Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(foox @ 2010 11 27, 01:24)
aciu labai uz patarima, o dar toks klausimukas smile.gif noriu mezgant reglana deti rasteli... na paveiksliuka is kito siulo nzn kaip paaiskinti... cia aisku jeigu sdar pavyks isviso tas reglanas. tai va, kaip reiktu dadeti akis kad nesusikraipytu rastas?
Papildyta:
http://s1180.photobu...ringosrasta.jpg
nzn ar isikels foto sukneles bet va tokio tipo kaip numegzti rasteli graziai reglanu?  book.gif

Jei dar nei karto nesi mezgusi reglano, tai siūlyčiau paprastai megzti. Arba tą raštą daryti žemiau, kai reglanas jau bus padarytas
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2010 11 27, 00:24)
nzn ar isikels foto sukneles bet va tokio tipo kaip numegzti rasteli graziai reglanu?  book.gif

nurodytoj foto rankovės yra prisiūtos smile.gif Jei mezgate nuo viršaus besiūliu reglanu, tai siūlyčiau tiesiog akis pridėdinėti su suknelės fono spalva tarpuose tarp tų snaigių, bent aš taip mezgu, ir nesusigadina vaizdas smile.gif Tarkim darote ant krūtinės ir nugaros po tris snaiges, o ant rankovyčių - po vieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 11 26, 13:02)
O siaip tai tik su valu megzt, kazkodel daug kas ju bijo, bet juk mezgimas su jais lygiai toks pats, kaip ir su dviem, tik kad ratu mezgasi.

Arba aš perstandžiai mezgu, arba mano valiniai virbalai prasti (išbandžius ne vienus, nors tiesa tarybinius), bet su jais mezgimas - ne malonumas, o kančia doh.gif , nes labai sunkiai akys jais stumdosi, kliūva tarp valo ir paties virbalo.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 11 26, 13:02)
Hi hi, uk tokio ilgo valo be sansu rasti  biggrin.gif as turiu dvejus virbalus su valu, na vieni numeriu mazesni, kai sugalvoju matuotis tada puse sumezgu ant vienu, kita puse ant kitu  biggrin.gif  O siaip tai tik su valu megzt, kazkodel daug kas ju bijo, bet juk mezgimas su jais lygiai toks pats, kaip ir su dviem, tik kad ratu mezgasi. Reglanas su valu megztas graziau atrodys nei siutas per rankove ir daug paprasciau  biggrin.gif

aš tai beveik viską mezgu su valu. Ir nebūtinai ratu. Megztukus užsagstomus, net šalikus. Man taip patogiau. Ir vežtis mezginį su savim kažkur daug patogiau. Todėl virbalų su valu turiu visokių dydžių.
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 27, 12:36)
Arba aš perstandžiai mezgu, arba mano valiniai virbalai prasti (išbandžius ne vienus, nors tiesa tarybinius), bet su jais mezgimas - ne malonumas, o kančia doh.gif , nes labai sunkiai akys jais stumdosi, kliūva tarp valo ir paties virbalo.

Kažkada seniai ir aš tarybiniais virbalais labai vargdavau. Gal irgi per standžiai megzdavau. Gal dabar kitaip mezgu, bet virbalų turiu įvairių rūšių ir pakankamai normaliai mezgasi. Bet neseniai nusipirkau addi virbalus. na, sumokėjau 13 lt(man pasirodė daug, nes kitus įsigijau daug mažesnėm kainom), bet mezgasi fantastiškai. Kažkas nerealaus. Atrodo, kad patys virbalai mezga blush2.gif padariau gerą reklamą, bet aš labai jais patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 11 27, 11:53)
aš tai beveik viską mezgu su valu. Ir nebūtinai ratu. Megztukus užsagstomus, net šalikus. Man taip patogiau. Ir vežtis mezginį su savim kažkur daug patogiau. Todėl virbalų su valu turiu visokių dydžių.
Papildyta:
Kažkada seniai ir aš tarybiniais virbalais labai vargdavau. Gal irgi per standžiai megzdavau. Gal dabar kitaip mezgu, bet virbalų turiu įvairių rūšių ir pakankamai normaliai mezgasi. Bet neseniai nusipirkau addi virbalus. na, sumokėjau 13 lt(man pasirodė daug, nes kitus įsigijau daug mažesnėm kainom), bet mezgasi fantastiškai. Kažkas nerealaus. Atrodo, kad patys virbalai  mezga  blush2.gif  padariau gerą reklamą, bet aš labai jais patenkinta.

