Odettė (su dviem T). O pavardė visiškai lietuviška mergautinė. Moteriškė jau ir suaugusį vaiką turi
Drauge pasakojo kad jos giminaite mergaite pavadino Divaina.
Susimasciau pati gal visai ir noreciau dabar tureti koki reta varda, visai butu smagu, bet kai prisimeni vaikyste... budami vaikai sugebedavome is bet kokio vardo pasisaipyti ir rasti jam pravardziu o jei koks retesnis tai isvis mirtis alyvose
Susimasciau pati gal visai ir noreciau dabar tureti koki reta varda, visai butu smagu, bet kai prisimeni vaikyste... budami vaikai sugebedavome is bet kokio vardo pasisaipyti ir rasti jam pravardziu o jei koks retesnis tai isvis mirtis alyvose
QUOTE(Dzenete @ 2010 06 18, 17:31)
Drauge pasakojo kad jos giminaite mergaite pavadino Divaina.
Nesutinku Pati turiu retą vardą ir niekas iš jo nesišaipė Kaip tik šaipėsi iš tų dažnųjų.. Jiems ir eilėraštukai jau dažniausiai būna sukurti O pravardės nebūtinai išvis su vardais susijusios. Jei norės prasivardžiuoti, ras prie ko prikibti.. Kad ir prie plaukų spalvos, figūros, charakterio ypatumų. Manyti, kad duosiu vardą tradicinį ir niekas nesišaipys, naivumas neišpasakytas
Iš mano reto vardo vaikystėj irgi niekas nesišaipė Neužteko fantazijos pravardei sugalvoti, tai visi trumpiniu vadino Tik man, vaikui, didesnė trauma būdavo, kai reikėdavo kokioj poliklinikoj ar kitoj įstaigoj kokiai suaugusiai tetai tą savo vardą pasakyti. O po to dar pakartoti keletą kartų. Tai va čia buvau įsivariusi lengvą kompleksą, bet su metais iš jo išaugau Ir dabar labai džiaugiuosi savo vardu Kol į kokį užsienį neišvažiuoju
Paantrinsiu - - iš mano reto vardo irgi niekas nesišaipė pamenu darželyje - net pati prigalvodavau eilėraštuku su ritmu savo vardui , nes dauguma POP vardų juos turėjo
ir atvirkščiai nei Rytoj - aš visada su pasididžiavimu pakartodavau poliklinikoje ar kur kitus savo vardą ar pataisydavau kai neteisingai ištardavo
ir atvirkščiai nei Rytoj - aš visada su pasididžiavimu pakartodavau poliklinikoje ar kur kitus savo vardą ar pataisydavau kai neteisingai ištardavo
Man labai grazus vardas Meldas.Lietuviskas.Noreciau suzinoti daugiau nuomoniu.
QUOTE(doviles @ 2010 06 24, 09:20)
Man negrazus, gal net labai , nors ir lietuviskas, kazkoks kaip su paslepta paniekinancia prasme
QUOTE(doviles @ 2010 06 24, 05:20)
NESAMONE
QUOTE(doviles @ 2010 06 24, 06:20)
nelabai koks bet as tai kitu neklausiau kaip rinktis reikėjo
pažįstamų pažįstamų (žodžiu, aš tų žmonių nepažįstu) dukrytė vardu Melda man tai gražu
Vardu kalendoriuje aptikau berniuko varda - Alkis