Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Darželyje girdėjau,
-Everestu-uuukai,Everest-aiiii swoon.gif
Atsakyti
oi paieskojus kiek keistu retu vardu yra!!!! blink.gif bet buna visai ir nieko kaip pav: rasmina, rovile, alvyde audre, alveda, taumile, darija, irmina, norvyde, ileta, liberta, orinta, indrija, gvidas, eitautas, domas, patrikas, vestas, rojus. Tai va, atejo keistciausiu vardu amzius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vyro vardas Neris smile.gif
čia apie jį
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 05 30, 17:17)
vyro vardas Neris smile.gif
čia apie jį

Skamba lyg Nerijus sutrumpintas iki Nerio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 30 gegužės 2010 - 18:19
Gal truput ne į temą, bet visgi.. blush2.gif
Su mama kalbejomes. Sakau, jei bus mergytė - bus Saulė, o jei berniukas - Vėjas.
Mama kad užsikvatojo, sako, o Dirvonėlio ir Pievelės nenori?
blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal kuri susižavės Dirvonėliu.. Pievele.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau: Sanidas unsure.gif Saimonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda333 @ 2010 05 30, 12:18)
oi paieskojus kiek keistu retu vardu yra!!!! blink.gif bet buna visai ir nieko kaip pav: rasmina, rovile, alvyde audre, alveda, taumile, darija, irmina, norvyde, ileta, liberta, orinta, indrija, gvidas, eitautas, domas, patrikas, vestas, rojus. Tai va, atejo keistciausiu vardu amzius biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pazistu Alvyde,2 Audres,Darija,kokias 4 Orintas,2 Domus,Patrika.Ne tokie jau ir reti vardai irnesakyk.gif
Pazistu zmogu,kuris pavadino dukra Atrija.Atseit yra toks ezeras Graikijoj.Man tai asocijuojasi su tuo,kas atryta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 31 gegužės 2010 - 02:41
per TV - Psichologė ERNA g.gif
Atsakyti
Mane aptarnavo pardavėja Undinė (~ 35m.)
Atsakyti
man pvz jokingas vardas kunigunda doh.gif tipo senovinis biggrin.gif
o va mano mociutes vardas miliune biggrin.gif (ir ne su ilgaja u,o turumpaja)

QUOTE(Femme85 @ 2010 05 30, 20:11)
Gal truput ne į temą, bet visgi..  blush2.gif
Su mama kalbejomes. Sakau, jei bus mergytė - bus Saulė, o jei berniukas - Vėjas.
Mama kad užsikvatojo, sako, o Dirvonėlio ir Pievelės nenori?
blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal kuri susižavės Dirvonėliu.. Pievele..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif va cia tai gera skele mama thumbup.gif
QUOTE(Arvena @ 2010 06 01, 18:57)
per TV - Psichologė ERNA  g.gif

as turejau mokytoja erta doh.gif neatitiko man jo vardo...prie tokio vardo turetu labai issikrtine persona buti biggrin.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 01, 22:12)

lotuliukas.gif jooo...undine.... lotuliukas.gif
Atsakyti
va dar kelis galiu parasyti senoviskus, mazdaug 1920 metu laiko vardus-akyte,alege, babyle, basmata, ditizele, dyza, guze, gygaja, erdma, selmyte, mite, peime, aldone, alge, vartute, pajaute, liutyte...ir dar daug daug...man pvz ne i tema jie doh.gif lotuliukas.gif

va dar vyriski kkeli yra (cia as turiu knyga tu laiku)- abaris, adaktis, baublys, berzelis, danyla (tokiu vardu pazystu zmogu kaime), ilgis, karijotas, kiesgaila, kintibukas, palamedis, pilenas, pasarga, rustulis ir pn.....

bet va yra ir labai daug siais laikais varojamu vardu- kaip azulas,alge, egle,migle, mingaile, vida, zivile, nijole, laima, algirdas, gediminas, mindaugas, rimantas, ir pn...
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 06 02, 11:29)
va dar kelis galiu parasyti senoviskus, mazdaug 1920 metu laiko vardus-]

tais laikais buvo daug nesąmonių pridaryta mirksiukas.gif bendrinė kalba tik kūrėsi, lietuvių kalbos mokslas taip pat dar neturėjo labai gilių tradicijų. kalendorius leido kas norėjo ir į juos sudėdavo ką norėdavo, panašiai kaip ir dabar. tad 1920 kalendoriumi ar pan. leidiniu negalima kliautis kaip patikimu šaltiniu.
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 01, 22:12)

iš viso žinau tris cool.gif seną, pagyvenusią ir api 35 m. iš tiesų Undinė man be galo gražus vardas wub.gif
Atsakyti