Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Odettė (su dviem T). O pavardė visiškai lietuviška mergautinė. Moteriškė jau ir suaugusį vaiką turi mastau.gif
Atsakyti
Drauge pasakojo kad jos giminaite mergaite pavadino Divaina.
Susimasciau g.gif pati gal visai ir noreciau dabar tureti koki reta varda, visai butu smagu, bet kai prisimeni vaikyste... budami vaikai sugebedavome is bet kokio vardo pasisaipyti ir rasti jam pravardziu o jei koks retesnis tai isvis mirtis alyvose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 06 18, 17:31)
Drauge pasakojo kad jos giminaite mergaite pavadino Divaina.
Susimasciau  g.gif  pati gal visai ir noreciau dabar tureti koki reta varda, visai butu smagu, bet kai prisimeni vaikyste... budami vaikai sugebedavome is bet kokio vardo pasisaipyti ir rasti jam pravardziu o jei koks retesnis tai isvis mirtis alyvose  biggrin.gif

Nesutinku schmoll.gif Pati turiu retą vardą ir niekas iš jo nesišaipė schmoll.gif Kaip tik šaipėsi iš tų dažnųjų.. Jiems ir eilėraštukai jau dažniausiai būna sukurti smile.gif O pravardės nebūtinai išvis su vardais susijusios. Jei norės prasivardžiuoti, ras prie ko prikibti.. Kad ir prie plaukų spalvos, figūros, charakterio ypatumų. Manyti, kad duosiu vardą tradicinį ir niekas nesišaipys, naivumas neišpasakytas bigsmile.gif
Atsakyti
Iš mano reto vardo vaikystėj irgi niekas nesišaipė tongue.gif Neužteko fantazijos pravardei sugalvoti, tai visi trumpiniu vadino tongue.gif Tik man, vaikui, didesnė trauma būdavo, kai reikėdavo kokioj poliklinikoj ar kitoj įstaigoj kokiai suaugusiai tetai tą savo vardą pasakyti. O po to dar pakartoti keletą kartų. Tai va čia buvau įsivariusi lengvą kompleksą, bet su metais iš jo išaugau irnesakyk.gif Ir dabar labai džiaugiuosi savo vardu cool.gif Kol į kokį užsienį neišvažiuoju laugh.gif
Atsakyti
Paantrinsiu - - iš mano reto vardo irgi niekas nesišaipė tongue.gif pamenu darželyje - net pati prigalvodavau eilėraštuku su ritmu savo vardui doh.gif , nes dauguma POP vardų juos turėjo tongue.gif
ir atvirkščiai nei Rytoj - aš visada su pasididžiavimu pakartodavau poliklinikoje ar kur kitus savo vardą ar pataisydavau kai neteisingai ištardavo ax.gif
Atsakyti
man teta pasakojo kad darzelyje yra Kaspise. dabar tevai tokius vardus sugalvoja kad ojojoj , o kaip tam mazam zmogui gyvent???idomu ar patys tevai susimasto ? pasityciojimas is savo vaiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varliuke1: 21 birželio 2010 - 16:51
Man labai grazus vardas Meldas.Lietuviskas.Noreciau suzinoti daugiau nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(doviles @ 2010 06 24, 09:20)

Man negrazus, gal net labai ax.gif , nors ir lietuviskas, kazkoks kaip su paslepta paniekinancia prasme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doviles @ 2010 06 24, 05:20)

NESAMONE schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(doviles @ 2010 06 24, 06:20)

nelabai koks bet as tai kitu neklausiau kaip rinktis reikėjo smile.gif
Atsakyti
pažįstamų pažįstamų (žodžiu, aš tų žmonių nepažįstu) dukrytė vardu Melda smile.gif man tai gražu ax.gif
Atsakyti
Vardu kalendoriuje aptikau berniuko varda - Alkis doh.gif
Atsakyti