Sveikos
Turim gimineje Zavinta.Vardas man grazus,bet jau asmuo nesiojantis ta varda Kazkaip dingsta to vardo grazumas.
O drauges vardas Grazida Retas vardas ,jai labai tinka, nes grazi, protinga
Arsenij tai gal lietuvoj retas vardas o rusijoj jis gana daznokas ir lb grazus mano vyras rusas man patinka rusiski vardai tai sunui davem antra varda Nikita pirma Dalyla norejom bet pagalvojom kad gal tegu buna vienas tarptautinis o kitas rusiskas tai Danyla pakeitem y Daniel
O tas Spaikas tai man kaip suns vardas...
O tas Spaikas tai man kaip suns vardas...
QUOTE(tamosiuke @ 2010 03 16, 11:54)
Mano vienu pazystamu vaikas ---Spaikas Kai isgirdau pirma karta, galvojau gal jie ji taip pravardziuoja, bet pasirodo jo toks vardas....niekaip nesugalvociau sitaip savo sunaus pavadint
tai čia LT taip?
Spaikas - nu gryn šuns vardas ir ne LT
kažkokia man tragedija
kažkokia man tragedija
Teko sutikti Aiva, Aira, Naida, Taira Naida kiek zinau vardas atejes is JAV, Taira - is latviu
QUOTE(nutė @ 2010 03 11, 14:33)
Raidę nebūtinai praleido iškaldami. Jau esu SM rašiusi, mano vyro antras vardas Siktas (turi būti Sikstas) - praleido kunigas rašydamas metrikus, taip ir liko. Kai dabar renku jo vardą kompiuteriu, man kaskart rodo, kad reikia taisyti į Piktas
QUOTE(knielita @ 2010 03 18, 23:32)
Teko sutikti Aiva, Aira, Naida, Taira Naida kiek zinau vardas atejes is JAV, Taira - is latviu
Taira - draugai šunį pavadinę, o Spaikas tai šuva iš Simpsonų - nu be žodžių..
o šiandien bendravau su pagyvenusia gydytoja Vilūne... o jos kolegė Milisenta..
Na o man teko pažinti mergina, kurios vardas Bangelė Uogelė, kaip jums tai??? kur tėvų protas dedant vardą? O kai mergina kam nors pasako varda, tai be asmens dokumento dažniausiai niekas nepatiki.. nu tikras vargas...
Dar iš spaudos parankiojau perliukų CHRIZANTAS, MARCIJONA, JUVANCIJUS, TELESFORAS. Čia senosios kartos vardai.
SM užmačiau RONETA.
Pagalvojau, kad išsigalvotas vardas, na kaip iš tos knygos "Roneta" (lietuvių rašytojo fantastinė knyga).
Bet radau internete, kad tikras vardas - iš herb kalbos : "mažybinis iš Rona: mano džiaugsmas."
Pagalvojau, kad išsigalvotas vardas, na kaip iš tos knygos "Roneta" (lietuvių rašytojo fantastinė knyga).
Bet radau internete, kad tikras vardas - iš herb kalbos : "mažybinis iš Rona: mano džiaugsmas."
QUOTE(Arvena @ 2010 03 22, 13:27)
SM užmačiau RONETA.
Sūnus lanko muzikos mokyklėlę su Roneta
Kaiminystėje gyveno Arentas.
Girdėjau kaip daržely mergytę Melodija šaukė.