Sveiki, domina atsiliepimai apie si automobiliuka - Ford Fusion. Dekui.
FORD FUSION
FORD FUSION
QUOTE(te verde @ 2010 02 01, 15:05)
O tu gal ji laimejai??? oi miriau is pavydo, vakar kas ji laimejo per teleloto man taip reikia dzipo kokiais 4 ratais varomo, nes cia per sniegynus neisvaziuoju
QUOTE(te verde @ 2010 02 01, 16:16)
PaŠarka, , nelaimejau, rosiuosi pirkti. Man tai jis nera is paciu paciausiu, bet tenkina dydis ir kaina.
laimingoji tu as seile varvinau matydama reklamuojant per teleloto, net paziurejau puse zaidimo kas tie laimingieji laimintys automobilius
perkant auto reikia ir apie detales ir remontus pagalvot, ar bus Lietuvoj, ar l.brangu taisymas... pagooglink informacijos gal ka rasi
ar radai info??
QUOTE(te verde @ 2010 02 02, 23:00)
Kiek siuo metu teko nuomoniu isklausyti, visi pries si automobiliuka, o man jis vis mielesnis ir mielesnis darosi, bet jei jau tikrai jis toks prastas, ka, teks atsisakyti jo.
Tai niekas, bent jau čia, nesako kad jis prastas....tiesiog yra niuansų...apie tai skaičiau ZA RULIOM žurnale, pats nesu tokiam net sėdėjęs...
QUOTE(Kontaktas @ 2010 02 03, 09:27)
Tai niekas, bent jau čia, nesako kad jis prastas....tiesiog yra niuansų...apie tai skaičiau ZA RULIOM žurnale, pats nesu tokiam net sėdėjęs...
Manau, kad daugelis automobiliu turi savu niuansu... O ka manote apie peugoet 206sw?
QUOTE(te verde @ 2010 02 01, 15:05)
Automobilis kuri verciau verta vengti , turesit su juo daug problemu , zmones ji peikia kaip tik gali , geriausias variantas butu HONDA JAZZ.
QUOTE(LenkasLT @ 2010 02 03, 20:46)
Automobilis kuri verciau verta vengti , turesit su juo daug problemu , zmones ji peikia kaip tik gali , geriausias variantas butu HONDA JAZZ.
Sakote? Del ko peikia?
Jau metai kaip vazineju Ford Fusion. Is pradziu patenkinta nebuvau, bet jau apsipratau MAN sio auto trukumai tokie:
-kai reikia vaziuot atbulai (as atsisuku, ne i veidrodelius ziuriu ), tai labai prastas matomumas, t.y. na, langas mazas, stulpeliai l.platus...gal suprantat ka noriu tuo pasakyt
-kieta masinuke, bent jau lyginant su audi (kuria jau "palaidojom" ).
Siaip, man ji visai nieko
Tik noriu dar pasakyt, kad is tiesu, ji nera tokia auksta, kaip atrodo Apacioj yra tokie plastikai prieki sudeti, tai per pusnynus juos nulauzysit. Ji tik ATRODO kaip dzipas, bet toli jai iki jo.
-kai reikia vaziuot atbulai (as atsisuku, ne i veidrodelius ziuriu ), tai labai prastas matomumas, t.y. na, langas mazas, stulpeliai l.platus...gal suprantat ka noriu tuo pasakyt
Tik noriu dar pasakyt, kad is tiesu, ji nera tokia auksta, kaip atrodo Apacioj yra tokie plastikai prieki sudeti, tai per pusnynus juos nulauzysit. Ji tik ATRODO kaip dzipas, bet toli jai iki jo.
QUOTE(Leksa @ 2010 02 04, 14:16)
Jau metai kaip vazineju Ford Fusion. Is pradziu patenkinta nebuvau, bet jau apsipratau MAN sio auto trukumai tokie:
a tai va seile varvinau, tai netiktu ir man, nes is uzmiescio baisus sniegynai atvaryt iki miesto