Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 07, 19:48)
...Bet gal geriau jau Jordanas negu Dzordana doh.gif Dar zinau viena Dzena, jai gal 50 metu jau, tai ir tais laikais zmones is didelio rasto iseidavo is krasto.

Man tai tokie patys siaubingiausi. Pažįstu po vieną Džeiraną (ne ta, kur kalnų ožys, o moterį), Džinarą, Džodženą ir Džefriną. Visos maždaug tokio pat amžiaus, kaip ir Džordana Butkutė. Matyt ant bangos vienu momentu tokie vardai buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 02, 11:34)
Per tv pamaciau toki varda Ferdinantas smile.gif

cia jau kvepia meksikietiskais serialais biggrin.gif

QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 02, 12:42)
Šiandien perskaičiau telefonų knygoje vardą Nelda.

jetau koks idomus vardas g.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 02, 19:05)
Parduotuvėje aptarnavo pardavėja Undinė.

beto undine yra ir sventas vardas ir man gan grazus, bet aisku savo dukrytes taip nevadinciau schmoll.gif

QUOTE(malena44 @ 2010 09 03, 18:02)
Tikra tiesa. Dabar šunis ir Juozukais, ir Laimutėm vadina. Visai nesukdami sau galvos, kad tai ŽMONIŲ vardai

mano kate yra vincenta, jai prilipo toks vardas ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geliux @ 2010 09 08, 01:45)
mano kate yra vincenta, jai prilipo toks vardas ir viskas biggrin.gif

Mano tevai turi suni vardu Rubenas, o neseniai susidraugavau su viena amerikiete, kurios sunus vardu Ruben. Net geda pasidare, nes as ta varda suniui sugalvojau doh.gif

Beje, i kita tema atsakinedama prisiminiau, kad pazinojau mergaite vardu Ananda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruby Tuesday: 08 rugsėjo 2010 - 20:35
mūsų mieste savaitgalį Meldas tuoksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 09 09, 19:32)
mūsų mieste savaitgalį Meldas tuoksis smile.gif

Jo zmonai tiktu vardas Nendre biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. mano didziosios paneles vardas Meida ,kol laukemes buvo vardukas Gytė,pagal tėčio varda Gytis, bet perkalbejo,ir parinkom toki varduka, o jaunesnes Ūla, nors turejo buti Neila, tai vyrui galva apsisuko nuo panašių vardu biggrin.gif taip ir pakeitem i Ūla, aisku vos spejo žmogus persigalvot, nes jau buvo dokumentai metrikacijoj supildyti, tik neuztvirtinti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 08, 21:19)
Mano tevai turi suni vardu Rubenas, o neseniai susidraugavau su viena amerikiete, kurios sunus vardu Ruben. Net geda pasidare, nes as ta varda suniui sugalvojau doh.gif

Kam taip toli, net už balos Rubeno ieškoti? Vienas toks čia pat Vilniuj Senamiestyje dirba smile.gif
Museika, man Ūla už Neilą šimtąkart gražesnis. Pagarba Jūsų vyrui dėl vardo pakeitimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 09 rugsėjo 2010 - 17:31
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 09, 16:58)
Jo zmonai tiktu vardas Nendre biggrin.gif

va, ir ne - Rūta nail.gif jeigu ką, ši info savivaldybės tinklalapyje skelbiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 09 09, 20:29)
Kam taip toli, net už balos Rubeno ieškoti? Vienas toks čia pat Vilniuj Senamiestyje dirba  smile.gif

As ta varda pirma karta isgirdau, kai buvo toks meksikieciu serialas "Bloga mergaite Rube", buvo pamineta, kad jo vardas Rubenas, mum su mama toks juokingas pasirode. Tai suniuka veliau taip pavadinau, o kad cia rimtas vardas suzinojau tik kai Biblijoje ji radau.

Karta ligonineje gulejau su mergaite vardu Medūna. Gal ir nieko vardas butu, jei meduzos taip neprimintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 09, 20:13)
As ta varda pirma karta isgirdau, kai buvo toks meksikieciu serialas "Bloga mergaite Rube", buvo pamineta, kad jo vardas Rubenas, mum su mama toks juokingas pasirode. Tai suniuka veliau taip pavadinau, o kad cia rimtas vardas suzinojau tik kai Biblijoje ji radau.

Karta ligonineje gulejau su mergaite vardu Medūna. Gal ir nieko vardas butu, jei meduzos taip neprimintu g.gif

Aš su tuo ponu Rubenu (jam dabar apie 45 m.) bendravau telefonu, galvoju, iš kur man jo balsas taip girdėtas; sužinojus pavardę supratau, kad yra kolegos pusbrolis smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar viena idomu varda - Aldas. Vienas tecio kolega kazkada buvo Aldas Pranaitis, tai zmones ji Pranu Aldaiciu daznai vadindavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 10, 21:05)
Prisiminiau dar viena idomu varda - Aldas. Vienas tecio kolega kazkada buvo Aldas Pranaitis, tai zmones ji Pranu Aldaiciu daznai vadindavo biggrin.gif

aš mokiausi su Aldu. man gražus šis vardas smile.gif
Atsakyti