Visiškai pritariu , kad addi virbalai geri. Atgaili kartą tuos pinigėlius, bet tikrai turi gerą daiktą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 11 27, 12:53)
Kažkada seniai ir aš tarybiniais virbalais labai vargdavau. Gal irgi per standžiai megzdavau. Gal dabar kitaip mezgu, bet virbalų turiu įvairių rūšių ir pakankamai normaliai mezgasi. Bet neseniai nusipirkau addi virbalus. na, sumokėjau 13 lt(man pasirodė daug, nes kitus įsigijau daug mažesnėm kainom), bet mezgasi fantastiškai. Kažkas nerealaus. Atrodo, kad patys virbalai  mezga  blush2.gif  padariau gerą reklamą, bet aš labai jais patenkinta.

Bene Kalėdų senio užsiprašyti? mastau.gif Bet mezgu tai aš tikrai standžiai - ar negulės paskui ir tie ypatingieji stalčiuje nenaudojami... unsure.gif

O iš kur juos geriausia pirkti? g.gif Ir kelintas numeris būtų universaliausias pabandymui? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 27 lapkričio 2010 - 20:36
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 27, 20:28)
Bene Kalėdų senio užsiprašyti? mastau.gif Bet mezgu tai aš tikrai standžiai - ar negulės paskui ir tie ypatingieji stalčiuje nenaudojami... unsure.gif

O iš kur juos geriausia pirkti? g.gif  Ir kelintas numeris būtų universaliausias pabandymui? blush2.gif

Kur juos geriausia nusipirkti Vilniuje tai tikrai nežinau, o universalūs nebus nei vieni, nes visada reikia derinti pagal siūlo storį. Tiesiog pirkau po vieną kokių tuo metu reikėjo. Šiuo metu turiu 2; 2,5; 3 ; 3,5 . Tik pastebėjau, kad labiau patinka smailiais galais. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles mirksiukas.gif man reikia jusu pagalbos ir patarimo! esu jau nusimezgusi abi rankoves iki pazasteles ir viena bendra pala irgi iki pazastu kaip man pradeti megzti reglana? rankoves ant atskiru virbalu kol kas palikti kol imegsiu ar kaip nes ant vieno ziauriai suspayustai gaunasi uzdejus rankoviu akis? Hellp????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 11 27, 12:22)
Jei dar nei karto nesi mezgusi reglano, tai siūlyčiau paprastai megzti. Arba tą raštą daryti žemiau, kai reglanas jau bus padarytas

aciu labai
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2010 11 27, 12:32)
nurodytoj foto rankovės yra prisiūtos smile.gif Jei mezgate nuo viršaus besiūliu reglanu, tai siūlyčiau tiesiog akis pridėdinėti su suknelės fono spalva tarpuose tarp tų snaigių, bent aš taip mezgu, ir nesusigadina vaizdas smile.gif Tarkim darote ant krūtinės ir nugaros po tris snaiges, o ant rankovyčių - po vieną smile.gif

dekui labai, manau taip ir padarysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Ilgai skaitinejau reglano tema, zavejausi darbeliais, pagaliau pabandziau pati biggrin.gif .
user posted image
Mezgiau nuo apacios, galejo buti didesnis doh.gif . Sekanti bandysiu nuo virsaus.
Atsakyti
Nuostabus darbelis smile.gif O gal galėtumėte plačiau papasakoti mezgimą nuo apačios. Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziviliuke_: 29 lapkričio 2010 - 20:24
Gal kas galetu pagelbeti norciau dukrai numegzti sia tunika http://www.ipix.lt/images/56933918.jpg bet nesuprantu, kaip ten tos pynes i apacia isplateja gal kas schemute turit ar nuoroda, kaip megzti galit imesti, buciau labai dekinga rolleyes.gif

Atsakyti