Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Mezgu pirma megztini savo gyvenime, pagal sitaaprasyma. Dabar atradau jusu tema ir iskilo klausimas, tai sita megztini tikriausiai galima irgi megzti nuo virsaus ir viska iskarto, na ant penkiu virbalu, isviso su sesiais butu g.gif ar as cia nusisneku visai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
taip,galit megzti nuo viršaus, be siūlių, ant 4 virbalų (viso su 5) smile.gif
Atsakyti
Ai, tiksliai, kam gi tie sesi virbalai doh.gif O ta perskiryma gi ir taip galima padaryti, be papildomo virbalo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2010 11 11, 09:49)
Mezgu pirma megztini savo gyvenime, pagal sitaaprasyma. Dabar atradau jusu tema ir iskilo klausimas, tai sita megztini tikriausiai galima irgi megzti nuo virsaus ir viska iskarto, na ant penkiu virbalu, isviso su sesiais butu  g.gif  ar as cia nusisneku visai  doh.gif  blush2.gif

Koks mielas aprasymas thumbup.gif Siaip kadangi megztukas uzsagstomas 5 virbalais nelabai iseis megzt, geriausia tokiu atveju pasiimt virbalus su valu, nors turbut imanoma ir ant dvieju ilgesniu numegzt. Atnarele uzsegimui irgi kartu megzt, tik reikia pasiskaiciuot prieky akis .

QUOTE(aiwita @ 2010 11 11, 08:36)
Bral koks kruopštus darbas... gaila, kad ir iki pažąstų reikia ardyt.. Bet geriau dabar truputį nuardyt, negu paskui gulės nenešiojama.. Gerai, jei siūlai gerai ardosi. Stiprybės tau  mirksiukas.gif

Aciu, Aiwita 4u.gif nusprendziau,kd takeli paliksiu toki ,koks yra, o iki pazastu jau nusiardziau ir bandysiu megzt smile.gif Siulai cia eroika, bet eilini karta jauciu busiu apsisovus su kiekiu, labai greit jie eina, nors paemiau du matkelius daugiau nei man patare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 11 lapkričio 2010 - 12:00
As tai labiausiai megstu sias rankoves ax.gif
user posted image
cia 50% vilnos

user posted image
cia 100% vilna
Atsakyti
uoj kokia pasaka, mezginiai nuostabus wub.gif o jau modeliuko grozis wub.gif thumbup.gif o vilnonis nesusitraukia paskalbus? g.gif as kazkaip grynos vilnos labai bijau del kandimo ir skalbimo biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Fantastika ir pateikimas super

Čia mano paprastučiai reglaniukai nuo viršaus ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Visada reglaną megzdavau nuo apačios.Norėjosi pabandyti ir kitą variantą smile.gif štai kas išėjo (dariau siūles rankovėse ir šonuose) rolleyes.gif Toks mezgimo būdas man patiko labiau ax.gif

http://lh5.ggpht.com.....cture 437.jpg
Atsakyti
nu nelabai traukias ta vilna, aisku reikia atsargiai skalbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2010 11 11, 17:31)
Visada reglaną megzdavau nuo apačios.Norėjosi pabandyti ir kitą variantą smile.gif štai kas išėjo (dariau siūles rankovėse ir šonuose)  rolleyes.gif Toks mezgimo būdas man patiko labiau  ax.gif

http://lh5.ggpht.com.....cture 437.jpg

thumbup.gif liuks megztukas
Atsakyti
Labai įdomus megztukas http://blog.premaman...kams-megztukas/, gal ir ne visai reglanas, bet labai panašu
Atsakyti
Aidaa, Mezgėjyte, asta - super thumbup.gif fantastika
Atsakyti