Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Sveikos 4u.gif
Turim gimineje Zavinta.Vardas man grazus,bet jau asmuo nesiojantis ta varda blink.gif Kazkaip dingsta to vardo grazumas.

O drauges vardas Grazida thumbup.gif Retas vardas ,jai labai tinka, nes grazi, protinga rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai grazuss vardas Vejunas, gana retas:) Taip pat ne toks retas - Arminas, bei Izide:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeya: 16 kovo 2010 - 15:44
Arsenij tai gal lietuvoj retas vardas o rusijoj jis gana daznokas ir lb grazus mano vyras rusas man patinka rusiski vardai tai sunui davem antra varda Nikita pirma Dalyla norejom bet pagalvojom kad gal tegu buna vienas tarptautinis o kitas rusiskas tai Danyla pakeitem y Daniel smile.gif 4u.gif ax.gif
O tas Spaikas tai man kaip suns vardas... blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *INSOMNIA*: 16 kovo 2010 - 15:54
QUOTE(tamosiuke @ 2010 03 16, 11:54)
Mano vienu pazystamu vaikas ---Spaikas doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kai isgirdau pirma karta, galvojau gal jie ji taip pravardziuoja, bet pasirodo jo toks vardas....niekaip nesugalvociau sitaip savo sunaus pavadint lotuliukas.gif

smile.gif tai čia LT taip?
Atsakyti
Spaikas - nu gryn šuns vardas verysad.gif ir ne LT verysad.gif
kažkokia man tragedija verysad.gif
Atsakyti
Teko sutikti Aiva, Aira, Naida, Taira Naida kiek zinau vardas atejes is JAV, Taira - is latviu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 18 kovo 2010 - 22:33
QUOTE(nutė @ 2010 03 11, 14:33)
Raidę nebūtinai praleido iškaldami. Jau esu SM rašiusi, mano vyro antras vardas Siktas (turi būti Sikstas) - praleido kunigas rašydamas metrikus, taip ir liko. Kai dabar renku jo vardą kompiuteriu, man kaskart rodo, kad reikia taisyti į Piktas  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(knielita @ 2010 03 18, 23:32)
Teko sutikti Aiva, Aira, Naida, Taira Naida kiek zinau vardas atejes is JAV, Taira - is latviu  ax.gif

Taira - draugai šunį pavadinę, o Spaikas tai šuva iš Simpsonų - nu be žodžių..

o šiandien bendravau su pagyvenusia gydytoja Vilūne... o jos kolegė Milisenta..
Atsakyti
Na o man teko pažinti mergina, kurios vardas Bangelė Uogelė, kaip jums tai??? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kur tėvų protas dedant vardą? O kai mergina kam nors pasako varda, tai be asmens dokumento dažniausiai niekas nepatiki.. nu tikras vargas...
Atsakyti
Dar iš spaudos parankiojau perliukų CHRIZANTAS, MARCIJONA, JUVANCIJUS, TELESFORAS. Čia senosios kartos vardai.
Atsakyti
SM užmačiau RONETA.

Pagalvojau, kad išsigalvotas vardas, na kaip iš tos knygos "Roneta" (lietuvių rašytojo fantastinė knyga).

Bet radau internete, kad tikras vardas - iš herb kalbos : "mažybinis iš Rona: „mano džiaugsmas“." g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 22 kovo 2010 - 12:28
QUOTE(Arvena @ 2010 03 22, 13:27)
SM užmačiau RONETA.

Pagalvojau, kad išsigalvotas vardas, na kaip iš tos knygos "Roneta" (lietuvių rašytojo fantastinė knyga).

Bet radau internete, kad tikras vardas - iš herb kalbos : "mažybinis iš Rona: „mano džiaugsmas“."  g.gif

Sūnus lanko muzikos mokyklėlę su Roneta smile.gif
Kaiminystėje gyveno Arentas.
Atsakyti
Girdėjau kaip daržely mergytę Melodija šaukė.
Atsakyti