Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(Lusasita @ 2010 11 16, 17:57)
kai nuo kaklo regalninam su takeliais, tai kas antra eilute iseina uzdet 8 akys.
tai ir cia tuo paciu principu . Yra 24 tarpukai, tai jei dedu akutes kas treciam tarpelyje, tai eiluteje uzdedu 8 akis .  viena kart dedu pirmam, paskuj antram, paskuj treciam tarpelyje . ir toliau vel nuo pradziu  mirksiukas.gif

kaip paprasta bigsmile.gif aciu dydeliausias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atėjau čia visoms padėkoti už reglano mezgimo pamokėles aciuks.gif ypač esu dėkinga Aiwitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
... ir parodyti pirmąjį savo megztuką megztą reglanu (nuo viršaus) ax.gif apskritai, neskaitant dviejų šalikų ir kelnių čia mano pirmas rimtesnis mezginys blush2.gif

user posted image

pati likau megztuku patenkinta, žinoma, klaidelių yra, bet ... ax.gif
megztukus dabar megsiu tik besiūlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 16, 18:57)
kai nuo kaklo regalninam su takeliais, tai kas antra eilute iseina uzdet 8 akys.
tai ir cia tuo paciu principu . Yra 24 tarpukai, tai jei dedu akutes kas treciam tarpelyje, tai eiluteje uzdedu 8 akis .  viena kart dedu pirmam, paskuj antram, paskuj treciam tarpelyje . ir toliau vel nuo pradziu  mirksiukas.gif

Rezgiau tokią mintį, kad padalinti mezginį į 8 dalis, kad paskui uždėt akis vienodai tongue.gif bet čia dar įdomiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vismantė @ 2010 11 16, 23:38)
Atėjau čia visoms padėkoti už reglano mezgimo pamokėles aciuks.gif ypač esu dėkinga Aiwitai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
... ir parodyti pirmąjį savo megztuką  megztą reglanu (nuo viršaus)  ax.gif apskritai, neskaitant dviejų šalikų ir kelnių čia mano pirmas rimtesnis mezginys  blush2.gif

user posted image

pati likau megztuku patenkinta, žinoma, klaidelių yra, bet ...  ax.gif
megztukus dabar megsiu tik besiūlius  smile.gif

labai grazu thumbup.gif As ir tikiuosi taip ismokti 4u.gif

Dabar kaip tik mokausi ax.gif Mergaites o kiek reikia megzti iki kol megzti reglanu ir ka tada daryti, nuimti rankoviu akites ir toliau megzti tik priekine ir uzpakaline dalis?
Atsakyti
QUOTE(Vismantė @ 2010 11 16, 22:38)
Atėjau čia visoms padėkoti už reglano mezgimo pamokėles aciuks.gif ypač esu dėkinga Aiwitai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
... ir parodyti pirmąjį savo megztuką  megztą reglanu (nuo viršaus)  ax.gif apskritai, neskaitant dviejų šalikų ir kelnių čia mano pirmas rimtesnis mezginys  blush2.gif

megztukus dabar megsiu tik besiūlius   smile.gif

Labai labai dailus mezginys 4u.gif labai gražu thumbup.gif
Šaunuolė.
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2010 11 17, 09:11)
labai grazu  thumbup.gif As ir tikiuosi taip ismokti  4u.gif
Dabar kaip tik mokausi  ax.gif   Mergaites o kiek reikia megzti iki kol megzti reglanu ir ka tada daryti, nuimti rankoviu akites ir toliau megzti tik priekine ir uzpakaline dalis?

jei mezgi virbalais su valu, tai labai paprasta pasimatuoti. Arba tiesiog galima matuoti reglano eilutės ilgį. Jos ilgis priklauso nuo amžiaus to žmogiuko, kuriam mezgama.
Kai tinkamas reglano takelio ilgis, aš paprastai surenku priekį ir nugarą ant žiogelių (nusipirkau didelių), tada mezgu abi rankoves kartu. Šitaip mezgu, jei ką nors darau su rankovėmis (platinu, raštą dedu, spalvas keičiu ar dar ką) tada gaunasi abi vienodos. Bet numezgus jas, paskui reikia susiūti apačioje. kai numezgu rankoves, tada susirenku akis nuo žiogelių ir mezgu nugarą ir priekį kartu smile.gif
Jei rankoves mezgu paprastai, nieko labai neprigalvodama, tada pirma numezgu priekį su nugara, o paskui kiekvieną rankovę atskirai. Tada nereikia nieko siūti

