Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Mano vaikučių vardai yra SILVIJA, ORESTAS,ARIJUS ir MELITA rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 10, 22:05)
Prisiminiau dar viena idomu varda - Aldas. Vienas tecio kolega kazkada buvo Aldas Pranaitis, tai zmones ji Pranu Aldaiciu daznai vadindavo biggrin.gif

man aldas gražu. pažįstų alką ir alkį - va tai man tai keisti vardai g.gif
Atsakyti
Kaip jum varadas Dziumana ?Viena pazystama savo mergyte taip pavadino dabar laukiasi antro vaiko baisu ir pagalvot koks sekancio vaiko vardas gali but doh.gif Istikro tai gaila vaiko kai uzaugs ar is jo tik nesitycios del tokio vardo blush2.gif

ka manot apie Amanda?savo dukryte siuo vardu saukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 11 rugsėjo 2010 - 16:34
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 11, 19:33)

Deja, jei butum kitas temas paskaitinejusi, zinotum, kad Amanda, kartu su Samanta, yra sio forumo nemegstamiausi vardai. Tik as nesuprantu, kodel g.gif Man tai abu vardai visai nieko skamba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 10, 22:05)
Prisiminiau dar viena idomu varda - Aldas. Vienas tecio kolega kazkada buvo Aldas Pranaitis, tai zmones ji Pranu Aldaiciu daznai vadindavo biggrin.gif

Pas mane kaime yra kaimynystėje Aldonas
Atsakyti
Vienam vaikų žurnale radau vardus Džanardas, Dojus, Vijus...
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 09 11, 21:25)
Pas mane kaime yra kaimynystėje Aldonas

Oi, kaip nemegstu vyrisku vardu, padarytu is tipiniu moterisku! Tik kazkur sitame forume buvo istorija apie Aldono Pupkaus varda, atseit jo tevas ar kazkas, kas turejo registruoti, bevaziuodamas i metrikacijos biura taip nusigere, kad vietoj Algio irase Aldona biggrin.gif Vardo pakeisti veliau nesutiko, tik pridejo galune S, kad vyriska gimine butu biggrin.gif Nezinau, ar cia taip is tikro buvo, ar mitas kaip ir visos Fekalijos biggrin.gif

O siandien vardadienius svencia Augantas, Helga, Hiacintas, Jacintas, Jackus. Man Jackus tai pavarde primena, o Helgos lietuves neisivaizduoju. Pazinojau viena mergina, vardu Jacinta.
Atsakyti
JONATA blink.gif

(lyg klaidingai parašyta Jolanta blush2.gif )

bendradarbį ALDĄ ir aš turėjau ax.gif

QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 11, 17:33)
Kaip jum varadas Dziumana ?Viena pazystama savo mergyte taip pavadino dabar laukiasi antro vaiko baisu ir pagalvot koks sekancio vaiko vardas gali but doh.gif  Istikro tai gaila vaiko kai uzaugs ar is jo tik nesitycios del tokio vardo blush2.gif

1. su Z ar su Ž ? Džiumana tokia randa doh.gif doh.gif kaip Džiumandži kažkaip doh.gif

2. Man asmeniškai labai labai negražu lietuviukei, kaip ir Samata, Estela, Vanesa doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 11, 18:29)
Deja, jei butum kitas temas paskaitinejusi, zinotum, kad Amanda, kartu su Samanta, yra sio forumo nemegstamiausi vardai. Tik as nesuprantu, kodel g.gif Man tai abu vardai visai nieko skamba bigsmile.gif

Amanda, Samanta doh.gif
Papildyta:
Vakar Klaipėdoje tuokėsi Gėja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 12 rugsėjo 2010 - 08:28
Mano girdetas, neiprastas vardas Ulpijus mastau.gif (pradzioje galvojau kad Tulpijus)
Atsakyti
Siandien vardadienius svencia Sanita, Sanija ir Santa bigsmile.gif

As tik varda Santa zinau, vaikysteje tokia juodaode lele turejau, tai mama ja pavadino Santa, nes buvo kazkokiame filme juodaode tokiu vardu. Nuo tada man tas vardas nesuderinamas su lietuvaitemis smile.gif
Atsakyti
Ka tik pas viena forumiete pamaciau sunaus varda Gantas blink.gif Nezinau, gal r raide praleido...
Atsakyti