Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(lafan @ 2010 11 21, 15:45)
Nu pagaliau numezgiau ir as reglaniuka nuo virsaus is siulu likuciu.
user posted image

Bet dabar man keletas klausimu iskilo:
1. Tai kaip ten su tuo kaklu? Kaip dar prie jo galima gristi? Juk atrodo uzsidejau akiu tiek kiek uzsidejau ir net isardyti nebeiseitu.  unsure.gif Kazi ar supratot ka norejau pasakyti?
2. Kodel man prie pazastu skylutes gavosi? As su siulu paskui prikabinau is vidines puses, bet cia taip ir turejo buti ar tiesiog per mazai itempiau siula megzdama?
3. O rankoves nuiminejat ties reglano takeliu, taip? ax.gif
  Aciu.  4u.gif

aš kad skyles nesigautų pažastyse sukryžiuoju akis tarp kurių paprastai gaunasi skylė. sukryžiuoju paprastai kaip megzdama pynę tik kad sukeičiu vietom dvi akis
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 11 21, 14:08)
aš kad skyles nesigautų pažastyse sukryžiuoju akis tarp kurių paprastai gaunasi skylė. sukryžiuoju paprastai kaip megzdama pynę tik kad sukeičiu vietom dvi akis

O super mintis. Aciu uz ideja. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
lafan - zavingas megztukas thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Čili @ 2010 11 21, 14:35)
persiunčiau vakar jums wink.gif Buvau savaitę be normalaus interneto smile.gif

Oi ačiū labai labai bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekanti bus dukrytei suknyte su katyte wub.gif

Turiu jau du megztukus reglanu, nuotabus būdas thumbup.gif Reiktu imest pasirodyti, jauciu teks ieskot fotiko pakrovėjo ir prisiruošti pasirodyti ax.gif

Ačiukas dar kartelį visoms ne tik uz pagalbą mezgant reglaną bet ir už super idėjas mezginiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2010 11 21, 13:45)
Nu pagaliau numezgiau ir as reglaniuka nuo virsaus is siulu likuciu.
user posted image

Bet dabar man keletas klausimu iskilo:
1. Tai kaip ten su tuo kaklu? Kaip dar prie jo galima gristi? Juk atrodo uzsidejau akiu tiek kiek uzsidejau ir net isardyti nebeiseitu.  unsure.gif Kazi ar supratot ka norejau pasakyti?
2. Kodel man prie pazastu skylutes gavosi? As su siulu paskui prikabinau is vidines puses, bet cia taip ir turejo buti ar tiesiog per mazai itempiau siula megzdama?
3. O rankoves nuiminejat ties reglano takeliu, taip? ax.gif
  Aciu.  4u.gif

Oi, koks pazistamas drakoniukas biggrin.gif esu toki mezgus, bet kantrybe baigesi, kai reikejo ten apie akis siuvineti ir dar paskui siulus kaisioti doh.gif O siaip grazus megztukas biggrin.gif
Del kaklo tai tikrai nesupratau , ka norejai pasakyt g.gif Del skyluciu, man atrodo, kad reiktu pora akiu baigus reglana uzmesti, tada gal nesigautu skyliu, man jos irgi gaunasi, bet tvarkydama susiuvu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 11 21, 20:25)
Oi, koks pazistamas drakoniukas  biggrin.gif esu toki mezgus, bet kantrybe baigesi, kai reikejo ten apie akis siuvineti ir dar paskui siulus kaisioti  doh.gif  O siaip grazus megztukas  biggrin.gif
Del kaklo tai tikrai nesupratau , ka norejai pasakyt  g.gif Del skyluciu, man atrodo, kad reiktu pora akiu baigus reglana uzmesti, tada gal nesigautu skyliu, man jos irgi gaunasi, bet tvarkydama susiuvu ir tiek.

