Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(werde @ 2010 11 10, 13:29)
Ateinu dar ir su prasymu. Pradejau megzt sau suknia-tunika, bet kai is pirmo karto nesigavo tai dabar stovi uzmesta ir laukia eiles. Ardyt zadu iki pazastu, bet dabar galvoju, kaip jum reglano takelis, dabar kai ziuriu man noretusi,kad jis butu blogom akim arba bent viena bloga is sonu palikta, kad kazkiek isisskirtu, bet visa ardyt truputi gaila. Kaip jum atrodo?
user posted image

QUOTE(Čili @ 2010 11 10, 13:49)
man tai viskas čia gerai atrodo, o kam ardėt? g.gif

Jungiuos prie klausimuko, kas negerai? Man tai reglano takelis visai gerai atrodo g.gif

QUOTE(Lusasita @ 2010 11 10, 15:24)
pasirodysiu  savo reglaniuka smile.gif
user posted image

Laabai grazu thumbup.gif toks idomus modeliukas, labai stilingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 10 lapkričio 2010 - 16:21
QUOTE(*Knopka* @ 2010 11 10, 15:19)
Jungiuos prie klausimuko, kas negerai? Man tai reglano takelis visai gerai atrodo  g.gif

Trupuciuka per daug aptempta, ardysiu iki pazastu ir pridesiu daugiau akiu ...

Lusasita, labai originalus modelis thumbup.gif kaip apvadas darytas? atskirai primegzta?
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 11 10, 16:37)
Trupuciuka per daug aptempta, ardysiu iki pazastu ir pridesiu daugiau akiu ...

Vat kas gerai tam reglane is virsaus, kad jei platokas ar siaurokas gaunas tai bent ne viska reik ardyt biggrin.gif reik ir man jau traukt virbalus, nes mazoji isaugo megztinukus, kuriuos mezgiau, reik naujo, ir, aisku, reglanu megzto, kitaip megztiniu nei nemezgu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 10, 16:24)
pasirodysiu  savo reglaniuka smile.gif
user posted image

labai gražu wub.gif
Atsakyti
Na pradėjau megzti reglaniuką nuo viršaus (čia tik mėginėlis/ pavyzdėlis), pasakykite prašau ar jis gerai atrodo ar man akis kažkaip kitaip reiktų pridėti? g.gif
user posted image
Bijau iškarto megzti vaikui, pirmą sakau pasitreniruosiu blush2.gif

LUSASITA, super tavo darbelis, labai gražus. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Ar gerai čia man reglano takelis išeina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2010 11 11, 00:36)
user posted image
Ar gerai čia man reglano takelis išeina?  blush2.gif

Na man atrodo, kad viskas grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2010 11 11, 01:36)
Ar gerai čia man reglano takelis išeina?  blush2.gif

Labai gerai thumbup.gif
labai tiksliai kvadratinis mezginys, taip ir turi būti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(werde @ 2010 11 10, 14:29)
Ateinu dar ir su prasymu. Pradejau megzt sau suknia-tunika, bet kai is pirmo karto nesigavo tai dabar stovi uzmesta ir laukia eiles. Ardyt zadu iki pazastu, bet dabar galvoju, kaip jum reglano takelis, dabar kai ziuriu man noretusi,kad jis butu blogom akim arba bent viena bloga is sonu palikta, kad kazkiek isisskirtu, bet visa ardyt truputi gaila. Kaip jum atrodo?

Kai pasakei, tai atrodo, kad gal gražiau tas reglano takelis atrodytų blogosiomis, bet pati nebūčiau sugalvojus ax.gif

Bral koks kruopštus darbas... gaila, kad ir iki pažąstų reikia ardyt.. Bet geriau dabar truputį nuardyt, negu paskui gulės nenešiojama.. Gerai, jei siūlai gerai ardosi. Stiprybės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
lafan,viskas labai liuks, tvarkingi užmetimai, ir pati forma stačiakampė - pats tas thumbup.gif taip ir toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 11 10, 16:24)

Labai gražu... Labai labai
Atsakyti
4u.gif Labai prasau kur rasti tikslu aprasyma kaip medzti reglana kiek akiu uzdeti? kaip platinti as suimti tas akis?zodziu viska aiskiai nuo A nes kiek paskaitinejau nuotupom tai nei bum bum pabandyciau vaikui pradzioj, nes tie mezginiai labai graziai ziurisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2010 11 11, 10:49)
4u.gif  Labai prasau kur rasti tikslu aprasyma kaip medzti reglana kiek akiu uzdeti? kaip platinti as suimti tas akis?zodziu viska aiskiai nuo A nes kiek paskaitinejau nuotupom tai nei bum bum pabandyciau vaikui pradzioj, nes tie mezginiai labai graziai ziurisi  wub.gif

Tai reikia skaityt ne nuotrupom, o viską iš eilės. prieš porą dienų tikrai viena mama klausė ir parašiau kaip apskaičiuoti kiek akių dėti. O dar anksčiau šitoj temoj rašiau kaip viską daryti... Jei tikrai norisi daryti, tai nereikia tingėti paskaityti g.gif
Atsakyti