Girdejau toki- Vilūnė
pažystų ir vilūnę ir alkį vilūnė man gražus, prie alkio pripratau
QUOTE(muminukas @ 2010 06 29, 09:30)
pažįstamų pažįstamų (žodžiu, aš tų žmonių nepažįstu) dukrytė vardu Melda man tai gražu
Gal kartais mes turim bendru pazistamu pazistamu musu mazoji - Melda.. jokio kito vardo jai neisivaizduoju, nors kai kitiems pasakau, tai iskarto sako - Milda..
Šią savaitę skaitydama visokius dokumentus radau - Fetinija, Voltera ir Bridžita
QUOTE(sticho @ 2010 07 02, 15:12)
Gal kartais mes turim bendru pazistamu pazistamu musu mazoji - Melda.. jokio kito vardo jai neisivaizduoju, nors kai kitiems pasakau, tai iskarto sako - Milda..
kad nea, jų jaunesnė dukrytė
QUOTE(rytoj @ 2010 07 02, 21:01)
Šią savaitę skaitydama visokius dokumentus radau - Fetinija, Voltera ir Bridžita
gražu
QUOTE(muminukas @ 2010 07 03, 07:00)
kad nea, jų jaunesnė dukrytė
Na va.. pasirodo ta Lietuvele nera tokia jau ir maza
iš Delfio """Nėščia Lietuvos pilietė Žistina Januskaitė""""
Vakar teko susipažinti su mergaite vardu Tolema
QUOTE(Tradire @ 2010 07 12, 18:04)
As gyvenu ne lietuvoje , viena karta begiodama pasukau Madeiros gatve -MADEIRA
Šiaip jau tokia Portugalijos sala yra labai garsi , kurortas toks
Iš retesnių - pažįstu Nerimantę. Keisčiausia jai buvo prisistatinėjant mokytojai dialogas:
-Koks tavo vardas, mergaite?
-Nerimantė.
-Tai aš suprantu, kad tu ne Rimantė, bet koks tavo vardas.
-Nerimantė!
-Koks tavo vardas, mergaite?
-Nerimantė.
-Tai aš suprantu, kad tu ne Rimantė, bet koks tavo vardas.
-Nerimantė!
O mano uošvių pasuose įrašyta - Laimutė ir Ramutis...
Uošvis be galo nepatenkintas savo vardu. Pyksta, kad visą gyvenimą jį saugo, žiūri, kaip vaiką. Jis, mat, jauniausias iš brolių ir dar toks pakankamai smulkaus sudėjimo žmogus. O dar vardas mažybinis...
Manau, vyrui blogai mažybinis vardas.
Dar pažįstu Drąsutį. O didumas to vyro... Pilvūzas geras, o jis toks -utis...
Moteriai dar dar tie mažybiniai. Jei ten nesusiję su kokiu dalyku kaip grožis, meilumas ar panašiai. Nes įsivaizduokit, kažkokia visai ne miela, grubi, stambi moteriškė - Gražutė ar Meilutė...
Uošvis be galo nepatenkintas savo vardu. Pyksta, kad visą gyvenimą jį saugo, žiūri, kaip vaiką. Jis, mat, jauniausias iš brolių ir dar toks pakankamai smulkaus sudėjimo žmogus. O dar vardas mažybinis...
Manau, vyrui blogai mažybinis vardas.
Dar pažįstu Drąsutį. O didumas to vyro... Pilvūzas geras, o jis toks -utis...
Moteriai dar dar tie mažybiniai. Jei ten nesusiję su kokiu dalyku kaip grožis, meilumas ar panašiai. Nes įsivaizduokit, kažkokia visai ne miela, grubi, stambi moteriškė - Gražutė ar Meilutė...