Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Arvena @ 2010 04 18, 17:59)
man įdomu ar mamytė žino ką tas vardas reiškia ir iš kur ji jį ištraukė  blush2.gif  4u.gif

puikiai zinau,ka reiskia,turi kelis paaiskinimus.tas vardas labai senas,ir zinomas rusijoje,kinijoje,brazilijoje,amerikoje pilna.pas mus lietuvoj gal ir negirdetas,bet mab senai jis buvo grazus:) skonio reikalas,todel ir ironizoja mamytes:)
Atsakyti
Rimontas (tikrai toks yra) o geriausia goglis siūlo taisyt į remontą lotuliukas.gif

o dal šian pamačiau Dovaldas ax.gif man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 04 20, 14:09)
Rimontas (tikrai toks yra) o geriausia goglis siūlo taisyt į remontą  lotuliukas.gif

o dal šian pamačiau Dovaldas ax.gif man  thumbup.gif

Jusu "numestoje" nuorodoje parasyta, kad sio vyro zmonos vardas Lamute (jei cia ne wikipedios klaida)... Geri abieju sutuoktiniu vardai - Rimontas ir Lamute...

Neseniai teko su zmogumi vardu GedEminas. Bent jau man kiek juokingai ir keistai skamba, geriau jau Gediminas.
Atsakyti
AFRA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2010 04 20, 17:42)
Neseniai teko su zmogumi vardu GedEminas. Bent jau man kiek juokingai ir keistai skamba, geriau jau Gediminas.

Gal su mano tėčiu? lotuliukas.gif Mano tėtis visą gyvenimą buvo Gediminas, kol kažkuriam dokumente buvo atkapstyta, kad visgi jo vardas Gedeminas užrašytas blink.gif Nepamenu dėl kokių priežasčių, bet keitėsi pasą ir vardą užrašė Gedeminas. Kažkur prieš 10 metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 29 balandžio 2010 - 21:46
Čia, SM'e, mačiau vardą - Nestėja. Pagalvojau - o kodėl ne Neskafija?
Atsakyti
mano pacios vardas Daura,na tikrai retas ir paciai man jisai visai nieko,nors anksciau man jis buvo pats negraziausias,bet tiesa pasakius painiavos su juo kur nenueisi daug.buvau ir aura ir laura ir izaura ir naura.dabar kai vardo paklausia kazkur sakau Daura,pirma d,kaip Daugai biggrin.gif .mb pirma pasiule gyvent kartu,o tik paskui suzinojo,kad mano vardas daura,o ne laura lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 03 gegužės 2010 - 17:59
Virgita
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 05 03, 17:54)
mano pacios vardas Daura,na tikrai retas ir paciai man jisai visai nieko,nors anksciau man jis buvo pats negraziausias,bet tiesa pasakius painiavos su juo kur nenueisi daug.buvau ir aura ir laura ir izaura ir naura.dabar kai vardo paklausia kazkur sakau Daura,pirma d,kaip Daugai biggrin.gif .mb pirma pasiule gyvent kartu,o tik paskui suzinojo,kad mano vardas daura,o ne laura lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif neklausei tėvų, kaip jie tau sumąstė šį vardą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 04, 22:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif neklausei tėvų, kaip jie tau sumąstė šį vardą? g.gif

cia mociutei uz varda reikia dekoti,ji perskaite knyga kur buvo aprasoma pietu amerika ir seimos istorija.tai ir paprase mamos,kad as buciau daura.kiek pati domejausi latvijoj sitas vardas zinomas,ispanijoj,pietu amerika ir pietu afrikos respublika 4u.gif reiksmes paieskojus iseina daug norinti 4u.gif
dar vienas is retesniu vardu zydrita.
Atsakyti
Kaetana ax.gif
Atsakyti
buvusi bendradarbe dukrom uzdejo Vilte ir Norte. Nortes varda sugalvojo kai perskaite kazkokiam zurnale apie 69 danguje. Ten kazkatros suns vardas panasus buvo doh.gif na man tas vardas tai su norfa asocijuojasi. biggrin.gif
Mano pacios vardas Dinara, tai budama zirgyne pamaciau kumele tokiu vardu lotuliukas.gif Mamos vardas Izolda cool.gif
Atsakyti