QUOTE(delfiniux @ 2010 02 18, 20:45)
Aš tokių minčių sau niekada net nekėliau net kai dar nesilaukiau.Moteriai gamtos yra duota gimdyti ir tai didžiausias džiaugsmas.Savi vaikai- savi vargai
tai būna, aplinkiniai įperša tokią mintį..
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 24, 11:14)
Nezinau ar galima pavadinti tai sunkiu ir dar darbu?

vaiko auginimas tampa gyvenimo dalis, naturalus procesas ir savaime atisranda vieni ar kiti igudziai, gyvenimo prioritetai susidelioja kitaip. Kelimasis naktimis ar kaprizai parduotuveje, kurie dazniausiai nugazdina moteris ir jos prisiekia neturet vaiku, tik maza dalis visame tame kas susideda i vaiko auginima. Kuo toliau tuo labiau pastebiu, kiek saves reikia atiduoti del vaiko, bet niekad nepagalvojau, kad man tai sunku

juk tai mano vaikas, as uz ji atsakinga, jis tik savo seimoje gali jaustis saugus, mylimas, net jei namie daro bardakus
Isvada: del vaiko reikia atsisakyti kai kuriu savo gyvenimo detaliu,
visiskai pamirsti egoizma, linketi vaikui tik gera ir galvoti apie jo ateity. Jei tai bus jums sunkus darbas, tada ir vaiko auginimas bus sunkus darbas. BET... beveik garantuoju, kad net ir taip mastanti moteris, atsiradus vaikeliui, savo nuomone greit pakeicia ir megaujasi motinyste
pamiršti egoizmą, atsisakyti savo norų...tai turbūt sunkiausia...bet visų norų atsisakyti vardan vaikų, neprotinga. Reikia eiti į kompromisus, labai svarbu, kad būtų žmonių, kurie padės, kai bus sunku, bus begalinis nuovargis ar stogas važiuos uo rūpesčių.
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 04 14, 16:46)
Vaiką auginti negali būti paprasta, tačiau tai labai priklauso nuo požiūrio. Aš įsivaizdavau daug baisiau iš aplinkinių pasakojimų, o iš tikrųjų tai dabar tikrai nėra taip sunku. Priklauso nuo vaiko, nuo pačios požiūrio, ar gali visą save atiduoti šeimai. Aš galiu, todėl man ir patinka ...
Savi rūpesčiai mielesni....
Be to vaikas tai mūsų pačių dalis, patys artimiasi mums žmonės gyvenime po mūsų tėvų