Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(muminukas @ 2010 06 02, 12:50)
tais laikais buvo daug nesąmonių pridaryta  mirksiukas.gif bendrinė kalba tik kūrėsi, lietuvių kalbos mokslas taip pat dar neturėjo labai gilių tradicijų. kalendorius leido kas norėjo ir į juos sudėdavo ką norėdavo, panašiai kaip ir dabar. tad 1920 kalendoriumi ar pan. leidiniu negalima kliautis kaip patikimu šaltiniu.

na gali buti-bet man juoko jie kelia vistiek biggrin.gif
Atsakyti
EGONAS.... g.gif
Buvo toks herojus iš "vaiduoklių medžiotojų" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 06 05, 19:24)
EGONAS....  g.gif
Buvo toks herojus iš "vaiduoklių medžiotojų"  tongue.gif

Normalus vengriskas vardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 06, 10:14)
Normalus vengriskas vardas biggrin.gif

nu bet ne lietuviams tongue.gif
O vardą radau SM, o patikrinus pasirodo, kad viso trys Egonai laksto LT tongue.gif
Atsakyti
Nesenai užgirdau moterį vardu Rigonda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tula: 06 birželio 2010 - 09:40
Tarp dokumentų radau senos moteriškės vardą Evdokija. Iš to, kad Trakų rajone gyvena, misliju kad ji sentikė ir tai yra visiškai normalus vardą. Tik kad dar graikę tokiu pačiu vardu pažįstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 06 05, 19:24)
EGONAS....  g.gif
Buvo toks herojus iš "vaiduoklių medžiotojų"  tongue.gif

buvo toks tapytojas garsus Egon Schiele smile.gif
Atsakyti
Sveikos mano vardas HEIDA (is tos knygos ,kur pasakojimas apie maza mergyte vardu Heida,toks knygos ir pavadinimas),o mano vaikiuko vardas HARDIS p.s visada dziaugiausi,kad turiu toki varda,ir dekoju mamai,kad toki isrinko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(hardute @ 2010 06 09, 00:04)
Sveikos mano vardas HEIDA (is tos knygos ,kur pasakojimas apie maza mergyte vardu Heida,toks knygos ir pavadinimas),o mano vaikiuko vardas HARDIS    p.s visada dziaugiausi,kad turiu toki varda,ir dekoju mamai,kad toki isrinko smile.gif

ir niekada mano vardo nieks neiskraipydavo,netrumpydavo,kai buvau maza,vadindavo HEIDUTE,o kai uzaugau-HEIDA
Atsakyti
Džigintas ax.gif ne Džiugintas ax.gif
tikrai toks yra va biggrin.gif
Atsakyti
Maura. O jos broliai - Ajeras ir Meldas. Žodžiu, tėveliai labai mėgsta vandens augmeniją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 10 birželio 2010 - 13:30
QUOTE(Jazza @ 2010 06 10, 13:28)
Maura. O jos broliai - Ajeras ir Meldas. Žodžiu, tėveliai labai mėgsta vandens augmeniją biggrin.gif

Ajeras ir Meldas dar dar visai nieko, t.y. kaip augalai. bet Maura tai eina sau... geriau jau Nendre būt vadinę...
Atsakyti
Mūsų mieste auksinį jubiliejų minės Sachabutdinas, vardas toks. tikriausiai iš Kaukazko kilęs, bet vis tiek toks visai negirdėtas vardas. net perskaityti iš pirmo karto taisyklingai sunku...
Atsakyti