Sena temuke
Na, tęsiam temukę toliau.
Kadangi temuke uzbaigiau, tai atidarau nauja
Mano giminaitė dukrytę pavadino Gajana. Pradžioj nusiteikus buvo duoti 2 vardus: Deivė Gajana, bet matyt kažkas paprotino...
QUOTE(Ende @ 2010 01 28, 15:00)
Mano giminaitė dukrytę pavadino Gajana. Pradžioj nusiteikus buvo duoti 2 vardus: Deivė Gajana, bet matyt kažkas paprotino...
na geriau tada vienas vienintelis - Deivė
QUOTE(linkur @ 2010 01 28, 15:54)
Gal, bet kažkaip ausis apsiprato ir prie Gajanos... Tiksliau Gajytė arba Gajukė vadina visi
QUOTE(o94mama @ 2010 01 28, 17:58)
Draugai dukrytę pavadino Ilze
normalus, gražus vardas.
joooooooo
QUOTE(Ūla @ 2010 01 28, 18:16)
normalus, gražus vardas.
kuo normaliausias vardas - ir labai gražus, nes retas Gražesnis nei Elzė
QUOTE(linkur @ 2010 01 28, 16:54)
Jau geriau Gajana, nei Deivė
Papildyta:
QUOTE(linkur @ 2010 01 27, 15:26)
nu nezinau, bet ir savo vaikui nedeciau tokio vardo kaip Kunigunda
man tai vienas iš gražesnių vardų mergaitei
Žinojau Lietuvoj vaikiną vardu - Agnius... (turbūt tėvai mergaitės norėjo.. ) nors latvijoj Agnis labai populiarus nes gyvendama Airijoje pažystu net kelis. Dar pažystu vaikiną: Aretas... sakyčiau retokas o buvo geras nutikimas kai Airijoj mažam kaimelyje viename fabrike dirbo net 3 Aretai . Norėjau dar kažkokį parašyti,bet pamiršau, kai prisiminsiu parašysiu...
Papildyta:
Prisiminiau, turėjau klasiokę Jacintą (Jacinta), beje yra kokia gėlė Hiacintas... O jos sesė Teresė, vardas gal neretas, bet man tai nelb....
Papildyta:
na ir dar keli latviški (pati asmeniskai šiu vardu turėtojus mačiau): Girts (MB geras draugas) Skaidrite , Gudrite (vertimas toks kaip ir lietuviškas būtų.. lietuviškai vardai skambėtu Skaidrytė/Skaidrutė Gudrytė/Gudrutė)
Papildyta:
Prisiminiau, turėjau klasiokę Jacintą (Jacinta), beje yra kokia gėlė Hiacintas... O jos sesė Teresė, vardas gal neretas, bet man tai nelb....
Papildyta:
na ir dar keli latviški (pati asmeniskai šiu vardu turėtojus mačiau): Girts (MB geras draugas) Skaidrite , Gudrite (vertimas toks kaip ir lietuviškas būtų.. lietuviškai vardai skambėtu Skaidrytė/Skaidrutė Gudrytė/Gudrutė)
QUOTE(gutte86 @ 2010 01 28, 18:28)
man tai vienas iš gražesnių vardų mergaitei
man taip pat.
Agnius du berniukus žinau. Gal pripratau, bet man ausies nerėžia.
o iš kur tie vardai atsirado nežinai?
QUOTE(Ramunita @ 2010 01 29, 07:57)
o iš kur tie vardai atsirado nežinai?
gal nuo graikų žemės deivės Gajos?