Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(doviles @ 2010 06 24, 06:20)
Man labai grazus vardas Meldas.Lietuviskas.Noreciau suzinoti daugiau nuomoniu.

Labai, labai gražus lietuviškas vardas thumbup.gif
Atsakyti
Per tv pamaciau toki varda Ferdinantas smile.gif
Atsakyti
Parduotuvėje girdėjau mamą, šaukiančią savo dukrą Gutjeros vardu smile.gif
Atsakyti
teko ir man Izaura kokiu 2 metuku sutikt..
doh.gif nezinau...nu man gutjeros ir izauros ir lejos...be rysio.. doh.gif doh.gif
draugai suni lejos vardu turi..kai isgirstu kad vaikus saukia,su suniu asociacija iskart..
manau turim puikiu graziu lietuvisku vardu ax.gif
Atsakyti
Šiandien perskaičiau telefonų knygoje vardą Nelda.
Atsakyti
Parduotuvėje aptarnavo pardavėja Undinė.
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 08 10, 21:33)
Baltija.................... virš 20 metų mergina ......

Ir aš pažįstu Baltiją, merginą virš 20 m.
Sužinojau jos vardą, kai ji dar buvo tik kokių ketverių. Kaimyniniame name moteris išlindo per lagą ir šaukė Baltija, Baltija! Taip gražu buvo, kai į tą kvietimą iš smėlio dėžės išlipo ir nubėgo mergaitė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 02 rugsėjo 2010 - 23:53
QUOTE(jalka @ 2010 09 02, 12:21)
draugai suni lejos vardu turi..kai isgirstu kad vaikus saukia,su suniu asociacija iskart..
manau turim puikiu graziu lietuvisku vardu  ax.gif

Lėja visų pirma yra žmogaus vardas. Jei žmonės šunis vadina žmonių vardis,tai jau jų problema.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 02, 18:05)
Parduotuvėje aptarnavo pardavėja Undinė.

turėjau dėstytoją Undinę smile.gif ir dar iš žiniasklaidos dvi žinau. man labai gražu, bet pati nevadinčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 09 03, 02:14)
Lėja visų pirma yra žmogaus vardas. Jei žmonės šunis vadina žmonių vardis,tai jau jų problema.

Tikra tiesa. Dabar šunis ir Juozukais, ir Laimutėm vadina. Visai nesukdami sau galvos, kad tai ŽMONIŲ vardai
Atsakyti
sveikos, musu vietines reiksmes parduotuvytej dirba pardaveja Magyra, vyro giminaite Agyla blink.gif , anasyk vartydama mamos albuma, radau kad jos grupioke vardu Vena, kaimynu dukra Deivina, kai islenda pro langa mama pasaukt namo, tai vis saukia Deive eik valgyt biggrin.gif mano klasiokas buvo Ingas, (ne Ignas), tecio pusbrolis Mažvydas, tai visi Maiže vadina.Cia dar maciau apie Ramuti rase, tai mano tetis Ramutis, tai jo gimines ji vadina Rimu, visi kiti Romu, na o Agnius normalus vardas, du pazystu, vienas is ju mano pusbrolis biggrin.gif
Na o visokios mejos lejos majos tajos ir t.t tai man schmoll.gif oi dar zinau margyte Dženeira, nu va privariau, bet is tikrao kai ipranti tai vardai kaip vardai palieka
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 08 24, 22:38)
Nu va, sužinau vieną vardą perliuką... Tiesa, mergytė gyvens ne LT, o iš tėvelių tik mama lietuvaitė. Vardą mergaitei davė tėčio gimtinės garbei. Taigi vardas...
Lija Austra (na tiksliau Lia Austra). Vadina pirmuoju varduku sakė.

Mane vyras kartais Lija vadina, vienintelis mano vardo trumpinys, kuri ledziu, ir tik jam smile.gif Bet Lija Austra g.gif Man apskritai vardas Austra kraupokas. Kai pirma karta isgirdau apie Austra Skujyte, as maniau, kad cia tik pavarde - Austraskujyte biggrin.gif

QUOTE(Danačka @ 2010 08 26, 23:53)
Dar zinau moteri GAILUTE, tai neaisku, ar jos reikia gailet nuolat, ar jai visu gaila.

Mano drauges vardas Gaile, man tai grazus.

Vienas keisciausiu mano sutiktu vardu buvo Jordanas. Bet gal geriau jau Jordanas negu Dzordana doh.gif Dar zinau viena Dzena, jai gal 50 metu jau, tai ir tais laikais zmones is didelio rasto iseidavo is krasto. Vieni pazistami vaika Vainium pavadino, man irgi labai keistai skamba. O cia nemazai mineta Vaidriu pazistu, kai pirma karta isgirdau jo varda, nepagalvojau, kad keistas.
Atsakyti