biggrin.gif
Del kaklo, tai jei as noriu golfo tipo kaklo, tai iskart turiu apgalvoti ir jau taip ir megsti ar ne? Nes skaiciau, kaip kitos lyg ir kitos spalvos siulu nukelia akis, o paskui grizta prie kaklo... unsure.gif nu zodziu nesupratau... uz tai ir klausiu, bet matyt, busiu ka ne taip perskaicius. Zodziu kaklas formuojasi ISKARTO ir prie jo paskui NEBEGALIMA gristi, taip? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2010 11 21, 20:40)
biggrin.gif
Del kaklo, tai jei as noriu golfo tipo kaklo, tai iskart turiu apgalvoti ir jau taip ir megsti ar ne? Nes skaiciau, kaip kitos lyg ir kitos spalvos siulu nukelia akis, o paskui grizta prie kaklo...  unsure.gif nu zodziu nesupratau... uz tai ir klausiu, bet matyt, busiu ka ne taip perskaicius. Zodziu kaklas formuojasi ISKARTO ir prie jo paskui NEBEGALIMA gristi, taip?  blush-anim-cl.gif

galima paskui surinkt akis ir primegzti, tik jau jei nori kazkiek isimt, tada iskart reikia galvoti. ir jei planuoji primegzt paskui, tada reglana reikia pradet is karto, nemezgant kaklo ir tuo rastu, kuriuo bus pagrindas.
Atsakyti
aš bandysiu reglaną nuo apačios. tik noriu megztiniui V formos iškirptės, ir ji prasidės tame pačiame lygyje kaip ir sumezgimas visų dalių. kaip tada? sumaliau kad jaučiu nieks nesupras ko paklausiau.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 11 21, 23:32)
aš bandysiu reglaną nuo apačios. tik noriu megztiniui V formos iškirptės, ir ji prasidės tame pačiame lygyje kaip ir sumezgimas visų dalių. kaip tada? sumaliau kad jaučiu nieks nesupras ko paklausiau.

darydama iškirptę nemegsi ratu, o megsi pirmyn atgal tik su valu ir be siūlių
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2010 11 21, 22:40)
biggrin.gif
Del kaklo, tai jei as noriu golfo tipo kaklo, tai iskart turiu apgalvoti ir jau taip ir megsti ar ne? Nes skaiciau, kaip kitos lyg ir kitos spalvos siulu nukelia akis, o paskui grizta prie kaklo...  unsure.gif nu zodziu nesupratau... uz tai ir klausiu, bet matyt, busiu ka ne taip perskaicius. Zodziu kaklas formuojasi ISKARTO ir prie jo paskui NEBEGALIMA gristi, taip?  blush-anim-cl.gif

yra toks būdas kaip jūs kalbat (ji naudoja mocherinėm suknelėm kaad nuo sijono dalies graž\iai peraiti i viršų) tai va jį daro taip vašeliu nuneria reikiamo ilgio pynelę (jei ir ilgesnė nieko tokio) (aš ją apneriu žemais stulpeliais, kad lengviau būtų rasti pro kur ištraukti akis) ir per ją ištraukiamos akys jau tos spalvos siūlu kuriuo reikia, tada mezgamas gaminys. pabaigai išardome nunertą pynelę ir ardant atsiranda palaidos akys jas dedame ant virbalų ir mezgam norimą apykaklę (sujungimo jokio nesimato atrodo kaip vientisai megztas, bet prieš bandydama su rimtu gaminiu pasibandyk su mėginuku kad žinotum už kurio siūlo užkabinti kad ardant akys būtų laisvos
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2010 11 21, 22:40)
biggrin.gif

Galima galima. Visada kaklą darau numezgus megztuką, nes bemezgant aš persigalvoju 36 kartus ir galutinis varijantas niekada nebūna toks, apie kokį mąsčiau pradžioje ax.gif
Aš paprasčiausiai kabinu siūlą aplink kaklą. ne visos akytės sutampa su mezginio akelėm, bet tai matosi nebent labai tyrinėtum. Svarbiausia surinkus pasiskaičiuoti kiek gavosi akelių, kad nebūtų daugiau negu pradžioje uždėjai
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 11 21, 23:32)

Tai kai prieisi tą vietą nuo kurios nori tos V formos pradžios, tai pasiskaičiuosi vidurį ir dalinsi mezginį į dvi dalis. Nežinau kaip tiksliai tą reikėtų daryti, bet aš pradžioje nuimčiau vieną vidurinę akį, paskui pas kelinta eilė po vieną kraštinę.

Na va, suradau žurnaliuke. Megztukas megztas iš moherio. Iškirptė panašiai iki liemenuko kraštelio. Tai čia rašoma taip: Akis padalinkite pusiau ir kas 10 eilė nuleiskite po akį.
Atsakyti