Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Girdejau toki- Vilūnė ax.gif
Atsakyti
pažystų ir vilūnę ir alkį rolleyes.gif vilūnė man gražus, prie alkio pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 06 29, 09:30)
pažįstamų pažįstamų (žodžiu, aš tų žmonių nepažįstu) dukrytė vardu Melda smile.gif man tai gražu ax.gif

Gal kartais mes turim bendru pazistamu pazistamu biggrin.gif musu mazoji - Melda.. jokio kito vardo jai neisivaizduoju, nors kai kitiems pasakau, tai iskarto sako - Milda..
Atsakyti
Šią savaitę skaitydama visokius dokumentus radau - Fetinija, Voltera ir Bridžita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2010 07 02, 15:12)
Gal kartais mes turim bendru pazistamu pazistamu biggrin.gif musu mazoji - Melda.. jokio kito vardo jai neisivaizduoju, nors kai kitiems pasakau, tai iskarto sako - Milda..

kad nea, jų jaunesnė dukrytė ax.gif

QUOTE(rytoj @ 2010 07 02, 21:01)
Šią savaitę skaitydama visokius dokumentus radau - Fetinija, Voltera ir Bridžita unsure.gif

gražu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 07 03, 07:00)
kad nea, jų jaunesnė dukrytė  ax.gif

Na va.. pasirodo ta Lietuvele nera tokia jau ir maza biggrin.gif
Atsakyti
iš Delfio """Nėščia Lietuvos pilietė Žistina Januskaitė"""" blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Vakar teko susipažinti su mergaite vardu Tolema smile.gif
Atsakyti
As gyvenu ne lietuvoje , viena karta begiodama pasukau Madeiros gatve -MADEIRA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2010 07 12, 18:04)
As gyvenu ne lietuvoje , viena karta begiodama pasukau Madeiros gatve -MADEIRA  wub.gif

Šiaip jau tokia Portugalijos sala yra labai garsi , kurortas toks ax.gif
Atsakyti
Iš retesnių - pažįstu Nerimantę. Keisčiausia jai buvo prisistatinėjant mokytojai dialogas:
-Koks tavo vardas, mergaite?
-Nerimantė.
-Tai aš suprantu, kad tu ne Rimantė, bet koks tavo vardas.
-Nerimantė!

Atsakyti
O mano uošvių pasuose įrašyta - Laimutė ir Ramutis...
Uošvis be galo nepatenkintas savo vardu. Pyksta, kad visą gyvenimą jį saugo, žiūri, kaip vaiką. Jis, mat, jauniausias iš brolių ir dar toks pakankamai smulkaus sudėjimo žmogus. O dar vardas mažybinis...
Manau, vyrui blogai mažybinis vardas.
Dar pažįstu Drąsutį. O didumas to vyro... Pilvūzas geras, o jis toks -utis... biggrin.gif
Moteriai dar dar tie mažybiniai. Jei ten nesusiję su kokiu dalyku kaip grožis, meilumas ar panašiai. Nes įsivaizduokit, kažkokia visai ne miela, grubi, stambi moteriškė - Gražutė ar Meilutė... doh.gif
Atsakyti