O tu ne tikėkis išmokti, o megzk tongue.gif . Jei iškils kokių klausimų, tada klausk, ieškosim atsakymų
wink.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 17 lapkričio 2010 - 08:27
QUOTE(aiwita @ 2010 11 17, 10:24)
Labai labai dailus mezginys  4u.gif  labai gražu  thumbup.gif
Šaunuolė.
Papildyta:
jei mezgi virbalais su valu, tai labai paprasta pasimatuoti. Arba tiesiog galima matuoti reglano eilutės ilgį. Jos ilgis priklauso nuo amžiaus to žmogiuko, kuriam mezgama.
Kai tinkamas reglano takelio ilgis, aš paprastai surenku priekį ir nugarą ant žiogelių (nusipirkau didelių), tada mezgu abi rankoves kartu. Šitaip mezgu, jei ką nors darau su rankovėmis (platinu, raštą dedu, spalvas keičiu ar dar ką) tada gaunasi abi vienodos. Bet numezgus jas, paskui reikia susiūti apačioje. kai numezgu rankoves, tada susirenku akis nuo žiogelių ir mezgu nugarą ir priekį kartu smile.gif
Jei rankoves mezgu paprastai, nieko labai neprigalvodama, tada pirma numezgu priekį su nugara, o paskui kiekvieną rankovę atskirai. Tada nereikia nieko siūti

O tu ne tikėkis išmokti, o imk virbalus, siūlus ir megzk pavyzdėlį. Jei iškils kokių klausimų, tada klausk, ieškosim atsakymų
wink.gif  wink.gif

Papildyta:
QUOTE(aiwita @ 2010 11 17, 10:24)
Labai labai dailus mezginys  4u.gif  labai gražu  thumbup.gif
Šaunuolė.
Papildyta:

O tu ne tikėkis išmokti, o megzk tongue.gif . Jei iškils kokių klausimų, tada klausk, ieškosim atsakymų
wink.gif  wink.gif

LABAI ACIŪ 4u.gif Jau bandau, o pastabelis susirasau, kad nepapirsciau 4u.gif
Atsakyti
Vismantė- manau, kad šaunus megztukas išėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vismantė @ 2010 11 16, 22:38)

... ir parodyti pirmąjį savo megztuką  megztą reglanu (nuo viršaus)  ax.gif
megztukus dabar megsiu tik besiūlius  smile.gif

Vismante, puikus pirmas reglaniukas, sėkmės ateityje mezgant.
O sakyk, ar tos sagutės apykaklės kamputyje dėl grožio ar jos atlieka kokią funkciją, t. y. kaip nors keliais būdais galima užsegti apykaklę? blink.gif

Atsakyti
Mezgu sūnui užsegama liemenę, ir sustojau ties pažastimis, nu ir koks veiksmas toliau doh.gif . Viso akių 150. Na ne man toks mezgimas doh.gif
Tai gal reikia atskirai detalei siūlų kamuoliuko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniukass: 17 lapkričio 2010 - 14:16
QUOTE(liniukass @ 2010 11 17, 13:12)
Mezgu sūnui užsegama liemenę, ir sustojau ties pažastimis, nu ir koks veiksmas toliau doh.gif . Viso akių 150. Na ne man toks mezgimas doh.gif
Tai gal reikia atskirai detalei siūlų kamuoliuko? g.gif

cia is virsaus ar apacios?
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 11 17, 15:24)
cia is virsaus ar apacios?

Iš apačios ax.gif
Atsakyti
mergaites, norejau paklausti, mezgu nuo virsaus ir jau numezgiau liek reikia reglano iki pazastu, dabar noriu surinkr nuimt rankoviu akis, bet nezinau ar nuimt kartu tas reglano akis kartu? Mezgu virbalais su valu
Atsakyti