu ir pagalvot koks sekancio vaiko vardas gali but Istikro tai gaila vaiko kai uzaugs ar is jo tik nesitycios del tokio vardo
ka manot apie Amanda?savo dukryte siuo vardu saukiu
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 11, 19:33)
Deja, jei butum kitas temas paskaitinejusi, zinotum, kad Amanda, kartu su Samanta, yra sio forumo nemegstamiausi vardai. Tik as nesuprantu, kodel Man tai abu vardai visai nieko skamba
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 10, 22:05)
Prisiminiau dar viena idomu varda - Aldas. Vienas tecio kolega kazkada buvo Aldas Pranaitis, tai zmones ji Pranu Aldaiciu daznai vadindavo
Pas mane kaime yra kaimynystėje Aldonas
Vienam vaikų žurnale radau vardus Džanardas, Dojus, Vijus...
QUOTE(Luki @ 2010 09 11, 21:25)
Pas mane kaime yra kaimynystėje Aldonas
Oi, kaip nemegstu vyrisku vardu, padarytu is tipiniu moterisku! Tik kazkur sitame forume buvo istorija apie Aldono Pupkaus varda, atseit jo tevas ar kazkas, kas turejo registruoti, bevaziuodamas i metrikacijos biura taip nusigere, kad vietoj Algio irase Aldona Vardo pakeisti veliau nesutiko, tik pridejo galune S, kad vyriska gimine butu Nezinau, ar cia taip is tikro buvo, ar mitas kaip ir visos Fekalijos
O siandien vardadienius svencia Augantas, Helga, Hiacintas, Jacintas, Jackus. Man Jackus tai pavarde primena, o Helgos lietuves neisivaizduoju. Pazinojau viena mergina, vardu Jacinta.
JONATA
(lyg klaidingai parašyta Jolanta )
bendradarbį ALDĄ ir aš turėjau
1. su Z ar su Ž ? Džiumana tokia randa kaip Džiumandži kažkaip
2. Man asmeniškai labai labai negražu lietuviukei, kaip ir Samata, Estela, Vanesa
(lyg klaidingai parašyta Jolanta )
bendradarbį ALDĄ ir aš turėjau
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 11, 17:33)
Kaip jum varadas Dziumana ?Viena pazystama savo mergyte taip pavadino dabar laukiasi antro vaiko baisu ir pagalvot koks sekancio vaiko vardas gali but Istikro tai gaila vaiko kai uzaugs ar is jo tik nesitycios del tokio vardo
1. su Z ar su Ž ? Džiumana tokia randa kaip Džiumandži kažkaip
2. Man asmeniškai labai labai negražu lietuviukei, kaip ir Samata, Estela, Vanesa
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 11, 18:29)
Deja, jei butum kitas temas paskaitinejusi, zinotum, kad Amanda, kartu su Samanta, yra sio forumo nemegstamiausi vardai. Tik as nesuprantu, kodel Man tai abu vardai visai nieko skamba
Amanda, Samanta
Papildyta:
Vakar Klaipėdoje tuokėsi Gėja
Mano girdetas, neiprastas vardas Ulpijus (pradzioje galvojau kad Tulpijus)
Siandien vardadienius svencia Sanita, Sanija ir Santa
As tik varda Santa zinau, vaikysteje tokia juodaode lele turejau, tai mama ja pavadino Santa, nes buvo kazkokiame filme juodaode tokiu vardu. Nuo tada man tas vardas nesuderinamas su lietuvaitemis
As tik varda Santa zinau, vaikysteje tokia juodaode lele turejau, tai mama ja pavadino Santa, nes buvo kazkokiame filme juodaode tokiu vardu. Nuo tada man tas vardas nesuderinamas su lietuvaitemis
Ka tik pas viena forumiete pamaciau sunaus varda Gantas Nezinau, gal r raide praleido...