Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Mergytė, vardu Abadona... unsure.gif
Atsakyti
Keistai skamba Kajatonas.
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 04 12, 23:53)
Keistai skamba Kajatonas.

Dažniau gal Kajetonas smile.gif
Atsakyti
man keistokai skamba Darina g.gif

mb mociutes vardas Grazute biggrin.gif
Atsakyti
Parduotuveje teko girdeti kaip tetis saukia sunu Everestu. Kazkaip keistokai pasirode g.gif Prades vaikus vadint visokiais Momblanais ir Dzomolungmom - nei sis nei tas kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 04 12, 00:26)
Junona – lotynų: „jaunystė“; sen. romėnų merginų, moterų ir santuokos globėja

Man labai gražu  wub.gif yra daug "nelietuviškesnių" vardų  tongue.gif

Žinau šio vardo reikšmę biggrin.gif , bet kad esu tokia gan patriotiška, tai kitų šalių dievybių vardai nėra mano ateities planuose ax.gif .
Bet prieš dabar madingasias -ėjas, tai be konkurencijos antikiniai vardai.
Atsakyti
mes dukra pavadinom Riana,nepainiokit su Rihanna,nieko bendro,kaip dauguma mano smile.gif man tas vardas jau senai buvo istriges,bet lietuvoj neteko girdet
Atsakyti
QUOTE(Aniox @ 2010 04 16, 21:28)
mes dukra pavadinom Riana,nepainiokit su Rihanna,nieko bendro,kaip dauguma mano smile.gif man tas vardas jau senai buvo istriges,bet lietuvoj neteko girdet

ir kas jis reiškia - šis vardas g.gif ? kokia jo kilmė? ar čia pačių sugalvotas?
Atsakyti
QUOTE(Ineja @ 2010 04 15, 21:20)
Parduotuveje teko girdeti kaip tetis saukia sunu Everestu. Kazkaip keistokai pasirode g.gif Prades vaikus vadint visokiais Momblanais ir Dzomolungmom - nei sis nei tas kazkaip schmoll.gif

Keista, bet man Everestas skamba gražiai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 04 17, 19:04)
ir kas jis reiškia - šis vardas  g.gif ? kokia jo kilmė? ar čia pačių sugalvotas?

na,šiaip yra toks vardas http://www.thinkbaby...eaning/0/Rianne
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 04 18, 17:15)

man įdomu ar mamytė žino ką tas vardas reiškia ir iš kur ji jį ištraukė blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 04 18, 17:59)
man įdomu ar mamytė žino ką tas vardas reiškia ir iš kur ji jį ištraukė  blush2.gif  4u.gif

žinok manau,kad žino,visgi tai nėra raidžių kratinys,arba lipdinys iš dviejų vardų ax.gif
Atsakyti